Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cedrick Horan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 24

Külső leírás: Markáns arcú férfi, akiből sugároz az élet, és a szenvedély. Bőre kicsit sötétebb árnyalatú kicsit alacsonyabb, és izmosabb emberke. Haja éjfekete,a vállát verdesi , hajában egy pántot hord, hogy kicsit megfékezze a rakoncátlan hajzuhatagot. Szemeit hatalmas szempillái takarják csekélyke mértékben, viszont ha pillantásod eljut a gyönyörű kék szemekbe megigéz, és nem enged. Kicsit szigorú arcvonásait még tetézi a kissé borostás arc, néha az alsó ajka és az álla között egy kis csíkban meghagyja, de ez a ritka esetek egyike. Ajkai teltek, és halvány barack színűek, kis turcsi orra pontosan a képbe illően teszi egyedivé arcát. A ruhák terén inkább a sötét, vagy a fehér darabokat kedveli. Színes dolgokat csak pólók, és bármi más kiegészítő terén tűr meg. Nem szokott túl öltözni, sem túl kevés ruhát felvenni, stílusa inkább a kifinomult felé hajlik, bár gyakran van benne vadság is. Testét jobb karjánál egészen a mellkasáig futó tetoválás díszíti, ahogy a bal felkarját is. A bal fülében egy pár fülbevalót találhatunk.

Jellem: Fegyelmezett, és csak halkan magába fordulva figyeli a világ kisebb-nagyobb történéseit. Olyan mint ha a saját fejében, mondhatni társalog önmagával, és eldönti hogy érdemes- e azzal az illetővel többet is kezdenie. Nem nyűgözhető le olyan könnyen, ha egy kis jelét is észreveszi hogy valami nincs rendben odabent, a fejedben, nagy érdektelenséget mutatva faképnél hagy, se szó se beszéd. Imád az intelligens emberek társaságában lenni, szívesen beszélget vele, sőt a nála öregebb személyek tanácsait fogadja meg leginkább, ha nem tartja infantilis baromságnak. Nem szólal meg ok nélkül, igen hallgatag egy jelenség. Olyan mint ha egy árnyék lenne, ha tetszel neki, és úgy érzi jót választott árnyékként követ, és a sarkadban jár. De ha nem érdekled, végleg le is mondhatsz róla, már ha van egy kis eszed, és nem zaklatod tovább.

Élettörténet: Angliában született, Sheffield városában látott napvilágot. Édesanyja és édesapja saját vállalkozással rendelkeztek, egy apró kis hangszerbolt volt az övék. Gyermekkorában imádta a zeneszerzőkről szóló mondákat, meséket amiket könyvek formájában szívott magába. Megtanult szolmizálni, és kottákat írni, felnőtt korában sem tévedt le a zenei pályáról, ez a kis bolt az ő kezeire szállt. Egyetemet végzett "zeneszerzőnk " a kis boltukban tevékenykedik, még 24 éves fejjel is de sikeresen kacsingat egy jobb jövő felé.

Hobby: zenehallgatás, zeneszerzés

Foglalkozás: zeneszerző

Extrák: * neve óangolul vezető, hadvezért jelent* * Senkinek nem említette, mert nem kérdezték tőle, de a férfiakhoz vonzódik * * Több heg, és lila foltot takar a mindig mindent fedő öltözet, sanyargatja önmagát a miatt hogy előző párja az ő viselkedése miatt hagyta el *

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://venlian.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.
2014. 09. 20.

Módosítva: 2014. 09. 15. 14:54:53
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).