Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Anami Hina (kitalált karakter)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Kumiko

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Alacsony, vékony lány, hosszú, hullámos barna hajjal. Igazán különleges a tekintete, élénk kék szemeit sokan csodálják. Elképesztően aranyos, mindenkit elbűvöl a megjelenésével, amivel talán túl sokat is foglalkozik, de nincs tudatában annak, hogy mennyire szép.

Jellem: Csendes, visszahúzódó és félénk, de ha harcra kerül a sor, merész, szívós és megállíthatatlan. Vidám természete és segítőkészsége miatt sokan kedvelik, pedig őt csak egyetlen ember érdekli igazán...

Élettörténet: Rukongai egyik legszegényebb körzetében nevelkedett, ahol minden nap küzdelem és szenvedés volt számára, amíg meg nem pillantotta Abarai Renjit. Első látásra beleszeretett, és innentől kezdve minden percét annak szentelte, hogy őt figyelhesse. Távolról. Sosem merte megszólítani, ha a fiú észre is vette néha, inkább elszaladt. Renji és Rukia után hamarosan ő is felfedezte, hogy mekkora lélekenergiája van. Talán ez volt élete legboldogabb pillanata, hisz ez azt jelentette, hogy ő is halálistenné válhat, és követheti Renjit. A fiú fejlődését látva ő maga is keményen dolgozott, bár tulajdonképpen ő nem is akart igazán halálistenné válni. Ám ahogyan egyre feljebb jutott a ranglétrán, elkötelezte magát a hivatása iránt. Egy osztagba került Renjivel, de ez nem jelenti azt, hogy közelebb állna hozzá, ugyanúgy távolról csodálja, mint kiskorában.

Hobby: Álmodozás, edzés.

Foglalkozás: Halálisten, a 6. osztag 6. tisztje.

Extrák: Zanpakutojának neve Szivárvány, egy katana szalaggal a végén, melynek színétől függően különböző támadásokra képes. A piros szalag (a "vér igéje") hatása alatt a kard lélekenergia-lövedéket lő. A fekete szalag (a "vas igéje) hatása alatt a karddal védőpajzsot lehet emelni. A zöld szalag (a "méreg igéje") hatása alatt a kard megmérgezi azt, akit megvág. A fehér szalag (a "köd igéje") hatása alatt pedig a kard és a kardforgató is képes korlátozott ideig láthatatlanná válni.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció. (http://dctb.deviantart.com/art/My-Kind-of-Girl-316647189)

Engedélyezve: 2014. 09. 09.

Módosítva: 2014. 09. 09. 18:17:13
Módosította: Kumiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).