Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Belgermir
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 31

Külső leírás: Robosztus, magas férfi. Alakja messze kiemelkedik a többi férfi közül. Megjelenéséből sugárzik az erő, tartása tekintélyt parancsoló, uralkodást sugalló. Testét harc edzette, számtalan heg tarkítja hóka, vikingekre jellemző fehér bőrét. Izomzata cseppet sem nevezhető elhanyagolhatónak, szépen tapadnak csontjaira, bőre kellemes vonalakkal hagyja kirajzolódni az izomtömegeket. Arca markáns, komoly, kissé szigorú, és tekintélyt parancsoló. Állán rövidebb szakáll ékeskedik, pont ugyan azzal a sápadt szőke színnel, mellyel hosszú, hátközépig érő, egyenes haja is megkoronázza. Ajkai kellően teltek; se nem egyenes vonalúak, se nem húsosak – csak amennyire egy férfihoz illik. Orra kissé pisze, orrnyerge leheletnyit széles, de nem nevezhető nagynak, vagy az arcához nem illőnek. Szemöldökei jégkék szíben pompáznak. S eme hideg szín ellenére égkövei a legbarátságosabbak egész arcán. Folyton-folyvást egyfajta szelíd szeretetet, gyengédséget tükröznek, bár igaz, ami igaz: tud velük vérfagyasztóan is nézni. Persze csak azokat jutalmazza meg eme rettenthetetlen pillantással, akik megérdemlik. Szemöldökei nem túl magas ívűek, sűrűk, de nem bozontosak. Szép keretet adnak égkő íriszeinek. Öltözéke bőrökből és szőrökből áll, vannak szőttes, lenvászon ingei is. Egy kisebb tőr mindig az oldalát díszíti, amit az egyik fosztogatás során szerzett.

Jellem: Csendes és komoly, mindig határozott, tudja, hogy mit akar. Nem beszél feleslegesen, csak akkor, ha kérdezik, vagy ha nagyon muszáj. De ennek oka igazából az, hogy nem a szavak embere, sokkal inkább a tetteké. Könnyebben fejezi ki tetteivel a gondolatait, érzéseit, mintsem, hogy beszéljen róla. Gondoskodó, védelmező típus; mindent meg tesz azokért az emberekért, akik fontosak a számára. Amit egyszer megígér, azt be is tarja. Számára szent dolog, az ígéret. Gyűlöli a hazugokat, s nem viseli el, ha valaki a nálánál könnyebbet bántja. Kevés az az ember, aki élvezheti kedves, szelíd oldalát, de ezek azok az emberek, akik igazán ismerhetik. Messze áll tőle a könyörtelenség, s ezt másoktól sem viseli jól, sőt: elítéli minden egyes formáját. A fosztogatások alkalmával is addig nem öl, amíg nagyon nem szükséges. S akkor is kíméletes, arra törekszik, hogy áldozata ne szenvedjen. Megviseli minden egyes kioltott élet, ezért ha teheti, nem is igazán jár el a többi férfival fosztogatni, legtöbbször inkább otthon marad, s bátyja helyett ügyel az emberekre. Ezek ellenére jó harcos hírében áll. A legbátrabbak közé tartozik. Megfontolt és ügyes. Jól bánik az összes fegyverrel. A lányok és nők miatt sosem lehetett panasza. Mindig is népszerű volt köreikben, mégsem adta arra a fejét, hogy megállapodjon. Szerelmes sosem volt, szeretni is eddigi életében csak bátyját és édesanyját volt képes. Jól kijön a gyerekkel, a gyerekek is szeretik őt.

Élettörténet: A falu főnökének második fiaként született, őt még követte egy leánygyermek, aki nem érte meg a felnőttkort, csecsemőként elhunyt. Mivel „csak” másodikként született, apja sosem foglalkozott vele igazán, főleg idősebbik fiát tanítgatta, edzette. Belgermirnek mindig meg kellett küzdenie a figyelméért, s az emberek elismeréséért. Talán édesanyja volt az egyedüli, aki feltétel nélkül szerette, és mindig odaadó gondoskodással fordult kisebbik fia felé. Talán éppen ezért viselte meg Belgermirt annyira, mikor 12 éves korában édesanyja elhunyt. Attól kezdve már csak bátyja maradt neki, aki szeretetteljesen viselkedett vele. Mindig jó volt viszonyuk, annak ellenére is, hogy viszonylag nagy, öt év korkülönbség volt közöttük. Kisgyermekként sokat birkóztak együtt, s edzették egymást kisebb verekedésekkel. Kamaszként Belgermir gyorsan elsajátította a kardforgatás és a pajzsozás összes fortélyát. A vadászatban is jeleskedett. Már kölyöknek is komoly és felelősség teljes volt, így már viszonylag korán tizenhárom évesen átesett a férfivá avatás szertartásán. Ekkortájt sikerült elérnie azt először, hogy apja büszkén meglapogassa a vállát. De ennél többet nem kapott tőle soha. Ezt követően pár év múlva, idős apja az egyik fosztogatás alkalmával elhunyt, így bátyja vette át a helyét. Belgermir akkor már saját kunyhójában élt, a falu szélén, magányosan. Szerette az emberek társaságát, de sosem vágyott társra, hiába is nyúzta testvérbátyja. Belgermir bőven beérte azon nők szeretetével, akik felajánlkoztak neki, s ha gyermekzsivajra vágyott, felkereste testvére csemetéit. Jelenleg is egyedül él kunyhójában, családjának testvérbátyját, annak feleségét és lurkóit tartja.

Hobby: Vadászat, íjászat, dárda és pajzs használatának gyakorlása, bátyja gyerekeivel való játék.

Foglalkozás: A falu főnökének öccse. Ha bátyja fosztogatni van, ő felügyel az emberekre.

Extrák: Foglalt, Eshiim Drusrtja mellé. *** Még sosem volt kapcsolata más férfiakkal, viszont nőkkel annál is több. Sosem kényszerítette őket semmire, a fosztogatások során se gyalázott meg egyetlen leányt sem... nem is volt erre szükség. *** Aktív fél lesz a szentem, ha majd sejti, hogy a saját neme is vonzza. *** Van egy öreg farkaskutyája, már gyermekkora óta megvan neki. Őt tartja a leghűségesebb társának, szereti az állatot. *** Házában található fegyverei, eszközei jelképezik vagyoni helyzetét.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc01.deviantart.net/fs34/i/2009/045/a/7/The_Light_by_Heteferes.jpg)

Engedélyezve: 2014. 09. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).