Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Bastien
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eszter

Kor: 461 év

Külső leírás: Valamikor a 19. században még elegáns, úrhoz méltó szerelésben mászkált, haja gondosan nyírt és jólfésült volt, mostanra azonban felhagyott a rendszeres tisztálkodással és visszatért ősi önmagához. Piszkosfehér haja kócos tincsekben omlik alá, acélosan csillogó bőrét vékony koszréteg fedi, szárnya tépett, ápolatlan és minden tekintetben elhanyagolt. Már jó ideje meg se próbálja elrejteni démoni ismertetőjegyeit; hegyes füle tündéréhez hasonlóan kandikál ki összecsomósodott tincsei alól, előre meredő szarvai úgyszintén. Pupilla nélküli szeme idegesen vibráló fényben parázslik, akár egy zölden izzó ékkő. Több fogából törtek le darabok, hamiskás mosolyát ezzel csak még ravaszabbá téve. Ilyen külsővel nem is csodálkozhat az ember (démon), ha széles ívben elkerülik.

Jellem: Első ránézésre nem tűnik túl összetett személyiségnek. Napjai java részét azzal tölti, hogy fák lombjai között, télen konténerekben és ablakpárkányokon horpaszt. Mikor hol támad kedve. De még emögött a lezüllött, elállatiasodott külső mögött is találni emberi értelmet, hisz' egykor (valamikor a 19. században) tekintélyes úrhölgyek és lordok élvezték magabiztos, kissé talán tenyérbemászó, de kétségkívül művelt és értelmes társaságát. Tehát ez az intelligencia még ott lapul valahol az ösztönök és morbid démoni indíttatásai mögött, mintha tudomást sem akarna venni róla.

Élettörténet: Túlélte a boszorkányvadászatok sötét korát, megmenekült megannyi démonűző szekta beteg és gyenge próbálkozásaitól, soha semmiben nem szenvedett hiányt. Ha úgy tartotta kedve, utazgatott, ha meg úgy, akkor nem. Ha szövetségesekre volt szüksége, kerített magának, ha pedig már nem, akkor megölte őket. Mindig is kedvelte az egyszerű megoldásokat, szerette a letisztult, minimalista környezetet és kerülte a feltűnő fényűzést, s mindezzel párhuzamban olyan kényelemben élt, amit még az angol királynő is megirigyelhetett volna. Mind. Azt nem tudni, hogy mi okozta nála a hirtelen irányváltást, de annyi biztos, hogy gyökerestől fordult ki magából. Egyik napról a másikra adta fel addigi életét és hagyta hátra a nyugalmas létformát a csavargó életmódért cserébe.

Hobby: Nincs.

Foglalkozás: Vagabundus.

Extrák: Valami hihetetlen időérzékkel rendelkezik. ~ Teljes mértékben képes elfedni démoni jegyeit, csak éppen nem akarja. ~ Kígyók, macskák, hollók és varjak nyelvét beszéli, de könnyen megérteti magát patkányokkal és kecskékkel is.

Képinfo: Nem saját! ()

Engedélyezve: 2014. 09. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).