Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Lyon Smith
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sofy

Kor: 17

Külső leírás: Szeplős arca olyan akár mint egy porcelánbabáé,szemei pedig barna színűek.Szemöldöke szépen ívelt,ajkai kissé teltek.Selymes szőke hajával már évek óta nem törődik,így külsejével sem nagyon.Ruhazatát nem mondanám különlegesnek,ingek és pólok,illetve farmerek.Vékony,emellett egy csöppet alacsony,ezért néha gyűlöli magát.Nem annyira izmos,és nem is mondanám sportembernek.

Jellem: Nem szokása balhézni az emberekkel.Nem sok emberbe bízik meg,nem is voltak igazán barátai,ha voltak,akkor is csak kihasználták,ezért a saját álomvilágában él.Sosem ítéli el az embereket elsőre,próbál kedves lenni,még ha ez nem nagyon megy neki.Hagyja,hogy megverjék,hiszen neki teljesen mindegy.Akit jól megismer,annak kinyíl,s sok mindent elmond magáról.

Élettörténet: Szegénynegyedben született,ahol szülei alig bírták felnevelni,végül egy gazdag,és nagyképű család látogatást tett,és felfigyelt az alig 3 éves kisfiúra.A szülei akkora már eltűntek,így mást nem tehettek,minthogy elviszik a fiút.Mindent kapott,ételt,italt,egészen 14 évesig elkényeztették.De mivel apja öregedni kezdett,elküldték egy farmra dolgozni,ahol egy öreg néni és bácsi él,akik szintén nagyon kedvesek,és mindent próbálnak megadni a fiúnak.

Hobby: Gondozni az állatokat

Foglalkozás: Farmon dolgozó

Extrák: ***Igazi neve Andrew,bár erről Ő nem tud***Szokta festeni a haját,ritkán***Ha mások mennek a farmra dolgozni,ő mutatja meg,mit kell csinálni.

Képinfo: A képet NEM én készítettem,csupán illusztráció (deviantart) (http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2014/225/d/f/boy_of_roses_by_ramuramu-d78mdiq.jpg)

Engedélyezve: 2014. 09. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).