Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Paul Davis
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 25

Külső leírás: Első meglátásra nincs benne semmi szokatlan. Haja fekete, selymes tincsei vékony szálakban keretezik helyes arcát. Reggelente mindig sok időt szöszmötöl a tükör előtt, próbálja megoldani, hogy ne úgy nézzen ki, mintha egy szellőzőrendszerbe csinálta volna meg a haját, hátszéllel. A végeredmény persze mindig katasztrofálisra sikeredik, így az esetek többségében csak egy lemondó sóhajjal nyugtázza próbálkozásait. Barna szemeiben mindig ott csillog valami megmagyarázhatatlan fény, ami kedvessé varázsolja a tekintetét. Nem szokása dicsekedni vele, de az olvasáshoz, vagy egyéb szemnek megterhelő tevékenységekhez kénytelen szemüveget felvenni, különben hamar megfájdulnának a szemei, ahogyan a feje is. Alakja magasnak mondható. Kellemes tapintású bőre finoman feszülő izmokra simul. Sohasem volt az a túlzottan kirívó öltözködésű fiatalember. Természetesen ő sem maradt ki a lázadókorszak megéléséből. Ezekből az évekből maradt meg neki az a fekete, szegecses karkötő, amit mai napig előszeretettel hord. Öltözködésileg inkább törekszik a kényelemre, ez persze nem zárja ki a divatos öltözködést sem. Szeret adni a megjelenésére.

Jellem: Mint ahogyan minden embernek, neki is megvannak a maga elvei és nézetei. Türelmesnek tartja magát, olyannak, akit lehetetlen felidegesíteni, vagy megsérteni. Nem szeret vitákba bonyolódni, nem látja értelmét, hogy mások miatt idegeskedjen, vagy bosszankodjon. Ha nézeteltérése van valakivel, akkor azt jobb szereti szóban megoldani. Nem híve az értelmetlen agressziónak, ám ez közel sem jelenti azt, hogy mindig ő képviseli a jót. Volt már része nem egyszer verekedésekben, nem beszélve az italozgatásokról és egyéb szórakozásokról. Nem ereszkedik le senkihez, megvan egy bizonyos szint, ami alá még véletlenül se megy. Megvan a kialakított baráti köre, ahová igen nehezen lehet bejutni. Érzelmeinek kimutatásában nem valami tehetséges, ha számára kényelmetlen témát vet fel valaki, akkor ő azt megpróbálja poénnal, vagy mogorvább énjével hárítani. Gyerekként, míg a szülei éltek, rosszul tanult. Haláluk után nem volt mi lekösse a gondolatait és nagyobb részt a tanulásba temetkezett. Durva volt és harsány, tehát most simulékony rohadék vált belőle. Egyetlen személy van az életében, aki mindennél fontosabb neki, de az illető erről még csak nem is tud. A nap bármely percében rendelkezésre áll, ha öccsének segítségre van szüksége. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig, mindenben lehet rá számítani. Vannak pillanatok, mikor megmakacsolja magát és az istenért sem lehet hozzászólni anélkül, hogy egy jó kis fejmosást ne kapjon tőle cserében az ember.

Élettörténet: Egyedüli gyermekként látta meg a napvilágot, de ennek ellenére a szülei már már kényesen ügyeltek arra, hogy nevelésük alatt ne legyen elkényeztetve fiúk. Ha valamit nagyon meg szeretett volna venni magának, akkor ahhoz tennie is kellett. Apróbb házimunkákat kapott családjától, csak azért, hogy majd megvehesse magának az áhított csokit. Összegezve nem volt vele sok baj, szinte bármivel le tudta magát kötni. Egészen kicsi korától kezdve találékony fiú. Miután egy utazás alkalmával a szülei hajóbalesetet szenvedtek Paul kénytelen volt tűrni, hogy bábuként pakolják őt át egyik helyről a másikra. Még le sem tisztázta magában az érzéseit, de egyből egy újabb család szeretetével szembesülhetett. Továbbra sem viselkedett kezelhetetlenül, ám az a virgonc, életvidám kisfiú egyszeriben eltűnt, s nagyon sok időbe telt, míg újra magára talált. Szereti a mostani családját is, akár a kezét is tűzbe tenné értük, de ezt jobbnak látja nem hangoztatni. Öcsikéjéért különösen odavan, ám ez korántsem családi kötődés, vagy szeretet. Még ő maga sem gondolkodott el rajta, hogy egészen pontosan mit is érez iránta.

Hobby: Italozgatás a barátokkal, olvasás, macskájának piszkálása, olvasás, zenehallgatás, öccse szekálása, besegítés a házimunkába.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Bölcsész karon utolsó éves germanisztikai hallgató... Anyanyelvi szinten beszél jó néhány nyelvet...Polihisztor ( mindenhez ért)... Van egy macskája, aminek Emmanuel a neve... Tudja magáról, hogy a fiúkhoz vonzódik, de nem hangoztatja...Azaminak készített karakter.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 09. 04.

Módosítva: 2014. 09. 04. 18:17:59
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).