Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sai
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rhysless

Kor: ismeretlen/emberként 23

Külső leírás: Gyönyörű szép jég kék szemei bárkit megigéznek, akire csak ránéz, azonnal a rabjává válik. Karamellszín bőre, gesztenyebarna tincsei egzotikussá varázsolják külsejét. Az egyszerű, de mégis elegáns ruhadarabokat kedveli, amik kiválóan kiemelik karcsú, hosszúkás alakját. Hátközépig érő haját mindig kibontva viseli, nem szereti a hajcsatokat és a hajgumikat. Az ékszereket messze elkerüli, mert felesleges kiegészítőknek tartja őket.

Jellem: Alapjában véve csendes és visszafogott, de sokszor voltak már hirtelen dührohamai, amikre nem mindig emlékszik. Nem igazán szeret feleslegesen fecsegni, ami a szívén az a száján, s általában tömören közli a véleményét. Ha valami nem tetszik neki, azt kimutatja, és csöppet sem érdekli, ha ezzel átgázol valaki lelkén. Néha előfordult, hogy önkéntelenül is magához csábított embereket, hogy ágyba bújhasson velük, nem számított, hogy nő vagy férfi volt az illető, de ezekre az esetekre nem szívesen gondol vissza és a jelenben próbál rendes életet élni, de nem mindig tudja kordában tartani a sötét oldalát.

Élettörténet: Sai egyszerű emberként él, gondolkodik és tengeti mindennapjait, pedig a valóságban ő egy egyiptomi isten reinkarnációja. Egyáltalán nem emlékszik, hogy emberré válása előtt ki is volt. Istenként is a Sai nevet viselte és Seth oldalán harcolt egy háborúban, ahol feláldozta magát barátjáért. Sai a végzet egyik istene, a sors megszemélyesítése, mindemellett a szerencse, balszerencse és a védelem istene is. Azért vannak a kicsapongásai, mert az isteni énje elő akar belőle törni, de még nem elég erős ahhoz, hogy átvegye az uralmat az emberi oldala felett. Nem tudni még, hogy amikor mag öntudatára ébred, miféle dolgokat fog az emberi világra zúdítani, átkokat vagy pedig megváltást hoz-e.

Hobby: Szereti nézni a naplementét, mert a nap vérvörös színei a pokolra emlékeztetik őt.

Foglalkozás: tanuló/isten

Extrák: Sado-chan Seth nevezetű karaktere mellé készült.

Képinfo: http://omupied.deviantart.com

Engedélyezve: 2014. 09. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).