Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mineki Momoka (Kitalált)
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Természetesen aranyos lány. Folyton ott van az a bárgyú, letörölhetetlen vigyor a képén, a szemei pedig csillognak a vidámságtól. Nem az a magas lány, 156 centi durván, alkata teljesen normális, csípője kissé szélesebb mint az átlag, de nem feltűnően. Karamella színű haját általában két copfba köti, eől tincsei tépettre vágva lógnak arcába. Szemei is hasonlatos barnák, mint a haja. Álla hegyes, arca kimondottan aranyos. Szemei dús szepillái mögött bújnak meg, orra pisze, szája mindig mosolyog. Azonnal bizalmat ébreszt az emberekeben. Legtöbbször az iskolai egyenruhájában látni, ami a nappalisok fekete egyenruhája. Viszont nem rajong annyira az elegáns viseletért ezért blézerét szinte soha nem gombolja be, és szereti zsebébe süllyeszteni a mancsait. Ha nem az uniformisában flangál szereti az aranyos mintás, nagy pulcsikat, és a balett cipőket.

Jellem: Eléggé nyitott leányzó, mindenkivel barátkozó, mosolygós. Mindenkivel kedves de csak egy-két embert tart igazán a barátjának a legtöbbet velük foglalkozik. Kivülről nagyon aranyosnak tűnik, de belül egy kicsit fiús, imádja a hasát, és nem fél sem a bogaraktól sem a kosztól. Nem szeret a középpontban lenni, mindig mélyen elpirul ha neki kell sok ember előtt beszélnie, sőt van hogy még dadogni is elkezd. Kissé bizalmatlan elsőre, dolgozni kell azérthogy valaki a bizalmát tudja élvezni. Kegyetlenül őszinte ember, a szemedbe mondja minden egyes gondolatát, nem tud megálljt parancsolni, pedig néha jobb lenne, ha befogná. Utálja ha a képébe hazudnak, ő maga pedig rettenetesen füllent akármilyen kis apróságról van szó. Dúl benne az igazság érzet, emiatt sajnos olyan dolgokba is beleüti néha az orrát, amibe nagyon nem kellene, mert csak ő fog rosszul járni. Igencsak kíváncsi, ha valami elkezdi érdekelni mindennek utána olvas, ami a témával kapcsolatos. Csapatjátékos, egyedül nagyon nehezen boldogul.

Élettörténet: Teljesen normálsi családja van. Apuka mérnök, anyuka tanár, van egy kishúha aki alig hat éves. A szülők imádják a lányaikat, ezért nagyon sok időt töltött együtt mindig is a család. Momoka igencsak korai gyerek, az anyuka tizennyolc éves volt, amikor szülte, apuka huszonegy, szóval igencsak fiatalok a szülei. Egy kis lakásban éltek, anyuka levelezőn végezte a sulit, otthon volt kislányával, s ez így ment amíg Momo négy éves nem lett, akkor ment óvodába. Mindig is kreatív és tanulékony ksi lurkó volt, semmi sem kerülte el a figyelmét, a szülei nagyon büszkék voltak rá, hogy ilyen kislányuk van. Később született meg a húga, akit Momo nagyon imád, erősen kötődnek egymáshoz. Aztán Momo a Cross Akadémiára ment tanulni, s első évben még nagyon hiányzott neki a családja a kishúga, nagy nehezen szerzett barátokat, s most már élvezi az iskolát.

Hobby: olvasás, festés, evés

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Kishúgát Azusának hívják || Minden füzetében a margó ki van dekorálva és ki is van színezve, délutánonként vagy ha unatkozik szereti kidekorálni az iskolai cuccait. || Április 26.-án van a születésnapja. || Nagyon szeret sütni de még jobban szeret enni. || Sokáig gondolkozott azon, hogy ha végzett a suliban elmegy hobbicukrásznak. || Van egy hold alakú anyajegy a jobb vállán, ami húgának is van.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 08. 31.

Módosítva: 2014. 08. 31. 16:08:25
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).