Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Chloe Reneé McGard
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Jó géneket örökölt mindkét oldalról. Örökölte apja magasságát, szóval az a 184 centi kiemeli a többi lány közül, valamint azok a csillogó azúrkék szemek is felhívják az emberek figyelmét. Tintafekete haja egyenesen hullik vállaira, soha nem vasalta a haját neki mindig is természetesen egyenes volt. Elől frufruja féloldalasra van nyírva. Arca kissé kislányos, orra pisze, szája keskeny, szemeit elrejti retro, nagy keretes szemüvege mögé. Vékony leányzó, általában elég nőiesen öltözködik, szereti a szoknyákat, valamint a fehér színű dolgokat. Nem szereti a mintákat inkább a letisztult dolgok híve. Kalapmániás, oda meg vissza van a szalmakalapokért.

Jellem: Ő nem az a társasági ember. El van a maga kis világában, a kis könyvecskéivel. Mindenki azt gondolja róla, hogy ő egy nagyon komoly lány, pedig néha elég gyerekes tud lenni. Mindig helyén van az esze, és mindent szeret hideg fejjel végiggondolni. Nem az az elvarázsolt figura, két lábbal áll a földön. Szeret nevetni és mosolyogni, de csak ha okot adnak neki. Ha beszélnak neki nagy hévvel vissza tud szólni, nem kell őt félteni férfiakat megszégyenítő stílusban tud visszakiabálni. Nagyon kevés dologban leli igazán örömét, mivel nem igazán kellett még semmi miatt megdolgoznia, nem tudja milyen jó érzés ha valamit kemény munka által kell megszerezni.

Élettörténet: Egy igencsak gazdag családba született bele második gyerekként. van egy bátyja, aki örökölni fog mindent, így a reflektor fény mindig is ő rá szegeződött, Chloe csak az árnyékból figyelt. Nem mintha annyira zavarta volna, csupán olyanok egymásnak bátyjával mint két idegen akik egy házban élnek. Sosem voltak közös programjaik, csak nagyon ritkán beszéltek egymással. Chloe merőben más mint bátyja, nem is lett annyira elkapatva. Él a maga kis világában, mindig is magántanuló volt így az idejének a beosztásával sosem volt gondja.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Van egy hörcsöge || Szeret kint a szabadban olvasni || Bátyja öt évvel idősebb mint ő

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 08. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).