Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nathan Rhawys
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rhysless

Kor: 21

Külső leírás: Fehér haj, világoskék szem, fehér bőr. Egy igazi kisherceget kapott a világ Nathan képében, így hát nem hiába figyelt fel rá egy híres amerikai divatcég, hiszen kitűnő modell alany, aki férfi és női szerepet egyaránt magára ölthet. Lányos külseje és alacsonyabb termete miatt gyakran illetik a „Törpilla” becenévvel, amit természetesen fiúkánk ki nem állhat.

Jellem: Szelíd kinézete ellenére koránt sem egy nyuszival van dolga az embernek, mert a gyerekes külső egy kissé nehezen kezelhető természetet rejt. Nathan meglehetősen kétoldalú személyiség, egyszer tornádó képében mindent felforgat maga körül, máskor pedig keresi a társaságot és öleléshiányban szenved. Sokak szerint Nathanban ez az ellentét a gyerekkorában ért balesete miatt alakult ki: a pörgő, nagyszájú, szenvtelen énjével védekezik, míg a kedvesebb oldala a valódi énjét mutatja, amibe csak ritkán enged bepillantást. Az álarc, melyet magán visel, repedezik, de még nem jött el az ideje annak, hogy levesse páncélját, addig nem, amíg fel nem dolgozza a múltjában történteket. Barátai mellette vannak, vigyáznak rá és házsártos természete ellenére nagyon is szeretik őt, valaki csak cukkolni szokta, hogy az unalmasabb napok viccesek legyenek, más pedig szelídebb természetét szereti előhozni.

Élettörténet: Nathan félig amerikai, félig dán származású fiú. Édesapját nem ismeri, édesanyja - Anna -, pedig kisebb korában meghalt, így nagymamájánál nevelkedett. A kissé züllött modellünk egy hegyi úton vesztette el az anyukáját, amikor az autójukkal lecsúsztak egy árokba. Anna akkor még élt és virult, de mivel a kocsi teljesen összetört, így a fiatal anyuka úgy döntött, hogy gyalog teszik meg a maradék utat a szállásukig, de arra nem számított, hogy váratlanul kitör egy hóvihar, eltévednek, majd farkasok támadnak rájuk. Nathan csodával határos módon túlélte a halálos, de sosem tette túl magát a történteken. A nagymamája, Rose hiába akart rajta segíteni, képtelen volt rá, így Nathannak egyedül kellett megküzdenie a belső démonjaival, de mind a mai napig nem heverte ki a dolgot és gyakran vannak rémálmai.

Hobby: Imád fényképezni, amikor lehetősége van rá, állandó jelleggel megörökít egy-egy pillanatot. Barátai szerint néha a kezéhez ragad a fényképezőgépe és olyankor lehetetlen lelőni.

Foglalkozás: modell

Extrák: Fél a farkasoktól egy gyerekkori trauma miatt. Jegeskávéfüggő.

Képinfo: A kép csak illusztrációként szolgál és nem az én művem! ()

Engedélyezve: 2014. 09. 01.

Módosítva: 2014. 09. 01. 15:21:23
Módosította: Rhysless

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).