Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: James Louise
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 21 éves

Külső leírás: Az átlagosnál picit alacsonyabb, rendkívül filigrán fiatal fiú. Sziluettje első pillantásra kissé feminin, melyet törékeny és vékony csontozatának köszönhet. Bőre sápadt, nem fogja meg egykönnyen a Nap. Alkatra karcsú, de vékonynak vagy soványnak nem nevezhető. Vékony bőre alatt itt-ott szépen látszanak kékes vérerei és csontjai. Lágy, gyengéd arcvonásait teljes egészében édesanyjától örökölte – pont mint testfelépítését is. Álkapocs csontja nem túl éles vonalú, s álla sem kifejezette hegyes. Ajkai csábosan teltek, kellemes barack és világos rózsaszín árnyalatban díszelegnek. Orra kissé pisze, viszont orrnyerge élesen egyenes vonalú. Talán egy kissé nagy is, de nem feltűnően. Szemei hatalmasak, még a vastag, fekete keretes szemüveg sem tudj eltakarni azokat az azúrkék golyóbisokat, melyekkel a világot kémleli. Szemöldökei fiúsan vastagok, de nem bozontosak, s messze sem érnek össze. Bár igaz, ami igaz, ha szükségesnek látja, megigazítja kissé csipesszel. Haja borzasan, kuszán meredezik fején a szélrózsa minden elképzelhető és elképzelhetetlen irányába kellemes csoki színével, melyben vöröses szálak is megbújnak. Szemöldöke is azonos színű, s hosszú szempillái is ezzel a színnel keretezik csodás ékköveit. Fülei egy nagyon picit elállnak fejétől, mely szemüvegének köszönhető. Bal fülében két fülbevalót is visel: egyet lent a fülcimpájában, egyet pedig fent a porcban. Öltözködési stílusa fiatalos, a korának tökéletesen megfelelő. Szereti a bővebb felsőket, s a szűkebb nadrágokat. Bátyja kinőtt ingeit gyakorta cseni el, bár azok is hatalmasok rá. Leginkább a kék és zöld színeket kedveli, de szereti a szürke, a fekete és a piros árnyalatait is.

Jellem: Ő tipikusan az a fiú, aki első ránézésre pátyolgatásra szorul. Pedig Jamie nem önállótlanabb egy átlagos, vele egykorú fiúnál. Egyszerűen csak vannak esetlenebb, kétbalkezesebb napjai. Sokat mosolyog, kedves és barátságos. Nem igazán érzi magát jól tömegben, viszont nincs emberfóbiája. Nincs túlságosan sok barátja, de velük imádja a szabadidejét tölteni. Viszont akkor sem esik kétségbe, ha esetleg egyedül marad; imádja a csendet, mert akkor el tud gondolkodni az élet nagy dolgai, kérdései. Oda és vissza van a természetért, az állatokért – főként a vízi élővilágot kedveli. Nagyon ragaszkodó, szereti a családját. Mivel ő a kisebb gyerek, s bátyja jóval idősebb tőle, mindig is kicsit „babásan” kezelték szülei. Nem kivételeztek vele, s nem szerették jobban, mint idősebbik gyermeküket, de Jamie mindig is a pici fiuk maradt. Ez pedig kissé meglátszik jellemén. Sokszor szeret bújni a szeretteihez, s igényli is a szeretgetést. Olykor néha szétszórt, ha a feje nem lenne a nyakához nőve, már réges-régen elhagyta volna.

Élettörténet: Kanadában született, egy kisvárosban, ahol az emberek többsége (értékmentő) fakitermelésből gazdálkodásból szerzi a kenyérre valót. Ez alól Jamie családja sem volt kivétel. Apukája egy fakitermelő cég feje volt, akik szintén az érték mentés – és megőrzés vonalon dolgoztak, majd a kivágott fákat nemzetközi cégek vásárolták fel. Édesanyja szomszédos kisvárosban dolgozik középiskolai biológiatanárként. Jamie második gyerekként érkezett a családba, egy hét évvel idősebb bátyja van. Már gyermekként is egészen más volt, mint testvére. Sosem szerette annyira a fiús dolgokat, nem szeretett focizni, fára mászni, még bátyjával birkózni sem. Sokkal inkább szeretettett édesanyja mellett sertepertélni a konyhában, vagy éppen rajzolgatni. Nagyobbacska korában elő számú hobbijává a természetjárás volt. A házuk közelében volt egy kis tó, náddal, halakkal, békákkal, s egyéb vízi élőlényekkel, növényekkel. Itt töltötte minden szabadidejét. Egészen szenvedélyévé vált a tó élővilágának megfigyelése. Rengeteg időt töltött nyaranta azzal, hogy combig gázolt a tóba, iszap- és talajmintát gyűjtött, vagy éppen ebihalakat nevelt békékké dunsztosüvegben. Telente is kijárt, nagy erőfeszítések árán léket vágott, halakat etetett. Így szülei nem is csodálkoztak azon, mikor bejelentette, ő bizony ökológiát szeretne tanulni a későbbiekben – persze erre szülei foglalkozása is rá tett egy lapáttal. Keményen tanult, szorgalmas volt, így a legjobb egyetemek egyikére került be. Ezzel csupán az volt a gond, hogy hihetetlenül messzire került családjától, szülővárosától. Négy órát szükséges vonatoznia ahhoz, hogy haza jusson, vagy éppen eljusson az egyetem városáig. Eleinte nagyon nehezen boldogult, kissé magányos volt családja nélkül, majd ahogy egyre több embert ismert meg, egyre jobban kezdte érezni magát. Legjobb barátját – aki nevezetesen egy lány – az egyetemen ismerte meg, majd másodévesként a kollégiumból együtt albérletbe költöztek. Majd év közben csatlakozott hozzájuk két fiú barátjuk is. Szereti az egyetemista életet, egyedül csak azt sajnálja, hogy nagyon keveset tud csak hazalátogatni.

Hobby: „Halacskázás”, olvasás, tropicariumba járás, barátaival való lógás.

Foglalkozás: Egyetemista, ökológiát hallgat.

Extrák: Foglalt, Eshii drágámé. *** Tudja magáról, hogy meleg, s a családja is tudja, de ez náluk ilyen ki nem mondott tény, Jamie sosem árulta el nekik. Csak már kisgyerekként sem a játék pisztolyok vonzották, sokkal inkább a babák… Mindenki elfogadja olyannak, amilyen, s így szeretek, sőt. Édesapjának ő a kicsikéje, talán mindig is jobban óvta mindentől, mint idősebbik fiát. *** Senki sem szólítja Jamesnek. Pontosabban a közelebbi ismerősei nem. Nincs vele problémája, egyszerűen szerinte is jobban illik hozzá beceneve. *** Voltak már barátai, de még ártatlan – legalább is hellyel-közzel. Egyébként passzív fél. *** Oda van a világ csodáiért. Megbolondul a különleges tájakért. Minden álma, hogy egyszer körbeutazhassa a fél világot. *** Imád minden halat, kétéltűt és hüllőt.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2014/064/5/3/pike_by_gregory_welter-d78zii2.jpg)

Engedélyezve: 2014. 08. 30.

Módosítva: 2014. 08. 30. 22:09:38
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).