Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Niloy Connor May Sunwou
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Honey

Kor: 17

Külső leírás: Koreaihoz képest egy picit magasabb, a 180 centi felé kacsingat, nyurga, széles vállú, sportos alkat, mindig is ilyen volt. A kinézete még furcsa is lenne Dél-Koreában, de a családját tekintve nem meglepő. Picit fehérebb bőre van, mint a keletieknek szokás, nagyobb és kerekebb a szeme. Szép vonalú, de vékony ajkai vannak, amelyek szinte mindig mosolyognak. Ad magára, elegáns, ha kell, lezser, ha kell, lusta, szinte folyamatosan. Sportos, nem feltétlenül kigyúrt alkat, de a folyamatos sportnak és a kihívásoknak köszönhetően nagyon is impozáns látvány. A haja mindig is világosabb barna volt, mint természetes lenne, de erre pár éve ráerősít festékkel is. Nem feltétlenül ad a nagyon szőrszálhasogató kozmetikai dolgokra, igényes, de nem túlzottan, viszont vajszívvel hagyja, ha ilyen téren akarják "terrorizálni"

Jellem: Kedves, életvidám kölyök, az átlagosnál egy fokkal jobb tanuló. Vannak erős tárgyai, vannak kevésbé erősek... Főleg a sportban jeleskedik, csoportos edzések, az iskola kosárcsapatának egy jelentős játékosa. Szereti a barátait, magához képest szociális és a társadalmi rangjához viszonyítva pedig nagyon is nyitott, önzetlen. Vajszívű, nem tud elmenni egy szenvedő kisállat mellett, mindig segít a menhelyeknek adományokkal - megteheti, van elég "zsebpénze" - otthon is van egy nagy cicája, amit még nyugatról hozott magával.

Élettörténet: Amerikában, pontosabban New Yorkban született és kicsi koráig ott is élt. Folyékonyan beszéli az angolt, valamint a személyisége se változott valami sokat, hiába költöztek el. Az édesanyja tősgyökeres New York-i, ott ismerkedett meg az apjával, aki a koreai cég leányvállalatának a kihelyezett igazgatója volt... a többi az amerikai álom, megismerkedtek, a pasi engedett a merev üzleti stílusából és megtanult hot dogot enni, a nő pedig kicsit kulturáltabb lett... majd mikor apucit kinevezték, az egész család és az akkor épp hat éves lett kisfiukkal hazacuccoltak. Egy nyugodt, szép környék, egy szép, barátkozó és nyíltszívű fiú...

Hobby: sport: kosarazik, úszni szokott és néha a terembe jár edzeni. Ott vezeti le a felesleges energiáit és odamenekül, ha túl sokat kattog az agya

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Esélyes külföldi egyetemi ösztöndíjakra is // Sose él vissza az anyagi helyzetével vagy a családja befolyásával, nem is hangoztatja // Szeret olvasni // Imádja az állatokat // Több nyelvre feküdt rá, hogy nemzetközi terepen is megállja majd a helyét // Sok barátja van, de az elsőhöz, a szomszédban megismert fiúhoz ragaszkodik a legjobban, amit az ideérkezésükkor először megismert.

Képinfo: deviantart - kaptam ( alkotót nem ismerem )

Engedélyezve: 2014. 08. 30.

Módosítva: 2014. 08. 29. 23:18:05
Módosította: Honey

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).