Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hitomi Alyosha Anatoliy
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 21

Külső leírás: 166 centiméter magas, gyönyörű és elegáns férfi. A porcelánsimaságú bőrére mindig vigyáz, hogy a fagyos moszkvai levegő ne csípje ki. Az arca nőiesen szép, lágy vonalú, tipikus japán vonásokkal, ugyanakkor az orosz vére is megjelenik a szeme színében. Az íriszei világoskékek, még egyedibbé teszi őt, hisz a japánoknál nincsen ilyen színű szem. Ha dolgozik egy kis sminkkel is rásegít, hogy még lenyűgözőbb legyen a pillantása. Az ajkai picik, teltek, csábító barack színűek. Hitomi illata olyan, mint a hazájában található cseresznyefák virága: édeskés, mégis üde. A haja fekete, egyenes szálú, puha tincsek, amik mindig divatos frizurára vannak vágatva. Mindig ápolt, bárhová megy kifogástalan a megjelenése. Nagyon jó a stílusérzéke, ezért mindig elegáns és divatos, alkalomhoz illő öltözetet visel.

Jellem: Hitomi rendkívüli kitartással rendelkező személy. Akármilyen akadályt, vagy nehézséget is gördít elé a kegyetlen élet, mindig felszegett állal veszi őket. Nem volt könnyű élete és most sem az, amikor még a saját testével is mások rendelkeznek. Ő azonban nem tör meg, mosolyog mikor sírni volna kedve, gyűlöl ha kétségbeesne, és kiabál ha sikítani volna kedve. A törékeny lelkét olyan mélyre száműzte magában mintha soha nem is lett volna, mintha nem is ő maga lenne. Teszi amit tennie kell a túlélésért, mindig mást mutat mint amit érez, mert saját kárán jött rá arra, hogy az őszinte érzelmek a vesztét okozhatják. Okosan, logikusan áll hozzá a nem kívánt helyzethez, mert minden alkalommal mikor valaki megkapja tőle amit akar, Hitomi egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy szabaduljon, még ha kilátástalan is a helyzete.

Élettörténet: Japánban, Kioto-ban született egy hétköznapi családi otthonban. Az apja orosz származású, míg az édesanyja japán. Tizennyolc éves korában az iskolából tartott hazafelé, mikor két fekete ruhás férfi betuszkolta egy furgonba. Azt hitte elrabolják, de meglepetésére hazavitték az apjához, aki sietve csomagolt éppen az anyjával együtt. Hitomi nem tudta miért kell olyan sietve elhagyniuk az országot, de délután már egy magánreptéren voltak. A gépre viszont már nem jutottak fel, mert egy csapat orosz fegyveres elkapta őket, míg az apja embereit lelőtték. Hitomi ekkor tudta meg az igazat az apjáról, amire eddig még csak nem is gondolt. Hogy egy kábítószer kereskedelemmel foglalkozó maffiózó összekötője a yakuzával, viszont tizenöt évvel ezelőtt eltűnt méghozzá 80 millió rubellel, amit ellopott, ezért keresték őt az oroszok. Végül azonban nem ölték meg őket, mert a főnök szeme megakadt Hitomi-n és kötött vele egy egyezséget: amennyiben az engedelmes szeretője lesz a családja élni fog. Hitomi pedig beleegyezett és Moszkvába ment a maffia főnökkel, de azt nem tudja hová vitték a szüleit. Az élete szinte pokollá változott, de nem adta fel, mindig a családja lebegett a szeme előtt, viszont mikor a maffiafőnök megunta, minden csak rosszabb lett. Odalökték egy stricinek, és a főnöktől három évet kapott, hogy megkeresse a testével az apja által ellopott pénzt, különben meghal. Most viszont eltelt két év, de a pénznek csak a fele van meg. Még egy éve van, hogy összeszedje a maradékot és ez szinte lehetetlen feladatna tetszik.

Hobby: új trükkök és szexuális módszerek elsajátítása, hogy több pénzt szerezzen

Foglalkozás: luxusprostituált

Extrák: Míg el nem vitték nem gondolta, hogy meleg lenne, de mivel főleg férfiakkal van dolga, már ő maga sem tudja. A „foglalkozására” úgy tekint mint egy munkára, így el tudja viselni. Nem szokta élvezni, de sosem panaszkodik vagy ellenkezik, mindig azt adja, amire az ügyfél vágyik, legyen bármilyen mocskos vagy fájdalmas is. Engedelmes, sőt olykor csábító is, mert minél jobban végzi a munkáját, annál több pénzt kap. *Beszél oroszul, japánul és angolul.* A tarkójába, a bőre alá egy mikro GPS van ültetve, hogy ne tudjon megszökni.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:52:29
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).