Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gilbert Harada
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 19

Külső leírás: Gyönyörű, sötétbarna, szinte fekete szemei, és lágy esésű, selymes, éjfekete haja van, amely majdnem a válláig ér. Bőre bársonyos, puha, sehol egy anyajegy, pattanás, vagy forradás. Mondhatni, az arcát mintha angyalok faragták volna. Termete apró, alig éri el a 160 centimétert, azt is alulról. Alkata vékony, szálkásan izmos, szóval nem egy izomkolosszus. Szereti a divatos ruhákat, de utálja az öltönyöket. Kedvencei a farmerek, pólók, ingek, pulóverek, lábán pedig általában bakancsot, vagy csizmát visel.

Jellem: Nem túl bizalmaskodó típus, általában kerüli az embereket, így sokan bunkónak és fellengzősnek gondolják. Holott ő belül egy nagyon is szeretetéhes fiú, csak éppen nem tudja, nem is meri ezt kimutatni. Nem túl barátkozós, nem szeret a középpontban lenni, inkább elbújik hátul. Sokan ostobának gondolják, pedig ez közel sincs így. Megvan a magához való esze, sőt, nagyon is okos, intelligens fiú, aki szívesen segít másoknak, ha megkérik. Ennek ellenére igyekszik nem közel kerülni senkihez.

Élettörténet: Gilbert félvérnek született, anyja angol, apja japán, innen a japán családneve is. Apja, aki egy nagy, japán beszállítócég marketing igazgatója, egy angliai út során találkozott az egyszerű titkárnőként dolgozó asszonnyal, Gilbert későbbi anyjával. Egymásba szerettek, és a fiú apai nagyszüleinek tiltakozása ellenére összeházasodtak. Két évvel később született meg egyetlen szem fiúk, akinek mindent megadtak, ami csak lehetséges. Gilbert boldog gyerek volt, vidám, barátkozós, lelkes, és a környéken senkit sem zavart, hogy félig angol, félig japán. Tizennégy éves volt, amikor rájött, hogy valami nem stimmel vele, és nem a lányok érdeklik. Azon a nyáron apja testvérének fia, aki hat évvel volt idősebb Gilbernél, náluk vendégeskedett. A két fiú igen szoros kapcsolatba került egymással, Gilbert valósággal rajongott unokatestvéréért, aki rengeteg időt töltött vele. Olyannyira sokat, hogy a fiú lassan kezdett beleszeretni a japán rokonba, és úgy tűnt, a másik is hasonlóan érez iránta, éppen csak Gilbert mit sem tudott unokatestvére valódi szándékáról. Ám ekkor történt a baj. Egy este, amikor a szülők színházba mentek, és a két fiú egyedül maradt a házban, Hiro - a rokon - bement Gilbert szobájába, és akarata ellenére megerőszakolta őt. Gilbertben ekkor eltört valami. A sokk olyan hatalmas volt, hogy elveszítette a hangját, nem volt képes megszólalni. A szüleinek sem tudta elmondani, hogy mi történt, miért remeg az ágyában és hová tűnt Hiro. Unokatestvére ugyanis az eset után egyszerűen lelépett. Gilbert attól kezdve nem tudott bízni az emberekben, nem volt képes senkihez közel kerülni, a szerelem gondolatától pedig égnek áll a haja. Azóta is pszichiáterhez jár, de nem bír már hinni benne, hogy bármi is jó lehet. A gimnáziumot sikeresen elvégezte, jelenleg elsőéves egyetemista Londonban. Divattervezést tanul, és minden álma, hogy egyszer megnyithassa saját butikját.

Hobby: olvasás, zenehallgatás, netezés, séta a közeli parkban, online vásárlás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: *** A sokk hatására még mindig nem képes megszólalni, emiatt írásban, vagy jelbeszéddel kommunikál *** Sokan siketnémának hiszik, holott a hallásával nincs semmi gond *** Tanárai nem kivételeznek vele, és diáktársai is elfogadják, bár senki sem tudja, mit élt át *** Van egy kis fehér-szürke cicája, amit pár hónapja talált egy szemetesben és hazavitte *** Nem hisz a szerelemben *** Unokatestvére óta senkivel sem volt szexuális kapcsolata *** Uke *** Beceneve Gil *** Utálja az uborkát és a csípős ételeket *** Néha még mindig vannak rémálmai a megerőszakolásáról, de ezekről senkinek sem beszél *** Titokban retteg attól, hogy az unokatestvére visszajön *** Angolul és japánul is anyanyelvi szinten beszél ***

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 07.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:34:28
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).