Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leech
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 20

Külső leírás: 175 cm magas, sovány fiú. Többnyire terepszínű ruhában jár, melyek néhol szakadtak. Nyakában mindig ott van a kendő és fején mindig ott van a sapka. Szemébe lógó szőke hajától nehezen látni arcát. Szemei vörösnek tűnnek, de igazából barnák. Szemüveget csak táboron belül használ, mert nem szeretné, ha valami baja esne. Szempillái hosszúak, ajkai közepesen dúsak, sápadtak. Bőre fehér és puha. Vonásain meglátszik, hogy megélte már a poklok poklát, és szemeiben mindig ott csillog az elszántság. Bal szeme alatt egy vágás csúnyán összeforrt hege látszik, melyet egyik felderítő útjuk során szerzett. Egyetlen kiegészítőt hord magánál, egy nyakláncot, ami a húgáé volt. Ez az egyetlen gyenge pontja, ezért van szüksége a kendőre, ami eltakarja. Nem akarja, hogy bárki meglássa.

Jellem: Nem az a beszédes típus. Mogorva, magának való figura, de a táborért mindent megtesz. Kívülről úgy tűnhet, hogy nem jön ki jól a gyerekekkel, de ez nem így van. A táborban élő öt gyerekkel jól kijön. Nem szeret barátkozni, még azokkal sem, akikkel már két éve élnek együtt a táborban. Senki nem tudja mi történt vele, mielőtt a csapathoz került, és ő nem is beszél róla. Mindig tudja hol a helye és mi a dolga. Soha nem kell utasítani semmire, mert magától is tudja, hogy mit kell tenni. Rendkívül jól bánik a késekkel és a közelharci fegyverekkel, mint például baseball ütő, golf ütő, stb. Lőni is tud, de ő amolyan csendben lopakodó típus. Ha lőfegyvert használ, az kilométerekre elhallatszik, és akkor hadseregnyi hullával kell szembe szállnia. Pont ezért tanult meg számszer íjat készíteni. A többiek is inkább ezt a megoldást választották. Egyrészt azért, mert kifogytak a lőszerből, másrészt pedig azért, mert a számszer íj nem ad ki hangot.

Élettörténet: Nem tudni mi szabadította el. Egyszer csak ott volt az utcákon. A holtak nem maradtak holtak. És akit megmartak, közülük való lett. Minden egyik napról a másikra történt. A külvárosban éltek, így nem tudtak semmit a városban dúló káoszról. A szomszéd bekopogott hozzájuk, miközben reggeliztek, és az apja kinyitotta az ajtót. A férfi nyakából hiányzott egy darab, és segítségért hörgött. Leech anyja rákiáltott a fiúra, hogy vigye a húgát az emeletre és zárkózzanak be. Ami ez után történt, már nem látta. Annyi bizonyos, hogy szülei sem élték túl. És sajnos ez nem úgy megy, mint a filmekben. Nem kell órákat várnod, hogy elvigyen a láz. Csupán fél perc kell a vírusnak, hogy átvegye az irányítást a szervezeted felett. A két riadt gyerek megvárta, míg a holtak elvonulnak. Mikor már nem hallották a hangjukat, megszöktek. Csodával határos módon sikerült egy hétig bujkálniuk, mikor Rebecát, a húgát megharapta egy. Leech nem volt képes végezni vele, csak könyörgött neki és hátrált előle, mikor megérkezett egy jeep, rajta egy maroknyi felfegyverzett emberrel. Egyikük egyenesen fejbe lőtte a húgát, majd az üvöltöző és síró fiút a platóra ráncigálták. Hónapokig járták az utakat, túlélőket kerestek, s táboruk egyre csak nőtt. Végül sikerült elszigetelniük magas kerítésekkel egy farmot. Növényt termesztettek, és a felderítők tovább kutattak túlélők után. Leech nem akart ölbe tett kézzel ülni a farmon, így csatlakozott a felderítőkhöz, és most már ő is utánpótlást gyűjt, és túlélőket keres, azokkal karöltve, akik megmentették a húgától.

Hobby: -

Foglalkozás: Felderítő

Extrák: A neve Erick Reeves, de ezt nem szereti használni, mindenkinek Leech-ként mutatkozik be, aminek a jelentése "pióca". *** Nem szeret arról beszélni hogyan került a táborba, és hogy mi történt a hozzátartozóival. *** Azért nem használ számszer íjat, mert nem lát jól a célzáshoz.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 28.
2016. 06. 11.

Módosítva: 2016. 06. 11. 18:47:42
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).