Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Arsenij Romanov
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoshiko

Kor: 32 éves

Külső leírás: Festőket bukott angyalokra emlékeztető szalmaszőke szépség, perzselő kék szempárral. Igazi etalon a maga nemében, és köszöni szépen, tudja is magáról. Nem öltözködik kihívóan, feltűnően, ízléstelenül, mégis mindig vonzza az emberek tekintetét. Van egyfajta lehengerlő kisugárzása, amit szépsége csak még inkább fokoz. Gyönyörű, hosszú, dús, kissé hullámos haját jobb oldalt választja el. Szigorú, kemény arca van, amikor nem mosolyog, de a mimikai ráncok lebuktatják, tökéletesen látni, hogy majdnem egész életében nevetésre és mosolyra használta dús ajkait. Tekintete átható, de sokszor csillog a jókedvtől. Orra hosszúkás, egyenes, álla kissé hegyes, homloka magas, arca is kissé hosszúkás, markáns. Teste arányos, mintha csak előre megfontoltan tökéletesen megrajzolták volna. Magas, sehol egy súlyfelesleg, izmok, tejfehér bőr, erőtől és magabiztosságtól duzzadó járás, ápolt haj, ápolt kezek. Tökéletes. Bár már valamelyik rajongótól, akinek minden emberről valami állat jut eszébe (a járás, kisugárzás, kinézet összessége), hogy az ő állata a ló. Otthon, meg amikor nem megy semmi fontos találkára, hanem például csak le a sarki boltba, akkor egy egyszerű otthoni pólóban és melegítő gatyában slattyog ki, és rohadtul nem érdekli, ha emiatt leszólják a tinimagazinban. Fellépésekre mindig azt húzza fel, amit mondanak. Általában elegánsan lépnek fel, ingben meg hasonlókban. De amúgy meg jobban szeret rockosabb ruhákban parádézni, akár az utcán, akár bárhol másutt.

Jellem: Komoly és rideg első találkozás alkalmával, sokszor még a partner úgy is érzi, hogy felsőbbrendűnek tartja magát, mert tudja, hogy tehetséges és milyen jól néz ki hozzá. Pedig ez nem igaz, csak nem tudja, hogyan viszonyuljon a másik félhez, akivel életében akkor találkozott először. Akkor van a másik félnek szerencséje, amikor ott vannak a haverjai, vagy a többi bandatag, mert akkor profi szinten megy a hülyülés, a rekeszizmok megdolgoztatása. Őrült, alkohol nélkül is, csak a megfelelő társaság kell hozzá, általában az, amiben forog. De ha balszerencséje van az illetőnek és még Arsenij hulla fáradt is, akkor ne számítson barátságos csevegésre, harapófogóval kell majd belőle még a köszönést is kihúzni, mindemellett ilyenkor még a bunkóság is igen jó barátjává válik. Nem igazán foglalkozik a holnappal, élvezi a mát, és ha megkérdezik tőle, hogy mi lesz a zenélés után, hát nem tudja. Elképzelni sem tudja, nem akarja, hogy vége legyen, szereti, még mindig, ennyi év után is. A szakma árnyoldala még nem kezdte annyira ki, hogy abba akarja hagyni. Amúgy nemcsak egy zenei tehetséggel megáldott félistennek kinéző emberke. Intelligens, okos is, szeret olvasni, művelődni, tudni. Erős kisugárzása van, emiatt nem szoktak belekötni, de ha megtörténik, akkor sem fut el gyáván. Viszont annyi negatívumot ő is megenged magának, hogy ha valaki úgy riszálja magát és úgy is viselkedik, mint egy prosti, akkor kihasználja. Komoly kapcsolata még nem volt, nem igazán jött neki össze a folytonos fellépés, bulizás és próbák közben. Ezek az egyéjszakás kalandok tökéletesek voltak neki. Viszont ahogyan teltek az évek, úgy öregedtek a bandatagok és a rajongók is, persze rengeteg fiatalrajongó bálványozza őket, övék az egész tinilány horda. Csak ugye a többiek már megállapodtak, vagy komoly kapcsolatban élnek, vagy már gyermekük is van, ő meg olyan, mintha az idő nem mozdult volna egy tapodtat sem húsz éves koruk óta. Ráadásul nem is változott sokat. Ugyanúgy élvezi az egyéjszakás kalandokat, a bulikat is, kiakad, hogyha három meghívás után a bandatagok azt mondják, hogy más programjuk van, például családi kirándulás. Annál idegesítőbbet meg el sem tud képzelni, hogy folyton mondogatják neki, hogy neki is találnia kéne valakit, mintha bűn lenne szívtipró harmincasnak lenni, bűn lenne még mindig élvezni az életet.

Élettörténet: Egyszerű családba született, egyszerű iskolába járt, egyszerű tanuló volt, egyszerű élettel. Maximum legfeljebb annyiban különbözött az átlagtól, hogy ő is, úgymond a suli menőit gyarapította akaratán kívül. Hiszen szép, dögös, menőn kinéző volt már akkor is, pedig sosem állt szándékában divatmajmozni. Barátai sem az aktuális menők közül kerültek ki, és soha nem bontott fel egy több éves barátságot csak azért, mert a másik egy nap a leggázabb szerelésben lavírozott be a suliba. De tapadtak rá a lányok, tesi órán sokszor bravúrosan szerepelt, szóval a klikk sajátjának tekintette. Ő meg magasról tett rájuk. Ha odamentek hozzá beszélni beszélt velük, de csak ennyi. A hülye partykon nem vett részt, ahova mindenkit meghívtak, ami az év bulija volt, ahol ők élvezték, hogy aláznak. Inkább pont akkor tartott ő is zártkörű házibulit, vagy csak kiruccanást teljesen máshova. Egyszer volt egy ilyen bulin, többé nem is akart rá elmenni. Ezenkívül legfeljebb annyi érdekesség történt vele fiatalkorában, hogy született egy öccse, aki jelenleg huszadik életévét tapossa, és éppen elég gondja van az öcsikével, hiszen bátyust akarja utánozni. Világot akar váltani, be akar robbanni a szórakoztató iparba, ahogyan Arsenij is tette, de még az öcsike sem tudja, hogy hogyan, mivel, mi úton. Pedig bátyus sem akart híres énekes lenni. Egyszerűen csak a középsuli végén alapított a haverjaival egy bandát, mert elkezdett gitáron tanulni, ment neki, és ha már megy, akkor miért ne lehetne valahol egyszer fellépni? Pusztán szórakozásból. Hiszen élvezi az életet, semmi olyat nem csinál, amihez ne lenne kedve. Bandát is csak szórakozásból alapított, csak szórakozásból és nem is voltak igazán céljaik, csak zenélni akartak, mert szerették. Aztán csak úgy poénból indultak az egyik tv-ben futó tehetségkutatón, és megnyerték. Soha nem gondolták volna, hogy megnyerik, hogy mennyi rajongójuk lesz, és ha ezt valaki az indulásuk előtt mondja: kinevetik. Lemezt sem akartak soha kiadni, a turnézás pedig legvadabb rémálmaikban sem fordult elő soha. De már mind megvolt és még több van készülőben, és szerencsecsillaguk egyszerűen nem akar leáldozni. Hiszen a fiúbandák sorsa, pláne ha ilyen tehetségkutatón szereztek maguknak nevet, mindig ugyanaz. Egy nyár, maximum egy év, és utána már senki sem emlékszik rájuk, csak arra, hogy volt valami helyes srácokból álló banda tavaly… - jobb esetben. Vagy a botrányokból élnek meg, a helyes pofijukból, de nem a zenéből, amire már senki sem emlékszik. De ők valamiért kivételek lettek. Azóta is fellépnek, turnéznak, a rajongói táboruk egyre nő, annak ellenére is, hogy nem angolul énekelnek. Bár az utóbbi időben egy kis zűr támadt a tagok között. Ars szeretne szóló karrierbe kezdeni.

Hobby: zenélés, motorozás, a bandatagokkal lógás

Foglalkozás: pop-rock énekes

Extrák: : * Hóhérkám skandináv hegedűzsenijének <3**Arsnak, Arsennek hívják, teljes nevén csak akkor hívják, ha valami nagyon nagy slamasztikában van, és jobban teszi, ha felszívódik. Másik beceneve, amit a bandatagok akasztottak rá: Vadhajas *** Egyéjszakás kalandoknak él, és ezt mindenki tudja, minden rajongó, minden újságíró, szóval nem is igazán foglalkoznak vele. ****Amikor határtalanul felidegesítik, akkor igazi dráma királynőt tud alakítani. ***** Soha nem mondták meg neki, hogy mit csináljon, mit tanuljon, mindig maga dönthette el, ezért amikor valaki azt hiszi magáról, hogy parancsolhat neki, hát az nagyon irritálja. A menedzserükkel is évekig álltak hadilábon emiatt. ******A bandában a konfliktust leginkább az adja, hogy a többiek úgymond lenyugodtak valamennyire, felnőttek, persze együtt hülyülni, zenélni, koncertezni imádnak, csak három ember családi életével megfelelő dátumokat találni a fellépésekhez, interjúkhoz, dedikálásokhoz, forgatásokhoz nem éppen egyszerű, aztán meg egy fél éves turné miatt nem látni a gyereket elég nagy érvágás. Szóval az ötből három férfiú alaposan elgondolkodott a feloszláson, a negyedik az esküvőről álmodozik a barátnőjével, egy meg csupán zenélni akar, örökre, együtt, ugyanazt újra és újra átélve. De ha másként nem megy, hát akkor szólózni fog.******* Bármi gondja is akadt az élete során mindig a zene segítette ki onnan. ******** Férfiakkal és nőkkel is akadt már dolga. ********* Együtt írják a dalokat, ám mégis inkább Arsenij szedi őket rendbe, ahogyan az alapot is. Jók a többiek, de úgymond nagyobb tehetségnek őt mondhatnák. Na meg az éneklés. Mindegyikük ért hozzá, de hangja csak háromnak van és a három közül is neki van a legjobb hangja. Gyönyörű mély, és van benne valami jellegzetes, amitől ha csak egyetlen egy árva hangot is hallasz belőle, tudod kihez tartozik. ********* Sokszor hatalmas kedvet kap a dohányzásra, és csak nagyon nehezen állja meg, hogy ne csatlakozzon ő is. Elég csak elképzelnie azt az öt perc határtalan nyugalmat, csendet, ameddig elszívja a szálat, hogy addig a gondolataival lehet, hogy nem zavarja senki semmilyen baromsággal, nem zaklatja egyik rajongó sem. De nem, nem szeretné felköhögni a tüdejét egy kórházi szobában, másban akar meghalni, máshogy. Szóval ezt az öt perc végtelen nyugalmat egy bögre kávé megivásával éri el. ********* Levelezőn elvégezte az egyetemet.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 08. 27.

Módosítva: 2019. 06. 10. 22:13:42
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).