Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Anna
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 16

Külső leírás: Csodálatos szépség. Földöntúli sárgászöld szemei úgy villognak a sötétben akár a macskáknak, s olyan elragadóan karikás a szeme, hogy kevés ilyet látsz. Selymes bőrét egy hat napos vízihulla is megirigyelhetné, s mindig kellemesen enyhe rothadást áraszt. Egyszerűen ellenállhatatlan. Hosszú, kátrány fekete haja leér egészen a padlóig, akár söprűnek is használhatná. Ha egyszer beletűrsz azokba a fekete tincsekbe, többet nem tudod elereszteni a haját. Szó szerint. Ruhatára nem a legbonyolultabb, sima minta nélküli fölsök, kinyúlt, szakadt melegítőnacik. Cipőt nem is hord, mivel bokáján az összetartó varratok kezdenek ellazulni, és nem bírnák a cipő súlyát. Hát mégis hogy nézne ki, ha három lépésenként meg kellene állnia visszavarrni a lábát?

Jellem: Ő egy igazi ártatlan lélek, aki a légynek sem ártana. Igazán egyszerű, könnyen örömet lehet neki okozni, nem az a bonyolult személyiség. Igazán fárasztó, állandóan hülyeségeket beszél, de végtelenül szeretnivaló, és cuki. Igazi balek, elég ha szép szemekkel néznek rá, és ő rögtön beadja a derekát. Nem lehet határozottsággal vádolni, órákig tud agyalni azon hogy most agyat vagy alkart ebédeljen, szóval ne számíts arra hogy hamar hoz nagy döntéseket. Csodálatos humorral áldották meg, amit gyakran csillogtat is, de csak nagyon kevesen értékelik zsenialítását. Nagyon ingadozó a kedve, hihetetlenül könnyen elsírja magát, valamint elég forrófejű, de ezzel a cuki pofival ki tudna rá sokáig haragudni? Hmmm? Imádja a gyerekeket, és utálja ha valaki át akarja verni, vagy nem értékeli a munkáját.

Élettörténet: Gondolom neked is volt gyerekkorodban olyan félelmed, hogy mi van ha szörny van az ágy alatt, vagy a szekrény mögött. Na most képzelj el egy párhuzamos világot ahol ezek a szörnyek élnek, és rettegnek az emberektől. Van kapocs a két világ között, olyasmi mint a mosógépben lévő apró féregjáratok amik elnyelik a félpár zoknikat. Anna egy teljesen normális család nagyobbik gyermeke, van egy nem sokkal fiatalabb húga. Átlagosan tengeti életét, a többi szörny között és legnagyobb álma, hogy egyszer találkozzon egy emberrel.

Hobby: filmnézés, olvasás, barátokkal eljárogatni,

Foglalkozás: még tanuló

Extrák: Szívből gyűlölik az állatokat, mivel az állatok sokkal hamarabb megérzik őket, és meg is támadják. || Azon szörnyek, akik hasonlatos kinézetűek mint az emberek, átjárhatnak ezeken a kapcsokon, de Annának semmi esélye. || kedvenc kajája az ázsiai. (értsd ahogy gondolod xD)

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 08. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).