Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jeremy Brightmore
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 19

Külső leírás: kócos, selymes, sötétbarna haja van, melyben elvétve néhány szőke tincs is fellelhető. Nem szokatlan nála, mikor valamit nem értve, hatalmas őz barna bociszemeket mereszt, hátha megszánja őt valakit, és elmagyaráz neki ami nem világos számára. Szempillái hosszúak, sötétek és csak még jobban kiemelik arcának szépségét. Alsó ajkában egyetlen fényes piercinget hord, füleiben pedig egy egy fekete fülbevalót. A mosolya bájos, és mindez az ő kíváncsi pillantásával, és bársonyos hangjával, csak még elbűvölőbbé teszi őt. Vékony, alacsony fiú, gömbölyű vállakkal és keskeny csípővel. Barátaival való fogadás miatt magáéra varratott egy tetoválást, ami nyakát, vállát és mellkasának egy részét beteríti. Mindenféle ruhát elvisel magán, gyakran meg sem nézi, hogy miket kap fel magára. Ebből kifolyólag, ha rajta múlik, képes a leglehetetlenebb ruhapárosításokban kilépni az ajtón. Ritka eseménynek sorolható sorolható nála be, ha képes alkalomhoz illően felöltözni.

Jellem: Mindenen fellelkesül, és ez a lelkesedés meg is marad neki jó hosszú ideig. Egészen addig, míg nem akad valami egészen más, ami felkelti a figyelmét. Örökké kíváncsi, de még véletlenül sem kérdez senkitől semmit. Inkább jegeli kíváncsiságát, vagy később megérdeklődi a számára fontos információt valakitől, akiben megbízik, vagy jó barátságot ápol. A burkolt megjegyzéseket nem érti, néha még azt sem, ha valamit egyenesen a szemeibe mondanak. Ez persze nem azt jelenti, hogy ostoba, vagy figyelmetlen másokkal, inkább több dologra koncentrál egyszerre, és emiatt néhány neki címzett mondatról lecsúszik. Visszakérdezni nem szokott még akkor sem, ha halvány gőze sincs arról, hogy miről van szó éppen. Gyakran, első látszatra elkényeztetettnek és nemtörődömnek könyvelik őt el, olyannak, akit látszólag nem érdekel senki és semmi. Tény, hogy imád kötekedni és mások idegein táncolni, de azért tisztában van azokkal a bizonyos határokkal is, amiket semmi pénzért nem feszít túl. Nehezen viseli a kritikákat, emiatt pedig roppant könnyű őt megbántani és órákig képes duzzogni.

Élettörténet: Vagyonos szülők egy szem gyereke, de mivel pénzből több volt nekik, így úgy döntöttek arra több figyelmet kell szentelniük, mint fiukra. Egy ideig még ment is ez így, Jeremy is könnyedén lefoglalta magát mindennel. Főleg miután legnagyobb meglepetésére apja megajándékozta őt egy gitárral. Innentől kezdve néma, ki nem mondott alkut kötött az apjával. Jeremy megtarthatja a gitárt, és kedvére zajonghat vele, cserében megpróbál legalább otthon jól viselkedni. Ettől nem lett kezesbárány, vagy mintadiák. Egyszerűen megtanulta eljátszani szerepét a négy fal között. De ez sem tartott ki túl sokáig. Rájött arra, ha jófiúként viselkedik, akkor az ősök csak még inkább tesznek a fejére. Amíg rossz volt legalább annyi figyelemben részesítették őt, hogy jó alaposan leszidták. Mikor tizenöt évesen szándékosan leugrott az erkélyről és eltörte a lábát, az apja csak annyit fűzött hozzá, hogy legközelebb próbálja meg ne fényes nappal összetörni magát. Legfőképpen ne akkor, mikor ők dolgoznak. Ennek köszönhetően talán nem meglepő, hogy a lehető legtökéletesebb módon figyelmen kívül hagyja szülei akaratát, akik Jeremy minden egyes hülyeségét angyali türelemmel nézik végig. Időnként meglép otthonról, de egy hétnél eddig még nem maradt tovább távol.

Hobby: Gitározás, könyvek, nagy ritkán főzőcskézés, céltalan ténfergés, makettezés

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Nem bírja az alkoholos italokat...Minden nemű és fajú állattól fél...Főzésre már ő se tudja mikor kapott rá, de bármit elkészít, aminek a receptjét legalább egyszer már elolvasta... Magántanárok járnak hozzá, már amikor otthon találják őt.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 08. 23.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).