Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aaron Colkins
Kategória: Fantasy
Feltöltő: happyfrog

Kor: 18 év

Külső leírás: Annyira feltűnő jelenség, mint egy fűszál éjjel a parkban. Igazából viszont száznyolcvan centiméter magasságával tényleg nem tűnik ki, a barátai mind magasabbak nála, vagy ugyanakkorák. Nem volt ott mindig, ahol az izomkötegeket osztogatták, persze a sok utcai kosarazástól felkapott magára valamennyit, és való igaz, hogy jól néz ki, a teste fitt, ám mégse azaz álom. Jóképű, főleg a túlzottan is világosbarna szemei fogják meg az embert, melyekben egy-két apró aranypettyeket ejtettek el. Sötétbarnás haja elől a homloka közepéig lóg, egyébként olyan rövidre nyírt, hogy még éppen el tudjanak veszni benne az ujjak. Szemöldöke egyáltalán nem férfias, se nem bozontos, se nem vastag. Gyakran cukkolják szép vonala, keskeny formája miatt. Ajkai kicsik, a felső egy leheletnyit vékonykább, mint az alsó, de az sem vaskos, olyan átlagos, semmilyen. Orrával viszont egészen jól kijön, semmilyen rút púp, vicces ferdeség nem rondítja, igazán szép egyenes, kissé talán hegyes a végénél. Bőre színe a napnak köszönhető, egyszerűen jó ránézni arra a természetességre, ami árad belőle. A családjával ellentétben rajta nincs tetoválás, még piercinget sem lövetett magnak. Ruhái az átlagosnál átlagosabbak sem lehetnek, semmi extra: egyszínű trikók, farmernadrágok vagy melegítők, és persze a sportcipők. Ékszereket sem hord, semmiféle kiegészítő, maximum egy csuklószorító a kosarazások alatt.

Jellem: Az apja szerint csak azért került a világra, hogy felülmúlja a semmittevés világrekordját. Van benne némi, ha jobban megismerjük, akkor egészen sok igazság. Aaron nagyon kényelmes figura, mindamellett meg egészen nagyra nőtt a szája. Imád okoskodni, és az elmaradhatatlan, ő mindig jobban tudja szituációk. Nagy a szája, akkora, hogy egy negyvenhatos talp háromszor is elférne benne, lazán egymás mellett. Nem fél semmitől, mégis mindentől berezel. Jobb neki a nyugodt, nem történik semmi körülmény. Nagyon kemény gyereknek érzi magát, miután előtte állnak a haverok, akik viszont tényleg igen vad társaságot alkotnak. Jár a pofája, hazudik, mint a vízfolyás, de be nem merné vallani, hogy fél a sötétben, a bogaraktól, meg úgy elég sok van még a listán. Sosem érdekelte semmi, de még a saját java sem. Bulizós alkat, szeret inni, az árokba borulni a többiekkel, hogy aztán másnap émelyegve, másnaposan botorkáljon el a vécére, amibe nem mellesleg épphogy nem esik bele fejjel. Képes hisztizni, igen, mint egy óvodás kiborul és csapkod meg tőr é s zúz. Rettentően bosszúálló, igazi kis rohadék tud lenni, ha a sors úgy kanyarítja az életét.

Élettörténet: Aaron tipikusan abban a családban nőtt fel, ahol mindenki kiabál mindenkivel, minden öt szavas mondatban ott szerepel három trágár kifejezés, a szobában nem lehet moccanni a felhalmozódott szennyes ruhák, piás üvegek, üres pizzás dobozok, és egyéb penészes kajadarabok között. Ebből kiindulva azt hihetnénk, hogy gyötrelmes, sanyarú sorsú gyermekkor megélője, verések, kegyetlen bántalmazások áldozata. Csakhogy Aaron, bár ebben a katasztrofális családi zűrzavarban tengette mindennapjait, egy csöppet sem gondolkozott szökéseken. Imádta a szüleit, azokat az embereket, akikkel elég sokszor úgy beszélt, mintha azok egy darab szarból lennének. Mindig számíthatott rájuk, bármikor kihúzták a slamasztikából, és valljuk be, elég sokáig amolyan félénk, anyu szoknyája alá bújó fiúcska volt. Nem volt egyedül, rajta kívül még öten népesítették az extravagáns, tetoválásokkal és piercingekkel felturbózott szülők otthonát. Ebből a hattagú gyerekcsoportból csak Aaron és Lucy voltak a vérszerinti gyerekek, a többieket az utcán szedték össze, kit milyen formában. Egy percig se unatkozott, mindig valami marhaságon törte a fejét, vagy a testvéreivel veszekedett, verekedett, nyúzta őket. A szülei sose kötelezték semmire, nem volt meg az, ami minden családnál: „Takarítsd ki a szobádat!”, vagy „Mosogass el!”, és „Üljél le és tanuljál! Kikérdezlek!”. Nem tanult jól az iskolában, sem az általánosban, sem pedig a gimnáziumban nem remekelt, természetesen az egyetemmel meg sem próbálkozott. Még általánosban összeszedte maga körül a barátokat, akik nem mellesleg a szomszédban, vagy a szemközti házban laktak.

Hobby: haverokkal lógás

Foglalkozás: biztonsági őr egy múzeumban

Extrák: Egy keskeny utcának két oldalán zöldre festett sorházak nyújtóznak, igazi omladozó falakkal, betört ablakokkal. A hetes szám alatt lakik a Colkins família apraja-nagyja. Apró kis kerttel, a kert közepén egy öreg szilvafával, itt-ott elszakadt olcsó barnára festett drótkerítéssel, és pár fűcsomóval gazdagított terület az övéké a lepukkant házon kívül. Kétemeletes házikó, de a lépcső több helyen beszakadt, ráadásul annyira rozoga, hogy egy nagyobb súly alatt újfent beszakadna, mint egyszer a drága sörhasú apuka alatt. A konyha falait rózsaszínre, a nappalit égkékre, az előszobát pedig világosbarnára festették. Ócska, a lomtalanítás során összegyűjtött ütött-kopott bútorok foglalják el a terület kis részét, a nagyobbat pedig a felhalmozott szeméttel keresztezett szennyes ruha kupacok. Az emeleten nagyobb káosz van, mint a földszinten. Három szoba, az egyik a szüleiké, a második a gyerekeké, a harmadik a fürdőszoba. A hálószobákat, mintha egyszerre öntötték volna le pirossal, zölddel és napraforgó sárgával, apró és nagy kézlenyomatok sokaságával. A három szobát összekötő apró kis folyosón graffitik, mellettük egyszerű gyerekrajzok éktelenkednek. A fürdőszoba csempéje almazöld, az apró kád, a vécé és a mosdókagyló fehér színű festéke már javában lekopott egy-két helyen. Mindenük, amik van, az itt van. // Tudja, hogy meleg, vagy legalábbis sejti. A tudatja legmélyén árválkodik eme gondolat, jó nagy, súlyos kővel lenyomva a legmélyebb sarkakba. Neki nem állhat fel a farka egy férfi testére, annak farkára, a dugás gondolatára. Retteg tőle, ezért tudomást sem vesz róla. Gáznak érzi az egészet, mert volt már nővel, de alig állt fel az ő drágája, a kefélés kifejezetten pocsékra sikeredett. A barátainak nem beszélhet erről, mindegyikük erős homofób, ott helyben agyonvernék, csak úgy mellékesen, persze. // Az apja dugta be egy múzeumba, hogy azért keressen valami pénzt is, ne csak a seggét vakarja unalmában. // Jól kosarazik, de a futás az, amiben a legjobb. Ha jobban foglalkozna vele, edzene, akkor simán nyerhetne versenyeken. // Csak a szülei tudják a pánikrohamokat. Gyógyszereket szed rá, de azokkal csupán az egykedvűségét segíti előrébb. // Mindegyik testvérével jól kijön, egyaránt szereti őket. // Bácsinak.

Képinfo: nem az enyém ()

Engedélyezve: 2014. 08. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).