Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucius Nosfer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: 114 év

Külső leírás: Vámpírokhoz illően magas, és vékony. Arca teljesen sápadt, fogai és fülei pedig hegyesek. haja fekete, és általában fésületlen, szeme vörös. Előszeretettel jár hosszú, fekete, retro bőrkabátban.

Jellem: A vámpírok általában csöndesek, kimértek, és tartózkodók. Ő ezzel szemben agresszív, de olyannyira, hogy képes bárkire tőrt rántani, aki csak egy csúnya pillantást vet rá. De ezen kívül is, lételeme a gyilkolás, de még inkább a harc. Imád küzdeni, akár puszta kézzel is, ezért sokszor fejjel megy a falnak. Nem lehet féken tartani, ugyanis utálja, ha mások parancsolgatni akarnak neki, viszont megtanulta, hogy bizonyos helyzetekben muszáj teljesítenie az utasításokat. Amúgy gyakran hangoztatja, hogy ő a legerősebb a világon, és bármikor megküzd azokkal, akik azt állítják, hogy téved, de már azokat is rühelli, akik egyértelműen erősebbek. Habár nem emlékszik, miért, de a nőkben nem bízik, legalábbis olyan értelemben, hogy közeledjen hozzájuk, vagy hagyja nekik, hogy közeledjenek. Amúgy a Dusk szervezetben való szolgálata közben ismét felébredtek benne olyan jellemvonások, mint bajtársiasság, segítőkészség, és ki tudja, talán szeretet.

Élettörténet: Nem emlékszik az eredeti nevére, se a múltjára. A tizenkilencedik század végén született Kanadában. Fiatal korában kedves, figyelmes, és törődő fiú volt. Egyszer aztán, úgy tizenöt lehetett, beleszeretett egy nőbe. Annyira belezúgott, hogy már-már képtelen lett volna a szerelme nélkül élni. Azonban, ahogy az kiderült, ő egy halhatatlan boszorkány volt, akinek egyáltalán nem imponált a fiatal szerelme. Először úgy akarta elijeszteni, hogy egy tőrt adott neki, hogy ha nem tud nélküle élni, azzal kisegítheti magát, de a fiatal ennél kitartóbb volt. Úgy akarta meggyőzni Luciust a szerelem reménytelenségéről, hogy ő halhatatlan, a fiú viszont nagyon is halandó. Így hát Lucius két évig folyamatosan kereste a módot, hogy lehet ő is halhatatlan. Felkeresett mágiahasználókat, Egyesült Államokbeli tudósokat, még a híres örök fiatalság forrását is elkezdte kutatni a megoldás reményében, de mindhiába. Végül egy new york-i kocsmában találkozott egy vámpírral, aki hosszas győzködés után hajlandó volt őt is azzá tenni. A fiú azonnal visszasietett a szeretett nőhöz, akinek végleg elege lett a kitartó ifjú nyomulásából, ezért megátkozta őt. Egy varázslattal kitörölt minden emléket a fejéből, ez változtatta meg. Lucius megzavarodott az emlékezetkieséstől, mindent elfelejtett, a családját, a barátait, mindent, így hát magányosan járta a világot. Évtizedekkel, sőt, majdnem egy évszázaddal később, rátalált a Dusk nevű, természetfölöttivel foglalkozó szervezet. Mivel egy eldurvult verekedés után találták meg, megfenyegették, hogy vagy csatlakozik a szervezethez, vagy el kell tenniük láb alól. Luciusnak nem volt más választása, mint velük menni.

Hobby: Verekedés, vérutánpótlás, verekedés, ivászat, verekedés, harc és verekedés

Foglalkozás: A Dusk nevű szervezet egyik speciális katonája.

Extrák: Vezetéknevét nem tudja, a 22-ben megjelent Nosferatu nevű filmes vámpírból vette. ~~ Harchoz késeket használ. Egyrészt a tőrt, amit a boszorkánytól kapott, másrészt egy egész konyhakésszettet hordoz magánál (viccen kívül: kenyérvágókés, filézőkés, húsvágóbárdot). ~~ Vér ivás közben nem öl, ugyanis az túl könnyű lenne.

Képinfo: Nem saját ()

Engedélyezve: 2014. 08. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).