Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alphonzo Ramsay
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 23

Külső leírás: Nyurga testű magasnak mondható fiatal férfi. Bőre csak kicsit barnás, de nem az a mindent tűrő típus. Haja kék és háta közepét verdesi , imád kitűnni a szürke tömegből, ezért festette már égő vörösre, platina szőkére, és most kékre is . Ruhái sem azok a megszokott sorozat gyártott darabok, van amikor elegánsan öltözik, de mindig van benne egy kis vadság, akár egy rikító színű kapucnis felső, vagy egy nem éppen megszokott cipő. Szemei szinte egy színűek a hajával, nem így szándékozta , de ahogy esett úgy puffant. Gyakran köti össze a szemébe lógó hosszú fürtöket kis lófarokba, vagy rendes copfba. Arca vonala inkább édesanyjára emlékeztethet, míg testtartása, és teste apjára.

Jellem: Nem éppen az a közvetlen személyiség, bár szeret barátkozni de sosem akadt olyan aki nyakon tudta volna csípni a nagy lótás futásban. Éppen az aki egy pillanat alatt elbűvöl, majd rejtélyes módon lelép, és te észre sem veszed hogy az orrodtól néhány méterre bandukol éppen. Kicsit keserédes személyiség, olyan vele lenni mint ha egy sötét árnyék lapulna a háta mögött. Temérdek szeretet lakozik benne, de az előző partnerétől nem kaott semmi viszonzást, ezért ha ilyenekről van szó mindig elpirul, és legbelül szorongani kezd. Amíg ki nem fakad, és akkor csak egy erős személyiség képes megfékezni, és lecsitítani. Ez a természetéből adódóan nem derül ki, de szerinte úgy sem látja senki belülről, és oly mindegy hogy milyen dokival próbálkozott már kigyógyíttatni magát , nem használt. így elviseli a hisztis rohamokat, de próbálja ezeket olyankor kiadni magából amikor egy ember sem látja, különben vagy zakkantnak néznék, vagy nem is törődnének vele. Le kell fárasztanod ahhoz hogy a valódi énjét lásd.

Élettörténet: Emberünk esetében igen furcsa helyzetben éreznénk magunkat. Ugyan is a szülők a hatalmas U.S.A - ban találtak egymásra, de nem pusztán két gazdag, és mindent tudó Amerikairól esik szó, hanem egy Mexikói apáról, és egy Japán édesanyáról. Igen furcsa páros, de ilyen az élet, mind ketten amerikai állampolgárok , és megadatott nekik 3 év házasság után egy közös gyermek is. Mind két kultúrából csurrant cseppent egy kicsi említett személyünk fejébe. Bár mindig azt mondják rá hogy " ázsiainak" néz ki, de inkább lobbanékony mexikói vére jellemzőbb rá, bezzeg ezen a nyelven káromkodik, hogy ne értse senki. Néhány szót tud csak Japánul, anyja egyszer elutazott vele és apjával a szülővárosába, és a nagymama már is tutujgatni kezdte szereplőnket. Mondhatni hogy egész életében kiváló tanuló volt, még középiskolában is, pedig ott sem volt könnyű helyzetben. Az élet még ezen kívül is rendesen megkeverte, először színész szeretett volna lenni, de végül a rendezői posztnál ragadt meg. És most is egy rendező mellett segéd, mondhatni kitanulja a szakma lényegét. Életében még csak egy szeretője volt, mindent megtett azért hogy egy kis szeretgetést kapjon tőle, de ő hozzá sem ért szinte. Ahogy ő fogalmaz " csak dísznek voltam jó" .

Hobby: tévézés, folytonos csacsogás

Foglalkozás: segédrendező

Extrák: * Uke * * Többszörös személyiséggel rendelkezik, a másik énje csendes és visszahúzódó * * Bár a másik Al visszahúzódó , érzékeny e miatt néha hisztis rohamai vannak, nem az a tányérdobáló típus de nagyon ki szokott akadni * nagyon szereti a mogyorós csokit. Retteg a bohócoktól, és a cirkuszoktól, kényszeresen is menekül az ilyen dolgok elől.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://alempe.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 08. 22.
2014. 09. 20.

Módosítva: 2014. 09. 15. 15:16:47
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).