Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nuala
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 500

Külső leírás: A szépsége senkiéhez sem mérhető sem az emberek sem a természetfeletti lények körében. E szépség mégis olyan veszedelmet hordoz, amit nem sokan élnek túl. Nuala 180 centiméter magas, a teste arányos, kevés izomzattal, tökéletes formákkal. A bőre selymes, ha hozzáérsz olyan, mintha egy lágy szellő simogatna. Az arca lágy vonalú hosszú sötétszőke szempillái aranyszínű szemeket kereteznek, amik enyhén mandulavágásúak. Az ajkai teltek, a bőrétől sötétebb színűek és bárkit csókra csábítanak, aki csak rápillant. A haja egy ékszert is felülmúlna annyira gyönyörű. Búza szőke, enyhén hullámos fürtökben omlik alá, puha és fényes. Akárhová megy mindig valami édes, fűszeres illat lengi körbe, ami a testének sajátja. A szárnyai is aranyszínűek, de ritkán használja őket. A ruházata általában nagyon lenge: alul csak egy földig érő szoknyaszerű ruhadarabot visel, felül pedig csak egy selyemkendőt teker magára.

Jellem: Nuala maga a megtestesült gyengédség, lágyság és odaadás. A nyugalom szobra. Ebből a harmonikus állapotból nehéz kizökkenteni őt. Szenvedélyes jellemét visszaszorítja ha kell, mert csak a halál az amit elnyer ha kiereszti. Az angyal származásából adódóan törődő és kedves, de nagyon is igényli a testi érintkezést: egy ölelés, apró simogatás egy lágy csók. Az érintés mindig boldoggá teszi, de akkor a legboldogabb, ha szerelmes. És Nuala sokszor szerelmes, és legalább annyiszor gyászol is. Sok barátja van, sokan szeretik őt és kérik a segítségét, ha baj történik és ő mindig örömmel segít. Nem tud gyűlölni, a gonosz lényeket is megpróbálná jóra bírni, még ha tudja is hogy lehetetlen feladat. Szereti a testiséget, számára ez nem csak testi, de lelki szükséglet is. Nem csábító jellem, ő az, aki behódol a csábításnak. A testét egyáltalán nem szégyelli, egy tömeg előtt is végigvonulna meztelenül és a szeretkezés terén sem vet meg semmit. Mindezek ellenére azonban mégis egy angyalian ártatlan lénynek tűnik és ez a kettősség mindenkit vonz benne.

Élettörténet: Nuala egy olyan különleges lény, aki még sosem született. A halál és a szerelem angyalának gyermeke. Azon a napon, mikor Lucifer utoljára a földön paráználkodott, több angyalt is megfertőzött, így lehetett, hogy ez a két angyal, akik máskülönben messze elkerülnék egymást gyermeket nemzenek. Nuala ezért is egy halálosan veszedelmes szépség, akinek az a sorsa, hogy folyton elveszítse akit szeret. Az édesanyjától örökölte a külsejét és a lelkét, de az apjától a pusztítás erejét, vagy inkább átkát kapta. Sokszor esik szerelembe, természetétől fogva éhezik az érzésre, csakúgy mint a fizikai, testi szerelemre. Ezt a vágyát azonban nem élheti ki kedvére, mert bárki akinek odaadja magát nem sokkal később meghal. A halál angyalának öröksége nem engedi, hogy boldogan éljenek. Miután Nuala első szerelme egy angyal volt, akit akaratán kívül megölt, az arkangyaloknak ki kellett utasítaniuk a mennyből. Egy olyan világban él, ami párhuzamos az emberekével. Ezt a helyett Relytett világ néven hívják, mert az emberek nem tudnak róla, de a különleges lényeg kedvükre járhatnak a két sík között. Nuala egy olyan bordélyházban él, ahová a legkülönbféle lények látogatnak. Vannak akik hallottak a halál angyalának utódjára és megkísértik a szerencsét, de eddig egytől-egyik meghaltak. Nuala, szeret ott élni, mert folyton sokan veszik körül, mindig segít mindenkin, de azért van benne szomorúság is, hisz folyton megöl és elveszít valakit.

Hobby: szeretkezés, hárfa, gyógyítás, forró fürdő

Foglalkozás: néha szerető, néha gyógyító, néha csak kisegíti másokat

Extrák: A testiségben nem tesz különbséget a nemek között. Akivel csak szeretkezik és egyesül a testük, az pár napon belül meghal valami módon. Ez ellen nem tud tenni, ezért is próbálja távol tartani az érzelmeit, de sosem sikerül. Mielőtt együtt van valakivel figyelmezteti mi lesz a következménye, de sokan nem hiszik el, hogy igazak a pletykák, ezért akarnak kísérletet tenni. Részt vett már orgiában is, de mind a hárman meghaltak akikkel akkor volt.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:03:32
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).