Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Collin Elliot Glanville
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Cyntie Dred

Kor: 25

Külső leírás: Collin nem az a tipikus férfietalon: Orra kissé hosszú, ajkai talán teltebbek a kelleténél, mégis olyan erős a kisugárzása, hogy bármelyik nőt vagy férfit leveszi a lábáról. Kék szemei néha zöldbe váltanak át, erőteljes szemöldökével együtt pedig megkapóvá teszik tekintetét. Sűrű, sötétbarna haja selymes, nagyon jó érzés beletúrni, bár általában olyan kócos, hogy nagyon sokat nem tud vele kezdeni. Arca enyhén borostás, és nem venné rá soha a lélek a szőrtelen arcra. Munkája során rengeteget kell pakolnia, így válla széles, karjai erősek. Izomzatáért, különösen hasfaláért rengeteget dolgozik, így majdnem megvan az összes kocka rajta. Kezei azonban lágyak és puhák, ujjai vékonyak, kecsesek. Hozzá teszem, ő ezt ki nem állhatja, viszont a munkájában hatalmas előnyt jelentenek a fürge ujjak.

Jellem: Külső jegyei tükrözik belső személyiségét is: Tökéletlen, de mégis megkapó személyiség. Társaival kedves és megértő, mindenkire odafigyel, így remek főnök és csapatkapitány. Nagyon heves érzelmekkel operál, így rendkívül kicsapongó néha, és van, hogy agresszív. Persze, ő nem akar agresszív lenni, de mélyen benne olyan viharok tombolnak, amik hol szivárványt és gyermeki boldogságot, hol villámokat és gyűlöletet sugároz kifelé. Hogy ezt leküzdje, folyamatosan antidepresszánsokat szed, bár csapodár természete miatt hajlamos azt elfelejteni, és olyankor jobb, ha az ember kikerüli. Hangulatingadozásai ellenére mégis rengeteg barátja van, és a családjával sem ápol rossz kapcsolatot, mániákus depresszióját viszont képtelen leküzdeni. Partnerével is nagyon kettősen viselkedik: Van, hogy lehozná neki a csillagokat és mindent megtenne a kényelméért, de mikor elborul az agya, kegyetlenné és agresszívvé válik. Több problémája is volt a rendőrségen, nemi erőszak vádjával. Ezeket az eseteket legtöbbször annyira megbánja, hogy mániákusból akkut depresszióssá válik. Olyankor bezárkózik, és a munkájába temetkezik.

Élettörténet: Személyiségzavara ellenére tehetős és szerető családba született bele, egykeként. Remek taníttatásban részesült, de sosem érdekelte igazából a tanulás: Világéletében cukrászmester szeretett volna lenni. És úgy is tűnt, tehetséges a sütögetésben, ugyanis a kurzus után azonnal felvették London egyik patinás cukrászdájába. De ahogy egyre jobban fejlődött, és egyre nevesebb cukrásszá vált, egyenesen arányosan ugyanannyi stressz zúdult a nyakába. Elkényesztetett egyke mívoltából nem volt képes megbírkózni a mindennapi problémákkal (legyen az a rezsi kifizetése, párkapcsolat), így teljesen összeomlott. Magán kívül mindenki mást elkezdett okolni, pszichiáteri igazolással pedig kiváltotta az első doboz Xanax-át. Bár a hangulata javult, de egyre torzabbá vált, így csak a barátai kitartó odaadásának köszönheti, hogy nem szakadt meg senkivel a kapcsolata. Teljesen átadta magát a munkájának, és olyannyira megszedte magát, hogy saját cukrászdát nyitott. Ahogy egyre erősebb gyógyszerekre lett szüksége hangulata stabilizálásához, úgy állapították meg nála a mániákus depressziót és a szuicid hajlamot. Ebből a felismerésből mély szomorúsága idővel agresszióvá vált, és több rendőrségi ügye is volt rongálás illetve nemi erőszak vétségével. Huszonöt éves korára alig pár barátja, a családja és a munkatársai maradtak meg neki, de senki nem tud pszichózisáról. Párkapcsolata évek óta nincsen, csupán alkalmi kapcsolatokon tengődik, hogy nehogy ártson kedvesének.

Hobby: a munkája számára a legnagyobb szóregakozás

Foglalkozás: mestercukrász, üzletember

Extrák: ll Ikrek a csillagjegye ll Kedvenc édessége a csokisfánk, bármennyire is alávaló sütemény ll biszexuális ll régebben játszott zongorán, de mára már elfelejtette ll egyedül a természetben képes csak teljesen megnyugodni ll

Képinfo: alkotó: jesuzillo ()

Engedélyezve: 2014. 08. 18.

Módosítva: 2014. 08. 18. 14:22:33
Módosította: Cyntie Dred

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).