Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Theo Warner
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 22

Külső leírás: Egy átlagos korabeli férfinál egy kicsit alacsonyabb, rendkívül filigrán fiatal fiú. Alkatilag nem jellemző rá a nehéz tömegű izomzat, de még a szálkásság sem. Csupán néhány helyen tűnnek fel kisebb csoportokban lágyan kirajzolódó, minimális izomrostjai. Csontjai itt-ott élesen látszódnak fakó, alabástrom bőre alatt. Hátát temérdek anyajegy tarkítja, kisebbek és nagyobbak egyaránt, bal csípőcsontján pedig egy nem túl nagy, szív alakú tűzfoltot figyelhetnek meg a kíváncsi szemek. Arcvonásai fiúsak, de nem férfiasak; olyan, mintha kicsit megrekedt volna a felnőtté válás küszöbén. Ajkai teltek, a legtöbb nő bátran megirigyelhetné őket. Orra pisze, egészen kivételesen aranyos. Mikor nevet vagy mosolyog, kissé feljebb húzza. Gyakran grimaszol így. Ő nem szereti, ugyanis nagynak találja. Szemei állandóan komolyan csillognak, szürkéskék íriszekkel kémleli a világot. Szempillái hosszúak és feketék, gyönyörű keretet adnak égkő-tekintetének. Szemöldökei fiúsan vastagok, de nem bozontosak. Haja lágy esésű, kellemesen hullámos. De a rendezett rendetlenség látszata ellenére teljesen kezelhetetlenek tincsei. Talán csak olló segítségével lehet igazítani rajta. Lobonca gesztenye és sötétvöröses árnyalatokban játszik, évszaktól függ színe. Általában oldalt kicsit rövidebbre vágja, fent pedig kicsit hosszabbra hagyja. Talán ez az egyetlen fazon, ami véleménye szerint elfogadhatóan áll neki. Mivel rendkívül kritikus magával szemben, öltözködési stílusa egyfajta rejtőzködést tükröz. Szereti a bővebb, lazább esésű felsőket, s hosszúujjas pólókat. Kedveli az ingeket is, de azok közül is csak a pár számmal nagyobbakat hajlandó felvenni. Nem egy garbó is megtalálható a szekrényében. Nadrágok terén még válogatósabb; farmerpárti, de se a szín, se a fazon, sem pedig a varrás nem mindegy számára. Azt szereti, ha a kicsit szűkebbek, de nem a női cicanadrágokhoz hasonlóan. Úgy gondolja, hosszabb pólói úgyis eltakarják a számára kínosnak ítélt részeket. Ha lábbeliről van szó, a kényelmesség dominál. Kedveli az edzőcipőket, s vannak bakancsai is.

Jellem: Igazán komoly, érett fiatal fiú. Jellemileg erős, s ha nem is makacs, de kitartó. Világ életében tudtam, mikor hogyan szükséges viselkednie ahhoz, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Megfelelési kényszere van. Komoly stresszt jelent számára, hogy a maximumot tudja kihozni magából. Okos és intelligens. Szeret tanulni, érdeklődő és tudásszomjas. Szereti reálisan nézni a világot, s legtöbbször realistának vallja magát, de titkon ő is beismeri magát, hogy tud naiv is lenni. Könnyen rá tud csodálkozni az élet szépségeire, lenyűgözhető természet. Olykor szétszórt tud lenni, de maximalizmusának köszönhetően igyekszik az összeszedettségre törekedni. Titkon vágyik a szeretetre, igazán szeretetéhes is szokott lenni. Ezt legtöbbször bátyján vezeti le. Családjából vele van a legjobb viszonya, feltétel nélkül szereti s ragaszkodik hozzá. Szüleihez érdekes viszony köti. Anyja sosem foglalkozott vele és testvérével igazán, apja pedig csak elvárt, de semmit sem adott. Így alakult ki Theoban egy megfelelési kényszer. Gyerekként - s most is, csak nem vallja be magának - sikerereivel akarta elnyerni szülei szeretetét is figyelmét. Kissé zárkózott és magának való fiú. Nehezen mutatja ki érzelmeit, s kimondani is ugyan olyan nehézkesen megy neki - az egyetlen ember, akinek eddig meg tudott nyílni, az testvére. Könnyen zavarba lehet hozni, de nem az a túl gyakran elpirulós fajta. Lelke egy része szégyelli azt, amilyen. Régen gyakran érezte magát mocskosnak és undorítónak mássága miatt. Hosszú ideig emésztette magát miatta, de végül megtanulta elfogadni. Bár az elfogadás fogalma nála kicsit mást jelent...

Élettörténet: Középosztálybeli családban született, második gyermekként. Egy nyolc évvel idősebb bátyja van. Egy külső szemlélő számára a kis család tökéletes volt, de... ahogy a mondás tartja: nem minden arany, ami fénylik. Ez az ő esetükben sem volt máshogy. Gyerekként nem panaszkodhatott, amire szüksége volt, megkapta, pont úgy, mint testvére. A szülök csupán egyetlen egy dologról feledkeztek meg, ami viszont talán a legfontosabb volt. Ez pedig nem volt más, mint a szeretet. Hiányzott a család életéből, pont úgy, mint a harmónia, s törődés. Édesanyja mindig sokat foglalkozott a külsőségekkel, azzal, hogy mindenki tökéletesnek higgye a családot. Theo apja pedig egy tekintélyelvű, szigorú férfi. Mindig is rengeteget várt el gyerekeitől, s nem is nézte jó szemmel, mikor idősebbik fia kamaszként kissé lázongóvá vált. Pláne az nem tetszett neki, mikor közölte, ő biza csillagász lesz. Az öreg hiába fortyogott, dühöngött, nála nem ért célt. Annál inkább Theonál. Ő már kicsiként is szófogadó s engedelmes volt. Szeretetéhsége miatt bármire rá lehetett venni, még szigorra sem volt szükség. De Theo bármennyire is próbálkozott, tepert, tanult, sosem érte el a kívánt eredményt. Sosem tudott eléggé megfelelni, sosem volt elég jó az apjának, aki minél többet és többet várt el Theotól, de egyszer sem méltatta arra fiát, hogy esetleg egyetlen dicsérő szóval is illesse. Kisgyerek volt még, mikor az apai nagyanyja hozzájuk költözött. Az idős hölgy szigorú, puritán életet élt mindig is, a vallás volt számára a legfontosabb. Így Theot és bátyját is próbált hithű neveltetésben részesíteni, bár egyik fiú se volt rá túlságosan vevő, sőt. A középiskola után biomérnöki karra ment, szerencsésnek vallhatta magát, hisz a reáltárgyakkal nem igazán akadtak gondjai. Az egyetem első éve maga volt a felszabadulás számára, ugyanis az egyetem nem szülővárosában volt. Eleinte bátyjával lakott, aki szintén abban a városban dolgozott. Aztán munkát keresett, s bérelt magának egy kis lakást, éppen csak akkorát, hogy ő , ha nem is teljesen kényelmesen, de elférjen benne. Ezzel is bizonyítani akart, s fel akarta hívni szülei figyelmét. De elismerés helyett csak egy újabb szeszéllyel kellett szembesülni. Akkor már 19 éves volt, s az otthoniak azzal kezdték macerálni, mért nincsen barátnője. Hiába bizonygatta, hogy ő jól megvan egyedül is, végül beadta a derekát a nyaggatásnak. Összeismerkedett egy lánnyal, s egy bizonyos pontig jól meg is voltak. Viszont amikor megpróbáltak tovább lépni a csókokon és öleléseken… Nos, nem lett jó vége. Theo ekkor döbbent rá arra, amit azóta is titkol, s hosszú ideig annyira félt, s szégyellte magát miatta, hogy nem merte elmondani senkinek. Bátyja is csak egy éve tud nemi identitásáról, a családja pedig nem is sejti.

Hobby: Nem igazán van neki. Az egyetem rengeteg idejét elveszi, rengeteget tanul.

Foglalkozás: : Biomérnöki karra jár, egyetemista. Emellett délutánonként egy sarki kisboltban dolgozik eladóként, segít be a tulajnak.

Extrák: Foglalt. *** Tudja magáról hogy homoszexuális, de hihetetlen módon fél már magától a gondolattól is. Tudja, ha kiderül, akkor valószínűleg az apja kitagadja. *** Ha akad egy kis szabadideje, legszívesebben testvérével tölti. Hiába nagy a köztük lévő korkülönbség, ők mindig is jól kijöttek egymással. *** Egyetlen egy barátnője volt csak. S azóta sem volt kapcsolata senkivel. *** Még nem tud róla, de passzív.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://th05.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/123/a/4/david_by_xnhan00-d63ycv2.jpg)

Engedélyezve: 2014. 08. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).