Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Erick Acker
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 17

Külső leírás: Alacsony, vékony testű fiú. Tejfel szőke haja puhán fogja keretbe angyalszépségű arcát. Mélyen ülő, szürke szemeivel, pisze orrával és telt, halvány ajkaival igazán szemet gyönyörködtető jelenség. Még tejfehér bőre is rátesz egy lapáttal arra, hogy mások szemeiben törékeny porcelánbabának tűnjön. Valakinek, akit még a leggyengébb fuvallat is képes darabokra törni. Apró kezei vannak, melyek hosszú, vékony ujjakban végződnek. Miután nagybátyjához került, hízott egy kicsit, de még így is pehelysúlyú. Szeret kényelmesen, és elegánsan öltözködni, persze a sportosabb ruhadarabokat sem veti meg.

Jellem: Félénk és visszahúzódó. Szeret háttérben maradni, de ennek ellenére tart a magánytól, és attól, hogy senki sem lesz mellette a továbbiakban. Túl sokan, túl sokszor hagyták már őt magára. Naivsága miatt könnyedén el lehet nyerni a bizalmát. Elég egyetlen kedves szó, tett, vagy mosoly neki ahhoz, hogy vakon kövesen akárkit. Gyenge lelkületű, érzékeny fiú. Elég neki egyetlen bántó szó ahhoz, hogy könnyek szökjenek szemeibe. Nem képes a kegyetlen őszinteségre, így magát megvédeni sem tudja. Még akkor sem ellenkezik, ha őt bántani akarják. Kedves, figyelmes fiú, szeret segíteni másokon. Mindig szüksége van egy biztos pontra az életében.

Élettörténet: Hála anyja életvitelének, szülői gondviselésben aligha volt része. Miután Erick megszületett, egy ideig próbálta eljátszani másoknak, hogy ő egy felelősségteljes édesanya, aki képes gondoskodni fiáról, de ezzel a színészkedéssel hamar felhagyott. Ez az időszak tartott náluk másfél hétig. Anyja gyakran keveredett rossz körökbe, nem vetette meg az alkoholt és a kábítószereket sem. Erick számtalan időt töltött távol az otthonától. Sokszor idegenekre volt rábízva, vagy ha éppen senki nem ért rá, a nő fogta, és vitte magával a gyereket, hogy aztán részegen, és belőve próbáljon meg hazatámolyogni a babakocsiban alvó kisfiúval. Miután anyja túladagolásban meghalt, egy éves koráig Ericket még rá tudták sózni valakire a városban, de ez sem tartott sokáig, és hamar árvaházba került. Többen is magukhoz vették, hiszen egészséges, szép kisfiú volt. De mondvacsinált okokkal többen vissza is vitték, és kivettek valaki mást, akinek valamivel jobb múlt jutott. Tartottak a szülők attól, hogy Erick idősebb korában majd nevelhetetlenné válik. Nyolc éves korára sikerült megtalálni az apját, de mivel ő éppen gyilkosság miatt töltötte börtönbüntetését, neki sem tudták lepasszolni. Végérvényesen tizenkét éves korában lett stabil pont az életében, ami nagyon sokat jelentett neki. Nagybátyja rendszert vitt a fiú életébe, és iskoláztatta is. Nem volt kiemelkedően jó tanuló, de olyan borzalmasan rossz sem. Lelkiismeretesen írta meg a leckéit, otthon pedig mindig, mindent elmondott a nagybátyjának. Ezzel még nem is volt gond, de mikor otthon nagy nehezen azt is elárulta, hogy nagyobb vonzalmat táplál a fiúk iránt, hamar kicsapta a biztosítékot, és újfent tovább adtak rajta, hogy kinevelhessék ezt belőle.

Hobby: Gumilabdákat gyűjt. Minden, számára érdekes dolgot lerajzol. Origamizik

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Még nem volt senkije...Odavan az édes dolgokért...Gyűjti a cukorkás papírokat...Mindenféle sportágban borzalmas - csapatban és egyénileg is. Eddig mindig úgy hívták őt, hogy Rick, így jobban hallgat erre, mint az Erickre.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) (http://technoelfie.deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 08. 17.

Módosítva: 2014. 08. 17. 20:15:57
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).