Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sony Summer
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 23

Külső leírás: Ha csak az alapvető vonásait nézzük, akkor kifejezetten férfias. Csak úgy ránézésre semmi nőiesség nincs benne, ha csak azt nem vesszük figyelembe, hogy egy férfihoz képest túl finom. Így hát ha a két oldal valamelyikére akarjuk állítani, talán picit a női felé húz a vonal. De ennek ellenére ízig-vérig pasi. Középmagas, átlagos testalkatú. Nem lóg ki a tömegből, hiszen semmi kirívó nincs benne, mégis mindenki észreveszi. Talán kisugárzás… ki tudja. A szemei sötétzöldek, és bár igyekszik és mindent megtesz, elég egyértelmű, hogy a felbukkanási helyei ellenére sem ázsiai. Haja hosszú, a háta közepéig ér, egyenes szálú. Nem olyan zavaróan dús, amolyan éppen-jó. Most jogosan merülhet fel mindenkiben a kérdés, hogy van-e benne bármi különleges, ha mindene csak középszerű. A válasz egyszerű: neki minden másban rejlik a vonzereje, nem a külsejében, bár középszerűség ide vagy oda az is eléggé kellemes. Először elsuhan melletted, hiszen elég gyorsan mozog. Amit érzel nem sok, csak valami furcsa illat és bár nem tudod megmondani, hogy mi az, elvarázsol. Ha elindulsz az orrod után és esetleg megtalálod, akkor a szemébe nézel és ha ez megvan, a rabjává váltál. A kisugárzása lehengerlő, szabadulni tőle egyenesen képtelenség. Bár a foglalkoztatása sokakat undorít, őt ez nem érdekli. Tudja, hogy azt tehet, amit csak akar, senki nem gátolhatja meg.

Jellem: Vagány, edzett jelleme van. nem jelent neki gondot az, hogy törvényeket hágjon át, amíg nem kell bántania senkit. Akármennyire mutatja ugyanis keménynek magát, utálja, ha akárki is bajba kerül miatta vagy ha akárkit is bántania kell. Nem is teszi. Ő éli a maga életét, ami kicsit sem nyugodt, még annyira sem átlagos. Nem árt senkinek, nem ártanak neki és ez így van jól. Igyekszik minden balhéból kimaradni, így óvva saját magát és testvéreit, akiket rajongásig szeret. Egyikük tandíját tökéletesen egyedül fizeti, gyakran segít nekik anyagilag. Kedves, a nagy szája és a beszólogatása ellenére is nagyon kedves és körüllengi valami megmagyarázhatatlan aura, amitől megmagyarázhatatlanul vonzó lesz. Nem egyszer volt már, hogy sittes tartózkodásait követően rendőrök is megkeresték és igénybe vették a szolgálatait. Mocskosnak semmiképp sem tartja magát, hisz benne, hogy mindenki csak azt teszi, amire hivatott, és ő erre. Neki ez a hivatása, hát ezt végzi szívvel, lélekkel - és minden mással. Barátja nem sok van, inkább olyanok, mint ő.

Élettörténet: Egy átlagos, amerikai nagyvárosban született. Hat testvére volt, ő volt az ötödik a hétből. Két nővére van és két öccse, ezen kívül két húga. Apja meghalt, amikor az utolsó testvére megszületett, drogtúladagolás volt az ok, édesanyja mai napig él, de még mindig nem foglalkozik velük. A kisebb testvérek már a két nővérnél élnek, a kedves mama alkalmanként felkeresi őket, de általában csak azért, hogy pénzt kérjen drogra vagy piára. Nincsenek jóban. A gond csak annyi, hogy a szülői gondatlanság miatt csak a két legfiatalabb testvér járhat rendesen iskolába. Sony, mint egyik nővére, az utcán keresi a pénzét, másik nővére takarító, ahogy a többiek is. Sony fiatal volt, alig tizenöt, amikor először munkát vállalt. Egy férfi állította meg, miközben hazafelé tartott a kukázásból és azt mondta neki, hogy ha nézheti, ahol levetkőzik és megsimogathatja, akkor sok pénzt fizet neki. Ez így is történt. Ezt követően egyre többször járkált kint éjszaka, hogy ilyen férfiakkal találkozzon, és ez meg is történt. Tizennyolc évesen felkarolták, és a japán negyedbe költözött, hogy ott közelebb legyen a fontos kuncsaftjaihoz. Stricije sosem volt, ő mindig egyedül dolgozik és mára már a yakuza amerikai képviseletét vezető legfontosabb emberek használják. Elég sok dolgot tud róluk, ezért nem is szívesen engedik ki a kötelékből és elköltözni a negyedből, de cserébe egyedül tudja finanszírozni az öccse iskolai tanulmányait. Reményei szerint a fiú egyetemre jár majd, okos lesz, orvos vagy ügyvéd, és a saját gyermekeit másképp neveli majd, ahogy őket nevelték.

Hobby: Szabadidejében leginkább alszik, vagy bulizik

Foglalkozás: A testét árulja

Extrák: Természetesen passzív, csak gumival hajlandó akármit is tenni. *** Párszor már volt ügye a rendőrséggel, de nem volt soha komoly gond, mindig letette érte az óvadékot egy-egy kuncsaft, ha szüksége volt rá. *** Hogy mi a polgári neve? A családján kívül senki sem tudja, mindenki csak Sony Summerként ismeri.

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 16.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 13. 23:58:31
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).