Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Andy Hutchner
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Honey

Kor: 18

Külső leírás: Középmagas, alkatát tekintve langaléta srác, bár alig haladja meg a 160 cm-t. Vékony, az a fajta, aki ha sokat eszik is nehezen szed fel pár kilót, pláne ha nem eszik eleget... Az arca finoman jellegzetes, határozott járomcsonttal, okos, magas homlokkal, melyre rálóg a szinte kékes árnyalatúan fekete haja. Halvány rózsaszín, telt ajkait egy lány is megirigyelhetné, bár egyértelműen nem fogják: sokszor sebes, berepedt, kirágott. A legszebbek a hatalmas, fekete szemei, mint két tintacsepp, mint egy tökéletesen metszett porcelánbabának, hosszú, ábrándos pillákkal. A bőre sajnos nem olyan tökéletes, mint a babáknak, a halántékán és a hajvonalán több seb is van, ezért hosszabbra növeszti a haját, a szeme alatt néha monoklis... Úgy öltözik mint minden normális fiatal fiú, legtöbbször farmer-póló kombinációval, de szereti, ha a felsői bővebbek, így leplezheti az alkatát. Bő pulóverek, csuklyás felsők, nem első gazdásak, nem a méretére szabottak. Ennek ellenére a mosoly csak nagyon ritkán fagy le az arcáról, bár a tekintete roppant kifejező.

Jellem: Olyan végtelenül szeretetreméltó, naiv, rendes... mégis olyan szinten szerencsétlen, hogy csoda, hogy megélte a korát. Érzékeny, ám ennek ellenére kitartó, és udvarias, rendes. Mindenkinek megadja a tiszteletet, a vele való bánásmód ellenére, nem keseredik meg, vagy próbálja magát hamar túltenni rajta. Szereti az édesanyját, mindenkinek próbál segíteni és vágyik rá, hogy legyenek őszinte barátai... igazából rettentően magányos és életének nagy részében céltalan. Az a fajta fiatal, aki, bár nem tudom magával mit kezdeni, nem megy el a rossz irányba. Nem cigizik, nem drogozik, dolgozik is, és ha nem muszáj, sosem panaszkodik. Segít otthon, ő az a tipikus rendes gyerek, az örök vesztes, akit a szerencse messzire elkerül, ahogy a jóindulatú emberek is. Igazi, szerencsétlen, jóindulatú vesztes, akit az ember betakarna és homlokon csókolna, mielőtt otthagyja, fülig a szarban.

Élettörténet: Ahogy sehol, itt se nagyon adódott meg a szerencse. Az apja elhagyta őket, amikor kicsi volt, és Andy úgy érezte, hogy neki kell lenni a férfinek. Édesanyja hosszú műszakban dolgozik, hogy tudjanak fizetni mindent, de az iskola mellett Andy is lelkiismeretesen dolgozik, ha kell, több helyen is: reggelente újságot hord ki nagy tételben, iskola után, mikor van pár óra szabadja, megtanul, aztán fut melózni. Többnyire egy gyárban pakolja az árut dobozokba. Ő akar lenni az, aki a férfi a családban, nagyon jó a kapcsolata az édesanyjával, bár mindketten fáradtak és magányosak. Főiskolára akar menni, de nagyon apránként gyűlik csak össze a tandíjra való, ösztöndíjban nem is reménykedik, bár nagyon okos és kiemelkedő eredményei vannak. Valahol tudja, hogy az emberek kihasználják, megkérik, hogy csináljon meg ezt-azt, és ő megcsinálja, de hallja a háta mögötti nevetéseket.

Hobby: tanulás, nagyon szeret olvasni, bár inkább könvytárból kölcsönzi ki a könyveket, mert nem tudja megvenni őket

Foglalkozás: tanuló, diákmunkás

Extrák: Nyitott és megértő// Nagyon hamar meg lehet őt bántani, és úgy néz ki, hogy hamar túl is teszi magát rajta, de inkább csak elfojtja a keserűséget // Nagyon szereti az édesanyját, figyelmes és kedves // Teljesen normális élet a legnagyobb vágya, hogy ne legyenek anyagi problémáik, legyen egy ember, akit szerethet, később az amerikai álom: család, gyerek, kutya... olyan munka, amit szeret. Boldog akar lenni.

Képinfo: deviantart. (https://www.youtube.com/watch?v=22pB5J_0Qms)

Engedélyezve: 2014. 08. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).