Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Peter Skyes
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Poppy Seed

Kor: 26

Külső leírás: Középmagas, vékony testalkat és megnyugtató mosoly. Legalábbis ha akárkinek le kéne írnia Petert, valószínűleg ezt mondaná. Mézszőke, sűrű, rövid haja van, amit főzés közben mindenféle hajpánttal szokott hátrafogni, nehogy haj kerüljön a kajába. Sötét, boldog barna szemei, és mellé hosszú, csontos orra van. Szája vékony, ajkai ívesek, és állandó jelleggel beszélnek. Ha teheti, kerüli a sötét színeket. Sokszor visel cicás, nyuszis dolgokat, emiatt gyakran megesik, hogy középsulisnak nézik. Gyors anyagcseréje miatt még egy karácsonyi lakoma se tudja nyomát hagyni sovány testén.

Jellem: Csupa mosoly, és optimizmus. Semmivel sem lehet eltántorítani a céljától. Nagyon szorgalmas, és imád adni. Nyílt, és közvetlen figura, Mindenre, és mindenkire kíváncsi. Imádja a recepteket, a kis konyhai ötleteket, tippeket. Hihetetlenül kreatív és nagyon jó problémamegoldó. Általában a toppon van, pörög, és jár a szája. Nagyon sok mindent tud a házkorüli munkáról, az állattartásról, és persze a sütés-főzésről, amiket meg is akar osztani.. mindenkivel. Habár törékenynek tűnik, de elég határozott lélek. Számára a lehetetlen nem létezik. Mindent meg tud szerezni, utána tud járni, az elérhetetlen emberekkel találkozót fixál. Viszont a sok energiának hátulütője is van.. Kóros insomniában szenved, vagyis ha lefekszik éjfélkor, olyan 3-4 felé már föl is ébred, és ha visszafekszik se tud magáraerőltetni több alvást. Az orvosok szerint ezt egy hormonális probléma okozza, ami ugyan nem ártalmas, csak nem tud tőle aludni. Gyógyszert ugyan kapott rá, de nem hajlandó bevenni. Mióta elkezdte ezt a bio-életmódot azóta gyógyszert egyáltalán nem szed.

Élettörténet: Négyen voltak tesók; két nővér, egy hugica, és Peter. Ők hatan átlagos polgári életet éltek; a négy gyerek suliba járt, apa alulfizetett kisfőnök volt valami nevesincs irodában, anya pedig óvónő. Peter már kicsiként örömét lelte a másoknak való főzésben, a sütögetésben illetve az egyéb hasznosítható kreatív munkában. Persze teljesen tisztában volt azzal, hoyg ez csak egy hobbi, és szépen, ahogy kell jelentkezett is egyetemre, hogy aztán majd egy irodában tölthesse a fél életét. Akkor jött csak rá, hogy a hobbija is tud az "állása" lenni, amikor apjának a cége bankettet tartott, és ő lett megbízva a kajával. Álmában sem gondolta volna, hogy pénzt kap majd az egész melóért, csak amolyan szívesség-féleképp állított össze kétfogásos ebédet svédasztalos desszerttel ötven főnek. Amikor megkapta a munkájáért járó összeget, teljesen leesett az álla, és rájött, hogy ő ezt akarja. Blogja ekkor már majdnem három éve létezett, és imádta. Mindig volt/és még van is nála fényképező, hogy bármit tudjon dokumentálni. Szóval az egyetemet otthagyva a sulipénzéből vett egy falusi kis másfélszobás régiépítéső hézat jókora udvarral. Az udvaron jelenleg paprika, paradicsom, fokhagyma, vöröshagyma, uborka, cukkini, krumpli, répa, zöldbab és borsó nő. Plusz egy kis elkerített részben öt kiscsérket kezdett nevelni pár hete. De már imádja őket.

Hobby: a munkája a hobbija

Foglalkozás: a petecooks.blog.com-on keresztül árulja a 100%-ig természetes hozzávalókból készült süteményeit, varrni szokott kötőket, sütőkesztyűket, meg épp amihez kedve van, és szerencsére viszik mint a cukrot.

Extrák: Az insomniája akkor jelentkezett, amikor eljött otthonról, és egyedül kezdett lakni. Családján kívül senki nem tud erről, és még nekik is folyton azt hazudja, hogy szedi rendesen a gyógyszert, és 7-8 órákat alszik.

Képinfo: B1nd1 munkája (http://b1nd1.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 08. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).