Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép






Tulajdonságok
Név: Tiana Regensredt /kitalált karakter/
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Nauki

Kor: 18 év

Külső leírás: Tiana egy szokatlan nő ,fajtársai, között. Hosszú barna hajában itt ott pár neon zöld tincs virít, melyek tökéletesen passzolnak zöld szemeihez. Kedvenc színe a zöld, lehet, hogy tudatosan de inkább tudat alatt, de nagyon vonzza, számukra a gyógyítás színe. Jellemzően fekete ruhákat hord, főleg bőrt, vagy más kényelmes anyagból készült darabokat és természetesen rengeteg fegyvert. Kedvence a derekára vízszintesen erősített szeráf pengéje. Büszkén felszegett fejjel jár, hisz nincs szégyellni valója. haján kívül jellegzetessége arcán található hege, melyet első komolyabb rajtaütésénél szerzett. Próbálja takargatni de bármit ken rá mindig lekopik pár perc elteltével és a heg ismét ott virít ezzel csúfos látványt nyújtva, hisz egyből ez vonzza az emberi tekintetet. Feszes bőrét továbbá hegek borítják és rengeteg rúna, de emellett feszes puha és hívogató. Enyhén napbarnította hatásával és enyhe barackszín ajkaival vonzza a férfiakat maga köré, akiket még szembetűnő hege sem tud elriasztani. Nem egy alacsony lány a maga 172cm-vel. Sokkal inkább a középmezőnyt képezi. Karcsú, formás és izmos testalkatának köszönhetően a nők között sok irigye van. Arcán jól látszódik a megpróbáltatások és a szenvedések nyoma főleg a tekintetében érezhető a fájdalom és a kín.

Jellem: Alapjáraton egy csöndes lánynak lehet mondani, de ha felhúzzák, amire nagyon nehezen van lehetőség, akkor megmondja azt, amit gondol. Továbbá azt sem hagyja szó nélkül ha valaki a gyengébbekkel szórakozik, legyen az Alvilágiakon belüli erőszak vagy emberek között, szeret rendet tenni és móresre tanítani a zaklatókat. Szeret egyedül sétálgatni, mert úgy gondolja, ha egyedül marad és nem barátkozik, nem ismerkedik meg senkivel, kevesebb az esély rá, hogy újra át kell élnie egy szeretett személy elvesztésének kínját. Úgy érzi azt már nem viselné el, ha még valakit elvesztene maga körül. Saját magát halálhozónak tekinti, hisz sokan meghaltak már maga körül. Egy rideg falat épített maga köré, ami egyedül bátyjai gyűrűjében bomlik le. Egyedül rájuk támaszkodik és rájuk számít. A harcokban is általában egyedül küzd, nem szeret csapatban dolgozni, hisz tudja, ha arra kerül a sor feláldozza magát a társaiért, de ugyanakkor fél a haláltól, hiszen már sokat látott. Nem szeretne meghalni, úgy gondolja, valamit még végbe kell vinnie valamiért még hajtja az élni akarás, csak nem jött rá miért. Reméli egy napon rájön miért élt túl mindent és miért kell még ezen a világon lennie. Nagyon szeretné, ha nyithatna mások felé, de fél, hogy mindenki családja sorsára jut.

Élettörténet: A Regensredt család visszamenőleg az alapítás óta jelen van Idrisz szívében. A gyógyítás nagymesterei. olyan gyúgyító rúnákat ismernek, amelyeket senki más. a családon belül öröklődik egy egyedülálló rúnákkal teli könyv, melyekből a fiatalok tanulnak. Tia harmadik gyermek volt két fivére után. Nagy gonddal és szeretettel nevelték. Óvták, de ugyanakkor kemény nevelésben részesült a szeretet és fegyelem kötelékében. Gyakorta szökött ki és az erdőket járta, egyszer egy erdei öregemberrel találkozott, nagyon meg volt szeppenve, de az öreg olyan gyógyítórúnákat kezdett el tanítani a mindössze 8 éves gyereknek, amiket még senki sem látott azelőtt. Nagyon gyorsan halad és eszméletlen tudásra tett szert. Ám 10 éves lehetett mikor az öreg nyomtalanul eltűnt, egy ideig kereste de aztán feladta. A kiképzésen mindig a maximumot nyújtotta, szerette feszegetni a határait, és ez most sincs másképpen. Édesapját korán elvesztette talán még 5 évesen, így már nagyon nem is emlékszik az arcára. 11 éves volt mikor húga született, aki két évvel később egy súlyos ismeretlen betegségben két napon belül meghalt, szerencsére a betegség nem volt fertőző. Anyjával és két bátyjával maradt a hatalmas házba, valamint nagyszüleivel és nagybátyjaival. Nagyon depressziós volt, de a család segített neki, de mire felépült jött az újabb csapás. A nagymama mikor 15 volt egy őszi napon elhalálozott öregségében, csendben elaludt és többé nem kelt föl Tia talált rá. A kép örökre elméjébe égett. pár hónapra rá anyja depressziós lett és öngyilkosságot követett el. Elvágta a torkát a hátsókertben a gyógynövényes kert mellett. Tia fiatalabb bátyjával gyógynövényekért ment ki mikor megtalálták a halott testet. A lány nem tudott a házban maradni így két bátyje elhatározta megszabadítják a kínoktól. A mondén-ek közé költöztek. A kislány itt iskolába kezdett járni emberek közé, semmi gondja nem volt, nagyon hamar felzárkózott memóriájának köszönhetően és beilleszkedett, bár barátai nem voltak. Nem bántották és ő se senkit így tökéletesen megvoltak békességben. A rúnák tanulását és a kiképzést ekkor sem adta föl. Hébe hóba megölt egykét alkalmatlankodót, eleinte, de aztán ez is családját juttatja eszébe így letette a fegyvereket. Hord magánál ugyan egy kis szeráf pengét és az ironját de semmi mást nem és nem támad, ha nem muszáj. Nemrég végezte el a gimnáziumot így bátyjainak segít az időközben nyitott üzletükben. Egy kis vegyeskereskedésük van. Nem akar újra fegyvert fogni és árnyvadásznak állni, amíg nem muszáj és rá nem kényszerül.

Hobby: olvasás, rúnák gyakorlása

Foglalkozás: eladó

Extrák: Könyv/Film: Végzet ereklyéi**** Van egy hóbaglya*** Nagyon szeret a lakásuk tetején lévő üvegházban időzni és gyógynövényeket termeszteni.*** Gyakran vannak, olyan álomképei alvás közben, amik valamilyen formában beteljesülnek**** Kedvenc szeráf pengéjét Eliathane-nak nevezik*** Nagyon pontosan céloz és kedvenc fegyvere a dobó kések és dobó csillagok*** Néha néha belóg vámpír bárokba, hogy megtudjon pár infót a jelenlegi helyzetekről*** Tiana és testvérei: http://chole-chan.deviantart.com/art/Tiana-and-her-brothers-469263216

Képinfo: Saját kép!! (http://chole-chan.deviantart.com/art/My-shadowhunter-ReEdit-599443041)

Engedélyezve: 2014. 08. 11.
2016. 03. 28.

Módosítva: 2016. 03. 28. 11:30:03
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).