Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daelas
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 300

Külső leírás: Magas, mégis karcsúan izmos testalkatú férfi. Olyan, aki mellett nem lehet úgy elmenni, hogy az ember utána ne forduljon, és már csak merő tudományos érdeklődésből végig ne mérje újra és újra. Vékony arca van, ami kitartóan bűnhelyes, minden vonása éles, arccsontjai szépen kirajzolódnak és mindez markáns megjelenést kölcsönöz neki. Kellemes vonásai mellett tejfehér szemei, egyenes orra és finoman ívelő ajkai vannak. Ritkán mutatkozik védtelenül, fegyverei nélkül, de mindez lényegtelen is, hiszen jól látszik rajta, hogy halvány, hibátlan bőre jól megmunkált acélos izmokat rejt. Tincsei sötét kócban keretezik az arcát, haja lapockájáig ér, ahonnan sohasem hagyja tovább nőni. Testén és arcán több helyen is ezüstös motívumok futnak végig, melyek varázsló mivoltjára engednek utalni. Még ha jelleméből meg nem is látszik, a tartásából, lépteiből és tetteiből könnyedén le lehet szűrni, hogy hová, milyen rangba tartozott egykoron. Született hadvezér, aki nem csak személyes bájával, hanem a puszta megjelenésével is tekintélyt parancsol, félelmet kelt. Egész lényét körüllengi valami megmagyarázhatatlan energia.

Jellem: Nem hierarchiában gondolkodik. Eredeti, függetlenségre vágyó, forradalmár, bár alapvetően nem akar harcolni, mindössze kényszerűségből teszi. Nem tűri, hogy lenyomják, hogy uralkodjanak felette. Valahogy mindig olyan helyzetbe kerül, ami kiprovokálja az önállóságát, nem hagyja, hogy bárki is fölékerekedjen, megoldja, hogy ő maga legyen a főnök. Szeret kilépni a rendszerből, letérni a járható utakról és cselekedni a saját elképzelései szerint. Az esetek döntő többségében képes az objektivitásra, kívülről látja a dolgokat anélkül, hogy belekeverné az érzelmeit is a döntések meghozatalába. Szélsőséges esetben könnyen lázadóvá válhat, olyanná, aki barát helyett ellenséggé válik. Van, hogy direkt az ellenkezőjét teszi annak, amit elvárnak tőle. Mindenfajta érzéstől, szenvedélytől távol tartja magát, ami miatt sokak számára szívtelennek tűnhet. Annak ellenére, hogy nehezen viseli, ha beleavatkoznak a magánéletébe, segítőkész és mindig lehet rá számítani a bajban. Lobbanékony természetű és kifejezetten türelmetlen, nehezen viseli el, ha nem az van, amit ő akar. Nem mindig figyel oda a szavaira és tetteire, így könnyedén megbánthat másokat, de még ennek tudatában is ritka, amikor önszántából kér bocsánatot valamiért. Ő maga nem haragtartó, könnyen engesztelhető, de nehezen felejt. Bosszankodni lehet miatta, de unatkozni mellette soha.

Élettörténet: Daelas fajának eredete talán a legrégebbi korokig nyúlik vissza. Ősi nép, kiknek leszármazottaik elszigeteltségben élnek. Születésekor népe már menthetetlenül közel került a mágiához, s annak használatának gyakorlásához. Apja rangja miatt, őt már egészen kisgyermekként a harcra tanították, s arra, hogy történjék bármi, ne hódoljon be senkinek. Ritka volt náluk, mikor egy nemes gyermek született. Hiszen a születéskor várható élettartam és a magas halálozási ráta állandóan alacsonyan tartotta a faj létszámát. Daelas világa kíméletlen volt a születése percétől fogva, örök gyanakvással átitatott, ahol a gyengébbek kiválasztódtak, s lemorzsolódtak. Az idő múlásával, apja egyezséget kötött a sötét elfek királyával, kinek ravaszságával nem vehette fel a versenyt, s az rútul átverte őt. Ekkor Daelas már felnőtt volt, s bár mindenről értesült amit az apja tett, közbeszólni már nem tudott. Több szerettét is látta vér áztatva a porba hullani, mikor ő ellenszegült valamelyik parancsnak, s ezzel próbálták meg büntetni. A király nem tartja őt többnek egy eszköznél, teljesen semleges a viszonyuk. A király kiadja a parancsot, Daelas pedig precízen, s gyorsan végrehajtja. Ez a veszélyes alkuegyezség eredményezte azt, hogy az eddig sem nyugodt élete, fenekestül felforduljon. A király nem véletlen választotta őt ki harcosának, akit kénye kedve szerint ugráltathat. Hiszen az ő élete kemény volt, így szívósnak kellett lenni a kezdetektől fogva. Közösségeik zártak voltak, kivétel nélkül erős matriarchátusra épültek, s harcosaik a legjobb vadászok voltak egykoron. Daelas mesterszintre fejlesztette a közelharcot és a vadonban való túlélés művészetét.

Hobby: Nincsen neki, már ha mások örökös szekálása nem számít annak.

Foglalkozás: Az uralkodó parancsait teljesíti

Extrák: Precíz és pontos célzó, aminek köszönhetően remekül bánik a tőrökkel és az íjjakkal. Kardforgatásban is megállja a helyét, könnyedén tanul, hatékony, brutális és pillanatok leforgása alatt képes hatástalanítani akár egy nagyobb fős csapatot is***Szereti az egyenes küzdelmeket, de ha nem lát más megoldást, akkor hajlandó cselekhez is folyamodni céljai eléréséhez***Foglalt***Mágia terén is nagy erelye van, használatakor halványkék fény vonja be alakját.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 08. 10.
2015. 02. 24.

Módosítva: 2015. 02. 23. 07:44:16
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).