Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ryuzoku Hikawa (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: hikawa

Kor: 18 (valós: ismeretlen)

Külső leírás: Tüskés fekete haja van, és fenékig érő copfja hátul. Haja elöl, középen arcába lóg, és a pajesza leér a mellkasáig. Fekete, emelt nyakú pólót visel, alatta pedig egy sötétkék hosszú ujjú pólót, és még sötétebb kék, hosszú nadrágot. Hátán egy nagy, sárkánytetoválás található, mely nem más, mint egy pecsét, amivel a benne lévő sárkány démont zárták el. A tetováláson lévő sárkány, nem más, mint a Hikawában rejtőző démon képmása.

Jellem: A kemény gyerekkora, és a kiközösítés miatt eléggé hideg, komor természetűvé vált. Nem sok emberrel tartja a kapcsolatot, és szinte nincsenek is barátai, mióta elveszítette azt az egyet, akiben igazán megbízott, és akit nagyon szeretett. Ezektől eltekintve kedves, és segítőkész. Mindig segít, ahol igényt tartanak rá. Tanult, és okos. Mesterétől, a majdani Hokagétől (Naruto-tól) megtanulta a legfontosabb dolgot amire szüksége van, és amit a mai napig betart: Soha nem adja fel.

Élettörténet: Hikawa, egy ősi klán utolsó élő tagja, akiket kiírtottak, mert rettegtek az erejüktől. Mivel az erejük akkora volt, hogy semmi nem vetekedhetett vele, az egymás közti csatározás is keresztet vetett a klán sorsára. A klán, még Kaguya ideje előtt létezett, és ősi, Isteni hatalmú sárkány démonokat zártak újszülötteik testébe, melyeknek ereje semmihez sem hasonlítható. Éppen ezért volt, hogy a csecsemőknek, akikbe a démonokat zárták, csak nagyon kis része élte túl a démonnal való egyesülést. Viszont aki túlélte, abból legyőzhetetlen harcos vált. A későbbi időkben jött létre a Juubi is, a kiszabaduló chakrákból. A klán fokozatosan tűnt el. Mikor Hikawa megszületett, már javában dúltak a háborúk a shinobik közt, és szinte már csak szülei maradtak életben. Ám nem sokáig, mert a családot üldözőbe vették azok az emberek, akik később a Ryuzokuk rossz akarói lettek. Egy kis viskóba üldözték a családot. Hikawa apja erős harcos volt, így könnyen állta a sarat ellenfeleivel szemben, ám megzavarta, hogy míg figyelmét elterelték, néhány shinobi, besurranva a viskóba, Hikawára és az őt védelmező anyjára támadtak. És ekkor történt meg az, aminek nem kellett volna megtörténnie. A Hikawából előtörő erő, amely a veszély közeledte miatt tört ki a baba testéből, nem csak a támadóival, de szüleivel is végzett. A tragédia után, megjelentek a klán idéző állatai, akik szintén sárkányok, majd magukkal vitték Hikawát a saját dimenziójukba, ahol egy technika segítségével bezárták egy térbe, ahol valamennyivel több mint 100 évre megakadályozták a fejlődését, és kisbabaként „hibernálták”. A 4. Ninja háború után, miután Narutoból Hokage lett, kiszedték Hikawát a dimenzióból, és visszavitték őt oda, ahol most Konoha áll. Miután néhány shinobi megtalálta, elvitték a faluba, és egy árvaházban élt sokáig. Démoni ereje hamar megmutatkozott, ezért is kezdtek tőle félni, még a Hokage nyomásának ellenére is. Hiába telt el annyi idő, és történt sok minden, nem sokat változtak az emberek. Később, elkezdte felébreszteni kekkei genkai képességeit is, a Kougoushigan-t, ami a ma Byakugan és Sharingan ötvözete. Ebből alakult ki a Juubi, és innen kapta ezeket az erőket Kaguya is, majd az ő fiaitól lettek később, más klánok (lásd: Asura és Indra) Mesterétől, Narutotól rengeteg mindent tanult, és sok mester segítette fejlődését. A mai napig egyedül él, és most már többnyire a falubeliek is megbékéltek vele, hisz démoni hatalmát egyre jobban az uralma alá képes hajtani. A shinobik közti háborók megszűnésének ellenére továbbra is szükség van shinobikra, hisz konfliktusok mindig is lesznek a világban.

Hobby: Edzés, csoki evés

Foglalkozás: Konohai Jounin

Extrák: Legfőbb képessége a Kougoushigan, a Sharingan és a Byakugan ötvözete. Ősi mivoltja miatt, képes mind az 5 elemet használni, természeténél fogva. Legtöbbet használt speciális jutsujai: Rasengan Chidori Rai rasengan: ez az ő kombinált jutsuja, mint Naruto Rasen shurikenje. Egybeolvasztotta a Chidorit, és a Rasengant. Hiraishin no jutsu: a Yondaime, Naruto, és a 2. Hokage által használt teleportációs jutsu. Hikawa képes volt összekombinálni a szemével, így ő oda tud teleportálni, ahova a Kougoushiganjával néz. Gyengepontja: életében többször is eljön egy időszak, amikor elveszíti a chakráját, és ilyenkor semmilyen nin és genjutsut sem tud használni, valamint teste is sebezhetővé válik. Ez az időszak körül belül 1 hónapig tart.

Engedélyezve: 2014. 08. 06.

Módosítva: 2014. 08. 05. 23:47:14
Módosította: hikawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).