Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tsuyagoto Raion
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: Magas fiú, viszonylag karcsú mégis izmos. Tökéletes fehér bőre van, amit ízlése szerint mindig jól emeli ki ruháival. Szeret divatosan, mégis elegánsan öltözni, és ez a kettősség teszi őt igazán egyedivé. Hosszú barna haja a lapockájáig ér, fokozatosra van vágva, ami még jobban kiemeli arcának vonalait. Igazán sármos, szemei mélykéken csillognak, s egy mosolya is meglágyítja az ember szívét. Az ékszereket sem veti meg, de nem viszi túlzásba. Van egy nyaklánca, s fülében egy-egy pici gömb fülbevaló, de csak ezeket használja, néhanap egy-egy kis gyűrűt is felkap, ha illik ruházatához. Imádja a szegecses öveket, és az öltönyön kívül szinte mindenhez azt vesz fel. Szereti még a nonfiguratív mintákat.

Jellem: Kedves és romantikus alkat, ugyanakkor magabiztos. Szeret csábítgatni, édesgetni, kedveskedni, de ezt sosem gondolja komolyan. Szeleburdi, és neki az a természetes, hogy éli fiatalsását. Nem tudja milyen is a tartós párkapcsolat, így inkább csak azzal törődik ami éppen érdekli. A romantika a mindene és a harmónia, ettől igazi herceggé válik, jellemével és megjelenésével együtt. Elég híres/hírhedt iskolájában, és mivel elérhetetlennek tűnik sokan sóvárognak is utána, főként az iskola lányai.

Élettörténet: Egyedül él anyjával, aki híres színésznő, és tinédzser kora óta nincs ideje fiacskájára. Raion elég hamar kezdett önállósodni annak ellenére, hogy mindene megvolt minden pillanatban és a szolgálók lesik kegyeit. Ötletes, fantáziadús embert faragott belőle nagyanyja, és sok időt töltött nagyapjával is, aki megtanította a romantikára. Mára már minden taktikáját rutinosan használja. Anyja még nem tudja róla, hogy biszexuális, és a sajtó miatt is kénytelen ezt elrejteni, de iskolájában sokan tudják már róla. Soha nem akart elit iskolába járni, így inkább egy 5 éves gimnáziumot választott, ahol jelenleg végzős. A Diáktanács elnöke, kiváló tanuló, és tanárai háta mögött kiváló csábító is. Néha tanárain is alkalmazza báját, de nem mindig van á szüksége.

Hobby: Iskolájában egy Host klubot vezet, neki is van sok vendége, de diák elnöki tevékenysége miatt nem mindig ér rá, inkább ezt mind barátaira bízza, akik szintén klubjában dolgoznak.

Foglalkozás: Tanuló/ Host

Extrák: Vágyai és tervei közé tartozik, hogy valahol vezető szerepet tölthessen be majd életében. Jelenleg az iskolában Diáktanács elnök, de később is szeretne ehhez hasonló munkát végezni. Az általa alapított Host Klubot nagyon szereti, igyekszik ott gyakran megfordulni és fiúkat lányokat egyaránt fogad.

Engedélyezve: 2009. 12. 24.

Módosítva: 2010. 02. 07. 22:16:41
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).