Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Asuhara Kira
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sasha

Kor: 20

Külső leírás: Tagadni sem tudná, hogy Japán. Minden külső jegye keleti származásáról árulkodik, legfőképpen a porcelánfehér bőre, amire nagyon kényes és vigyáz is rá, különleges testápolót használ, amit külön a számára készítenek. A haja középhosszú, koromfekete. Régen sokkal hosszabb volt, de egyszer hirtelen felindulásból levágatta, amit azóta is bán, és megfogadta, hogy többet nem vágatja le, csak annyit, amennyi ahhoz szükséges, hogy egészséges legyen. A szemei keleti vágásúak, de az átlagosnál hosszabb szempillái vannak, így a tekintete nagyon csábító, amit ki is használ. A száját picinek találja, ez az egyetlen testrésze, amit nem szeret, viszont elégedett vele, hogy legalább puha és elég dús az ajka, ami kompenzálja, hogy pici. Az arca finom vonású és nagyon szép, amivel tökéletesen tisztában is van. A szájával ellentétben a testével nagyon elégedett. Nem túl magas, viszont arányos és karcsú, minden porcikája a helyén van. Az alakját egészséges táplálkozással őrzi meg, valamint heti kétszer eljár futni, de ennél többet nem sportol, nincs is rá szüksége. Egyetlen karcolás sincs a testén, teljesen hibátlan, vigyáz is magára, mert nagyon fél attól, hogy megsérül.

Jellem: A személyisége elég ellentmondásos. Egyrészt van egy ártatlan, kissé naiv oldala, főleg a férfiak terén. Mivel annyira szeretne valakihez tartozni, nem veszi észre, ha rossz férfit választ magának, így leginkább rossz kapcsolatok vannak a háta mögött. Könnyen hódít, csak éppen mindig rossz férfit. De nem adja fel, hiszi, hogy megtalálja a tökéletes férfit. Másrészt van egy számító oldala is. Semmit sem tesz ok nélkül az életében, mindig figyel rá, hogy haszna származzon a cselekedeteiből, akár jót tesz valakivel éppen, akár rosszat. Nagy álma, hogy gazdag legyen és mindent megvehessen magának, mivel a szegénységből már nagyon elege van, ezért hajlamos kihasználni az embereket. Mentségére szóljon, hogy nem mindig tudatosan teszi ezt. Emellett nagyon kedves és figyelmes, de ennek dacára is csak ritkán enged magához igazán közel valakit, mindig megtart egy bizonyos távolságot. És nagyon büszke arra, hogy tud elegánsan, kifinomultan viselkedni annak dacára, hogy honnan jött.

Élettörténet: Nem sok mindent lehet elmondani a múltjáról, mivel ő sem tud róla szinte semmit. A szülei japánok. És nagyjából ennyi. Sosem ismerte őket, mióta az eszét tudja, árvaházban élt. Néhányszor próbálta megtudni, kik lehettek a szülei, de minden alkalommal más végeredményt, más választ kapott. Így szép listája van a válaszokból. A szülei diplomaták voltak és lezuhant a gépük valahol; a szüleinek nem kellett és egyszerűen árvaházba adták; gyerekkorában elrabolták, de azoknak mégsem kellett, akiknek elvitték, hát árvaházba került. A sokadik sikertelen próbálkozás után feladta, hogy a családja után kutakodik, és az az igazság, hogy a szülei halálát leszámítva egyetlen indokot sem tudna elfogadni, amiért árvaházba adták. Sosem volt jó gyerek, de az ártatlan pofikájának hála mindig megúszott mindent, a gondozónők imádták, és egy-két pofont leszámítva nem történt vele semmi rossz az árvaházban. Tanulni sosem szeretett, de érettségije azért van, viszont az egyetemről, meg fősuliról hallani sem akar, mivel mindig más érdekli. ezért van, hogy elvégzett egy rakás tanfolyamot, képzést, mindet az aktuális érdeklődése függvényében. De annyi előnye van ezeknek, hogy sminkestől kezdve, a masszőrön át, a pincérig bárhol elhelyezkedhet, ha akar. Ha meg más érdekli, hát megtanulja azt is. Alkalmi munkákból él, bár ezt inkább úgy kell érteni, hogy addig dolgozik egy helyen, amíg az adott munka szórakoztatja. Ha már nem, akkor veszi a cuccát és lelép. Tudni kell róla, hogy imádja az ékszereket, nem viselni, csak nézegetni, így gyakran lop el gyűrűket, láncokat és otthon rejtegeti őket, hogy bármikor elővehesse, ha nézegetni támad kedve a csecsebecséit. És akkor is kiváló hasznukat veszi, ha sürgősen pénzhez akar jutni, mivel azonnal el tud adni néhány ékszert, ha megszorul. Ha már az otthon szóba került, két fiúval lakik albérletben, akiket a barátjának tart, akik pontosan ismerik és elfogadják olyannak, amilyen.

Hobby: verseket ír

Foglalkozás: jelenleg pincér, de ez bármikor változhat.

Extrák: Kleptomániás. Szép gyűjtemény van ékszerekből. Ef-channak

Képinfo: Art by ユエ. ()

Engedélyezve: 2014. 08. 16.
2016. 06. 08.

Módosítva: 2016. 06. 06. 18:17:14
Módosította: Sasha

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).