Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Noah Lawrence
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Cyntie Dred

Kor: 23

Külső leírás: Bárki kérdez Noah-ról, a válasz egyöntetűen az lesz: Te nem vagy angol. Egyedül talán csak a bőre olyan fehér, de sehol egy szeplő, sehol egy fitos orr. Ehelyett Noah arca markáns és erőteljes, fekete haja lágyan keretezi halványbarna szemét. Testalkata inkább izmos, de nem lehetne izomkolosszusnak nevezni. Karjai erősek, hasa szálkás, háta széles és kidolgozott. Öltözködési stílusa laza, mégis divatos, az underground kultúra legfrissebb cuccaival, márkáival. Sose definiálná metroszexuálisnak senki, annak dacára, hogy rengeteget ad külsejére, pénztárcája szerint.

Jellem: Kedves hangja, bölcs és meggondolt szavai, nyugodt aurája csak úgy vonzza az embereket, mint a legyeket. Ettől függetlenül Noah ezt utálja, hisz magát legjobban egy jégcsapként tudná jellemezni. Egyedül szemei fejezik ki saját önképét: Remekül ért a szemmel veréshez. Az emberekhez türelmes és megértő, de nem a végtelenségig: Az értetlenségre, a rendetlenségre, és a vájkálásra nagyon tud harapni. Gyermekkorában a nagy és szerető család ellenére nem sok figyelmet kapott, így zárkózott lett, a tanulásba fordította energiáit, amellyel egyébként rengeteget el is ért. Igazi intellektus, imád olvasni, művelődni. Melegnek sosem tartotta magát, mindig is a lányokhoz vonzódott, egészen első szerelmi csalódásáig. Azóta küzd a másság kérdésével, amolyan látens meleg módjára. Sok szempontból az ellenállás rögeszméjévé vált.

Élettörténet: London külvárosában született, hatalmas, ízig-vérig angol munkáscsaládba. A lakás kicsi volt, testvérekből pedig sok akadt, így Noah világ életében hozzászokott a nélkülözéshez, és a tolakodáshoz. Épp ezért nagyon szerény, zárkózott fiúvá cseperedett, aki saját értékeit egyáltalán nem vette észre. A lányok epekedtek érte az iskolában, a tanárok el voltak bűvölve éles eszétől, de a koraéredt fiút nem igazán érdekelte a dolog, inkább a könyveit bújta, novellákat írt. Az igazi páli fordulat másodéves egyetemista korában érte el, amikor először szerelmes lett, egy lányba. Önzetlen természetéből adódóan a csillagokat is lehozta volna a szeretett hölgynek, de barátnője sosem viszonzotta érzéseit. Ennek a fájdalmas kapcsolatnak köszönhetően indult meg a leejtőn: Szaktudása és kitartása ellenére nem volt miből fent tartania magát, az eufóriát depresszió váltotta fel, haveri körébe, és a drogokba fordult segélyhívásért. Ez addig fajult, hogy nemrég kidobták (a lakásából is), néhányan próbálják elszállásolni, és napról napra tengeti életét.

Hobby: olvasás, írás, füvezés

Foglalkozás: egyetemista (McDonalds-os bölcsész)

Extrák: l Seke l Keresetkiegészítésből novellásköteteket publikál, és a kevés honoráriumot rendre elissza l Kedvenc színe a méregzöld, kedvenc étele pedig a KFC csirkeszárny l gyűlöli az állatokat, legjobban a kutyákat l remekül beszél az angol mellett spanyolul, oroszul, és alapfokon arabul l imádja a ridegkék szemeket l Foglalt!

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció ([URL]http://kep.psharing.com/805266.jpg[/URL])

Engedélyezve: 2014. 08. 01.

Módosítva: 2014. 07. 30. 20:14:26
Módosította: Cyntie Dred

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).