Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Maya Carter (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 23

Külső leírás: Szív alakú arcát puha, természetesen hullámos tincsek ölelik körbe. Haja leér lapockája alá, csak nagy ritkán köti össze, mivel sokkal jobban szereti, ha természetesen omlik le, keskeny, gömbölyű vállaira. Arca éke a csokoládéra emlékeztető barna szempár, melyeket dús szempillák ölelnek körbe. Haja hasonlatos színű szemeihez. Orra egyenes vonalú, nem túl nagy, ajkai teltek. Teljesen átlagos testmagassággal és testalkattal rendelkezik. Ruhatárában az egyszerűbb, nőiesebb ruhák dominálnak, szereti az ízléses nonfiguratív mintákat. Leggyakrabban farmerban, és tornacipőben látni, nem az a kiöltözős típus. Ékszereket sem igen hord, még a füle sincsen kilyukasztva, egyedül egy egyszerű karperec díszeleg a csuklóján. Legtöbbször figyel arra hogyan öltözik fel, mivel tudja, hogy az első benyomás nagyon fontos az embereknek.

Jellem: Egy igazán céltudatos, és határozott nőt ismerhetünk meg a személyében. Kitartó, makacs és mondhatni, hogy egy csöppet öntörvényű is. Nem hajlandó csak úgy behódolni a másik akaratának. Amit kitűz maga elé, addig nem nyugszik, míg el nem éri, ráadásul eléggé maximalista. Alapjában véve egy nyugodt, aki mindent képes higgadt fejjel végiggondolni, de egy bizonyos pont után őt is ki lehet hozni a béketűréséből. Néha eléggé szarkasztikus. Szeret viccelődni a másikkal, szekálni a többieket maga körül, de figyel arra, hogy ne szaladjon el vele a ló. Remek veszekedő partner, ha sikerül felhúzni. Mivel olyan makacs, mint az öszvér semmi sem tántoríthatja el céljától. Segítőkész, néha már-már olyan mint valami gondoskodó tyúkanyó. Jó megfigyelő, valamint igencsak jó az emlékezőkéje.

Élettörténet: Normális családja van. Igencsak nagy családja. A szülei angolok, ő és öccsei is Londonban születtek. Két bátyja és két öccse is van, s mivel ő az egyetlen lány, igencsak elkényeztették a testvérei. Mindig kiemelkedő eredményeket ért el sportban és tanulási eredményekben, akárcsak testvérei. A gimisként költözött a család Amerikába, a gimi utolsó évét, és az egyetemet már ott kezdte. Tanárként akar munkát vállalni, irodalmat, történelmet és mítológiát szeretne majd tanítani a kis lurkóknak. Huszonegy évesen költözött el otthonról, jelenleg két évvel később idősebbik öccsével osztja meg otthonát, mivel az öcsike most kezdte az egyetemet.

Hobby: olvasás, óravázlatok előkészítése

Foglalkozás: tanárnak készül

Extrák: Már tanít, 9 hétig tanít törit egy hetedikes osztályban, és imádja csinálni. || Tériszonyos. || Azt tervezi, hogy abba az iskolába megy vissza véglegesen tanítani, ahol jelenleg tapasztalatszerzésként tanít.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 07. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).