Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jasper Doyle
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 25

Külső leírás: Magas, szemet gyönyörködtető fiú. Azzal mindenesetre jobb mihamarabb tisztában lenni, hogy ő már nem él. Vére, még mindig ereiben csörgedezik, ezzel kölcsönözve neki egy kis fakó árnyalatot, de szíve dobbanásaiból könnyedén le lehet szűrni, hogy valami nagyon nem stimmel vele. Bármilyen körülmények között is van, szíve mindig nyugodtan, halkan dübörög mellkasában. Nem betegesen sápadt, inkább arisztokratikusan fehér. Tejfel szőke, szögegyenes haja, rajta kívül mindenki mást idegesít. Nem tudja mások számára mi bosszantó van tincseiben, de úgy kimondottan nem is érdekli. Nagyban tesz mások véleményére. Mélyen ülő, hatalmas zöld szemei voltak egykoron, melyek mostanra parázsló rubintokként ragyognak sápadt arcában. Nyakán vágásai egymást keresztezik, úgy, ahogyan csuklóin is. Nem egyszer kísérelt már meg öngyilkosságot, sikerrel is járt, csak utána pár perccel később szemei újra kinyíltak, ő pedig mindent folytathatott onnan, ahonnan abbahagyta. Senki sem tudja mi működteti testét, de bármi is az, nem tarthat örökké. Emiatt is van szükség vizsgálatokra. Öltözködésileg egészen hagyományos. Mindent elvisel magán, ha nagyon letargikus hangulatban van, akkor még rózsaszín, micimackós csatokat is lehet a hajába aggatni.

Jellem: Már akkor, mikor még az élők sorait gazdagította, ő volt a legfurcsább ember, akivel valaha, valaki találkozott. Lehetett volna őt egyszerűen unalmasnak, szürkének, kicsit bénának nevezni, de ezek koránt sem jellemzőek rá. Szellemes, erős akaratú fiú. Jobb szeret háttérbe húzódni, de jól megáll a saját lábán a nyilvánosság előtt is. Érthető okokból kifolyólag cseppet sem értékeli az életet. Sem másét, sem a magáét. Neki már nincs is olyanja, hogy élet. Létezését is inkább elfogadja, mint szereti. Hajlamos izgatottá válni az elvont dolgoktól, és elméletektől. Imádja gondolatait, elképzeléseit másokkal megvitatni. A környezetében élők számára álmodozónak, és távolságtartónak tűnhet, mert rengeteg időt tölt a saját fejében, teóriákon elmélkedve. Törekszik arra, hogy mindent megértsen, ezért nagyon kiterjedt a tudása, képes érzelemmentesen gondolkodni, nagyon intelligens. Nem szereti a rutint, a logikátlan utasításokat, a tradíciók és rituálék követését. Hajlamos rá, hogy belesüppedjen az apróbb részletekbe, ilyenkor minden más irreleváns számára. Ha éppen nem csendes fázisban jár, be nem áll a szája. Néha szándékosan figyelmen kívül hagyja mások kívánságait és aggodalmait. Toleráns és alkalmazkodó a legtöbb esetben, hacsak nem az egyik határozott meggyőződését ócsárolja, vagy kritizálja valaki. Fura dolgok hallatán, leginkább hümmög, elvégre ő is eléggé fura ahhoz, hogy elfogadjon magam körül minden természetfelettit. Míg mások fejvesztve rohannának félelmükben valahonnan, ő inkább hátramarad, és maga csendességében kíváncsian, kutakodva körülnéz. Ha vannak is emberi megnyilvánulásai, szinte biztos, hogy nem a megfelelő pillanatban. Rajong a gyerekkori zenedobozáért, azzal bármikor, bárhol képes lefoglalni magát. Könnyedén alkalmazkodni tud az új emberekhez, mások bosszankodása, vagy szidalma inkább szórakoztatja őt, mint felhergeli.

Élettörténet: 1990. Május 26. született. Várták már őt a családban, jobban, mint ahogyan azt bárki el tudná képzelni. Egyetlen gyermek, olyan sorssal, melyet mások el nem tudtak volna képzelni. Szülei dicséretre méltón nevelték őt, bármilyen kérdést is tett fel nekik Jasper, próbáltak az adott körülmények között, megfelelő választ keresni, és adni neki rá. Anyja gyakran volt távol fiától, és férjétől, hetekre, hónapokra is elutazott munkája miatt. Üzletasszonyként nem tehetett mást, mint elmenni oda, ahová éppen munkája hívta őt. Egészen addig tartott ez a távkapcsolat, míg egy nap a várt megérkezés helyett csak egy levelet küldött, amiben kijelentette, új szerelemre akadt munkája során, és nem tervez visszatérni családjához. Az akkor tíz éves fiút nagyon megviselte anyja távolléte, és cserbenhagyása. Éveknek kellett eltelnie, míg magára talált annyira, hogy folytatni tudja életét, ott, ahol abbahagyta. Apjával viszonyuk még távolabbivá vált. Az öreg, napjainak nagy részét távol töltötte fiától, bent a laborban, ahová senki más nem léphetett be. Különbözőbb kísérleteket folytatott, eleinte növényeken, majd apróbb állatkákon. Próbálta megoldani, hogy megállítsa testének öregedését, de gyáva ember volt, így ahelyett, hogy magán kísérletezett volna, egy idő után fiát is bevonta a vizsgálataiba. Szúrások, vérvételek, általános felmérések voltak eleinte csak, de ezeket egyre fájdalmasabb vizsgálódások követték, míg végül sikerült elérnie, hogy saját gyermekének már a puszta lét is félelemmel járjon, és éjjelenként rémálmok gyötörjék. A komolyabb kísérletek után két évre Jasper elhunyt. Halálának pontos dátumát nem jegyezte fel senki, hiszen apja már akkor tudta, hogy az évekig tartó kísérletezések végre sikerrel zárultak. Ismeretsége révén sikerült elérnie, hogy fiát ne vigyék hullaházba, és ne boncolják fel azért, hogy megállapítsák halálának konkrét okát. Néhány társával észrevétlenül kivitték a testet, aztán csak várakoztak, hogy feléledjen. Öt napon keresztül feküdt eszméletlenül, nem reagálva semmilyen külső ingerre. Mikor magához tért, emlékei foszlányosak voltak, nehezen tudta betájolni magát időben, és térben. Nyugalomra volt szüksége, és arra, hogy számtalanszor elmondják neki újra, és újra, ő már nem él. Azokkal, akik tudtak haláláról, többé nem találkozhatott. Számukra örökre megszűnt létezni. Apja orvost fogadott hozzá, aki napi többszörösséggel van mellette, és kisebb jegyzeteket ír arról, mi minden változott meg a fiúban.

Hobby: Gitározik, órákat készít, és szerel, orvosi könyveket olvasgat, van egy régi zenedoboza, amit folyton javítgat.

Foglalkozás: -

Extrák: Van egy táncoló Mickey egeres bögréje, amit hajlamos mindenhová magával cipelni....Halott.....Szerénysége ellenére sokan félnek tőle, elvégre nem mindennapi jelenség.....Minden reggel nyers húsból, és vérből készült turmixot kell innia, de ettől függetlenül emberi ételek fogyasztására is alkalmas a szervezete....Fáradékonyabb az embereknél, de sokkal okosabb is náluk....Nincs félelemérzete.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) (http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2012/062/4/a/love_me__kill_me_by_qiubi-d4rkbr9.jpg)

Engedélyezve: 2014. 08. 06.
2016. 11. 29.

Módosítva: 2016. 11. 29. 12:34:20
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).