Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ashaleena
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: Látszatra 20

Külső leírás: Gyönyörű, göndör, ében színű fürtök simogatják végig márványfehér, tökéletes tisztaságú és vágású arcát, karcsú vállait, telt halmokra emlékeztető melleit, darázsderekát és feszes combjait. Szemei erőt, magabiztosságot és tudást rejtenek magukban, ezen kívül ragyogó smaragdban játszanak. Ajkait szorosan összezárja, s ilyenkor vérben úszó késpengére emlékeztetnek. Nyakában egy kővel ékített medál függ, melyet még szerelmétől kapott annak érzelmeinek zálogaként. Hajlékony, kecses és igen fürge 175 centiméteres magasságához képest. Lassan, kimérten s megfontoltan mozog, fürtjei szélcsendben is lágyan lengedeznek. Hangja kellemes, lágy, tiszta, akár a hegyről lezúduló patak, magabiztosságot sugalló. Ruházatában kedveli a sötét, komor színeket.

Jellem: Megfontolt, erős jellemmel áldották meg az Istenek. Mindent kellőképpen megfontol, számba véve az esetleges lehetőségeket, alternatívákat. Hallgatag, komor, kimért mindenkivel, s ezen nehezen lehet változtatni, ám egyáltalán nem lehetetlen. Becsületes, igazmondó s szavatartó. A kimondott szó számára szent s sérthetetlen, így ingerültebben reagál a szokásosnál, ha kétségbe vonják mondandóját, s halt már meg azért nem egy lény, mert hazugnak merészelték nevezni. Érzelmi világa rendkívül kifinomult s érzékeny, azonban a világ minden kincséért sem mutatná meg azokat senkinek. Számára az élet mindennél többet ér, így csupán végszükség esetén öl, ám azt rendkívül precízen s könnyedén. Rendkívül bölcs, intelligens, művelt. Szívesen segít másokon, azonban segítséget nem kér s nem fogad el. Életében egyszer hallották nevetni, mely egyáltalán nem jellemző fajára. Magányosabb perceiben, óráiban énekével szórakoztatja magát, melytől a sebek begyógyulnak, legyen az testi vagy lelki...Kivéve az Övét.

Élettörténet: Királyi család elsőszülött sarjaként látta meg a napvilágot. Felhőtlen, mondhatni, boldog gyermekkorral áldották meg az Istenek. Egyetlen egy dolog árnyékolta be : születése pillanatában az ellenséges ország elsőszülött hercegének ígérték, a békéért cserébe, melytől édesapja próbált mindenféleképpen elállni, ám nem járt sikerrel. Ebben a tudatban nőtt fel. Kiváló nevelést kapott, mindenkit elbűvölt rendkívül éles eszével, lehengerlő modorával, különleges szépségével, mely még fajtársaitól is megkülönbözteti. Amikor bekövetkezett a nagy találkozás, olyan fordulat következett, melyre senki sem számított: a két fiatal ott helyben egymásba szeretett. Kiegészítették egymást, s szinte könyörögtek, hagy házasodjanak meg minél előbb. Rengeteg időt töltöttek együtt az előkészületek alatt, a herceg meg is kérte külön a kezét, csak hogy ne érezzék a kényszer nyomását, melyre Ashaleena azonnal igent mondott. Egyedül Andruil jelenlétében hallották csupán nevetni, hosszú élete során először. Elérkezett a nagy nap, mindketten boldogan mondták ki az igent. Házasságuk azonban tiszavirág életű volt: a herceget pár órával később árulással vádolták s elhurcolták a kivégzésére. Azon pillanatban semmisé tették házasságukat, feloldozták őket esküjük alól. Mivel Ashaleena ellenállt, bezáratták a saját szobájába, ahonnan nem jöhet ki s láncokon kell élnie, míg atyja máshogy nem látja jónak. A húga, Deneire igyekezett vígasztalni, ám a tört szívet nem gyógyítja be soha semmi sem. Neki is férjhez kell mennie a fiatalabbik herceghez, kit sosem látott s képtelennek érzi magát a szerelemre. Mindkettőjüket meglepte, amikor atyjuk a következő egyezség hírével járult eléjük: a fiatalabb herceg mégsem Deneire férje lesz, hanem Ashaleenáé, mivel az idősebb halálát lelte, s így öccse lett a trón várományosa. Ashaleena nem volt hajlandó elfogadni atyja döntését, s beletörődni abba, miszerint csupán egy eszköz, báb a király kezében, ki sosem szerette és nem tekintett rá másképp. Átkot mondott a saját húgára. Megbűvölte, hogy mindenki az ő képmását lássa benne, maga pedig megszökött a királyságból. A csalásra későn derült fény, akkor ő már réges-rég messze járt. Azóta gyógyítóként él egy emberfaluban, külsejét megváltoztatta s titkát megtartotta magának.

Hobby: Éneklés

Foglalkozás: Gyógyító

Extrák: Ő egy Erdei Elf királypár sarja. Örökké fiatal és halhatatlan. Éneke gyógyító erejű. Fajtájából is kitűnik szépségével, hatalmával s rendkívül érzékeny érzékszerveivel, ahogyan komorságával s kimértségével is. Sosem tartózkodhat sokáig messze a számára éltető erdőtől, különben rosszullét s gyengeség lesz úrrá rajta. Legkedvesebb számára a csillagok fénye. Titkát, mely valódi származására utal, megtartotta magának s kétséges, valaha elárulja-e bárkinek is.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2014. 08. 11.
2014. 08. 26.

Módosítva: 2014. 08. 26. 11:11:08
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).