Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Clay Bennett
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 215

Külső leírás: 195 centiméter magas, erős, izmos testalkatú, mivel hobbija az edzés. A haja világosszőke, ez a természetes hajszíne. Általában hátrasimítva hordja és ha nem lenne az egész arca kitetoválva, igazi jégherceg külseje lenne. A szeme tehát jegesen kékek, mégis olyan forrón képes nézni, hogy az ember úgy érzi az ausztrál sivatagba került. Az arca férfias, de egy idő után megunta, így hirtelen ötlettől vezérelve kitetováltatta az arcát, pont úgy, ahogy a csontjai elhelyezkednek. Mintha a koponyája átütne a bőrén, ami elsőre félelmetesen, riasztóan hat az emberekre, ugyanakkor igen vonzó is a külseje ezekkel a tetkókkal. És, hogy rátegyünk egy lapáttal Clay nem is ember. Egy nagyon ritka alakváltó faj képviselője, így ha kedve tartja hosszú éles karmait is kieresztheti. Az öltözködési stílusa sajátos, az elegánst ötvözi a kihívó, férfias darabokkal.

Jellem: Olyan férfi, aki gyakran cselekszik minden logikát meghazudtolón nem szeret sokat agyalni a döntésein. Sokszor ösztönből cselekszik, ami a fajtájából is ered, de ő mindig is a mának élt. Élvezi az életet, azt tesz amit akar, kipróbálja amit szeretne. Sosincs sokáig egy helyben, nem az a típus aki élete végéig egy helyen maradna. Szereti a kihívásokat. Elég laza személy, néha komolytalan, de inkább csak azért ilyen, mert nincs mit veszítenie. A munkahelyén élvezi a társaságot, vannak haverjai, akikre számíthat, de mégis szeret egyedül lenni, szüksége van a szabadság érzetére a benne lakó állat miatt. Imádja, hogy alakváltó, a képessége minden részletét kihasználja. Nem bonyolódik érzelmi, vagy hosszú távú kapcsolatokba, hisz bármikor megtalálhatja a neki rendelt társat. Tulajdonképpen mindig is várta, hogy megtalálja. Hajtja a kíváncsisága, az ösztön, hogy birtokolja, megvédje a párját, de még nem találta rá.

Élettörténet: Az édesapja Szibériából jött Amerikába innen örökölte a külsejét is. Az édesanyja amerikai. Gyerekkorában mindent az apjától tanult, hogy hogyan uralja a képességét, hogyan férjen meg a benne élő állattal és még minden más hétköznapi dolgot is. A húszas éveiben járt mikor az apja elutazott, de sosem tért vissza. Az édesanyja is meghalt pár éven belül, annyira lesújtotta a férje elvesztése, így Clay egyedül maradt. Nehéz elhinni róla, de fiatalon (még az 1800-as években) orvosi egyetemet végzett. A tudomány fejlődésével gyakran megújította a tudását, nagyon sokat tud a gyógyászatról. Addig foglalkozott orvoslással, míg be nem törtek a számítógépek a hétköznapi életbe, amikre rögtön rákattant. Informatikus diplomája is van egy ideig ezzel foglalkozott. Míg meg nem jelentek az első tetováló szalonok. A testre készített műalkotás lett az igazi nagy szenvedélye. Szerencsére nagyon szépen rajzolt, így kitanulta a szakmát és ma is tetováló művész.

Hobby: edzés, tetoválás, rajzolás, röpködés, vadászat

Foglalkozás: tetováló művész

Extrák: Clay egy sas alakváltó, ami egy nagyon ritka faj. Madár alakjában egy átlagos szirti sasnak tűnik, közülük is egy szép nagy, királyi példánynak: testhossza 95 centiméter, szárnytávolsága 220 centiméter, éles csőre és hatalmas karmai vannak, amikkel nagyobb állatokat, de akár embert is tudna ölni. A karmait ember alakban is használni tudja. Sas alakjában is ugyanilyen jegesen kék szemei vannak, a tollai sötét és világosbarnák. Ha megtalálja a párját, akkor az a személy kapcsolódni fog hozzá. Ennél fogva, ha az a személy is alakváltó, akkor állat alakban érzik hol van a másik, ha viszont ember, akkor ugyanúgy nem fog öregedni, ahogy Clay sem. Ameddig ő él a párja is örök életű.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:36:42
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).