Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kasaya Hiroaki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ~Senpaii~

Kor: 20 év.

Külső leírás: Első ránézésre senkinek sem szimpatikus. De még másodikra vagy harmadikra sem. Már csupán szűk, húzott szeme és jeges tekintete is távolságtartó jellemre utal, de ehhez még hozzá jönnek a mindenféle verekedésből szerzett sebek, sérülések itt-ott. Egyszer meg is lőtték a bal vállán, ami teljesen roncsolódott, de ez már nagyon régen történt és azóta egészen rendbe jött, már csak a hegek látszanak. Amiket persze előszeretettel mutogat ujjatlan pólókban és ez természetesen tucat számra vonzza a csajokat. A szemei sárgásbarnák, de elég nehéz kivenni a színét az eleve szűk formája miatt, és amúgy is Hiro szinte mindig be van állva így nagyok a pupillái. Férfias testalkata van, de nem egy izomkolosszus. Napbarnított bőre, úszó múltjára és a sok szabadtéri fesztiválozásra vezethető vissza. Arcának nincs túl sok markáns vagy meghatározó vonása, de elég férfias. Nem az a tipikus álompasi kategória, de mégis minden porcikájából feromon árad. A kezei nagyon és csontosak, sok rajtuk a seb. Öltözközése eléggé sajátos. Szereti mutogatni felsőtestét, így legtöbbször csak egy térdnadrág és egy mellény van rajta. Ez utóbbit előszeretettel felejti el felvenni. Amikor fut vagy mozog megizzad ugyan, de egyáltalán nem büdös. Inkább jó illata van. A barátai gyakran húzzák azzal az agyán, hogy szappant izzad. Gyöngyfehér fogait is a genetikának köszönheti, ugyanis nem sűrűn mossa meg őket. Általában alhohol szaga van, de ezt elnyomja bódító szappan-izzadsága.

Jellem: Fura figura. Talán így lehet a legjobban jellemezni. A fesztiválokért, a piáért, a szexért, és természetesen a bulikért él. Olyan mint egy labirintus. Mikor azt hiszed, hogy már eléggé kiismerted, tesz valamit amitől még kiismerhetetlenebb lesz. Szereti az erőszakot. Szexuális és minden egyéb értelemben is. Feltüzeli ha balhézhat, bajba keverendhet vagy felhúzhat hatalmas izomkolosszusokat. Feltűnő, harsány személyiség, aki állandóan azt keresi, hogy hol és mikor tehet keresztbe a security-nek. Sokat beszél, főleg akkor amikor van benne egy két pohárral. Egyáltalán nem szégyenlős, sőt egy nudista ruhába zárva. Amikor nagyon durván részeg, általában lerángatja magáról a ruháit és elkap egy-két lányt pár menetre. A csajokra igazából nem emberekként vagy értelmes összetett lényekként tekint, tárgyként kezeli őket. Egyszer kétszer megdug és elhajít. Ha nagyon dögös vagy úgy négy-öt alkalom a max. Ha így vesszük akkor eléggé soviniszta. A férfiakat sem veti meg néha napján, de igazából ez a kedvétől függ. velük viszont még a nőknél is kegyetlenebb. A földbe döngöli őket, amíg ő maga el nem élvez. Egoista... de felsőfokon. Olyannyira, hogy azt egyetemen kéne tanítani. Ha valami nem úgy van ahogyan ő akarja, tombolni és ordibálni kezd. Soha semmi sem az ő hibája. Ezt jól meg kell jegyezned ha azt akarod, hogy megkedveljen, mert ha megvádolod valamivel, valószínűleg boxzsáknak fog használni. Nem veti meg a tudatmódosító szereket sem, és szinte mindig be van állva. Néha már csak azért lövi be magát, mert ezt várják tőle, de közben rohadtul nincs kedve az egészhez.

Élettörténet: Apja világhírű úszó, anyja színésznő, de néha a testét is áruba bocsátja, hogy a családnak több pénze legyen. Mind a ketten a munkájuk megszállottjai, így nem volt kérdés, hogy kicsi fiúkat el fogják hanyagolni és el fog távolodni tőlük. Így is lett, mikor Hirot az úszói pályára akarták ráerőszakolni. Habár a srácnak volt hozzá tehetsége ő nagyon nem akart sportoló lenni. Annál inkább zenész. Nagyon jó hangja van és nagymamája szerint van helye a zene világában. Aki sajnos pár évemeghalt. Mivel szülei legtöbbször dolgoztak és egy idő után Hiro anyja otthonukban fogadta klienseit. A fiút vidékre küldték a nagyszülőkhöz. Itt megtanult zongorázni és az is kiderült, hogy egy igazi hegedű-zseni. Nem sokkal később meghalt a nagyapja, majd a nagymamája is. Hiro számára ez akkora tragédia volt, hogy azótá rá se nézett ahegedűre, vagy a zongorára. Visszakerült a szüleihez, akik akkor már válófélben voltak és folyton veszekedtek, szinte mindenen. Kiderült, hogy apja meleg és rendszeresen felviszi a lakásba szeretőit. Anyja szintén, csak a klienseivel kezdett foglalkozni. A hátuk falai vékonyak voltak, így Hiro szülei minden egyes pisszenését hallhatta. Nem sokkal később váltott iskolát. Az új suliban bekerült a menők közzé, piercinget tetetett a nyelvébe és rászokott a piára később a drogokra. Átfestette a haját is, (ami eredetileg világosbarna volt) és megpróbált új emberré válni. Mikor a középiskolának vége lett, nem ment egyetemre hanem azonnal elköltözött szüleitől, akik mivel bűntudatuk volt, hogy fiúkat az önpusztításba hajszolták, minden hónapban pénzt küldenek Hironak. Úgy tudják, hogy nem fesztiválozik, drogozik, és piál, hanem egy bárban csapos. Hiro viszont úgy döntött, hogy miután belekóstolt a "felnőtt életbe", nem hagy fel a bulizással , hanem ezért fog élni. Összehaverkodott pár bulis arccal, néhány DJ-vel és lepraktált pár security-ssel, hogy könnyebb legyen bevinnie a cuccost. Azóta igazi bulizós királyként kezelik bárhova is megy.

Hobby: Fesztiválozás, alkohol fogyasztás, szex, meztelenkedés, bulizás.

Foglalkozás: Munkanélküli, a szülei finanszíroznak mindent mert bűntudatuk van. A sulit már régen abbahagyta.

Extrák: ***Annak ellenére, hogy elég züllött, megveti a cigarettát és még akkor sem lehet rábeszélni őt, ha részeg.***Van egy saját mobil WC-je, vagyis mindig kijelöl magának egyet, amire rákarcol egy H betűt és így senki nem meri megzavarni, egy két kaland közben.***Sokszor felejti el, hogyan nyílik a sátor, ezért néha benntragad.***Vagy bezárják.***VIP tagként kezelik, ezért néha bemehet a security zuhanyzóba felfrissülni.***Nem szereti a kólát.***Nem vizezi a whisky-t.***Hányigere van azoktól, akik adják a naív széplelket.***Igazából nagyon állatbarát.***Nagyon jó keze van a masszírozáshoz, de legtöbbször inkább őt masszírozzák.***A koncerteken annyira be tud vadulni, hogy felmegy a színpadra és felkap egy gitárt, amit természetesen utána darabokban kell összeszedni.***Csak csoportban lövi be magát.***Gyönyörűen fest, de általában, csak akkor csinálja, amikor senki sem látja.***

Képinfo: A képet nem én készítettem, illusztráció a karakterhez. (http://www.google.hu)

Engedélyezve: 2014. 07. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).