Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hiyan Wood
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 22

Külső leírás: Az átlagosnál kissé alacsonyabb, filigrán testalkatú férfi. Bőre kellemesen kreolos színben pompázik, néhol anyajegyek tarkítják, díszítik. Végtagjai hosszúak és kecsesek, ujjai csontosak és hosszúak. Sziluettje törékenynek tűnik, de szálkás izomzatának köszönhetően megvan a magához való ereje, amire szüksége is van. Munkájához a fizikai erőnlét rendkívül fontos, így igyekszik formában tarfani magát. Sokat jár futni és úszni, ami miatt mindig fitt és egészséges megjelenéssel bír. Arca markáns, de nem túl férfias. Kissé horgas, egyenes vonalú orrát leszámítva nincsenek éles, határozott vonásai. Ajakai kellően teltek, gyakran vonja féloldalas, kissé csibészes vigyorra őket. Állán kecskeszakáll-féleséget visel, de főként csak kisebbfajta borostát figyelhetünk meg. A szakáll csak akkor jelenik meg képén, mikor nagyon elhanyagolja magát. Hatalmas sötétbarnának gúnyolt, őzgida szemei vannak, melyekkel folyton kíváncsian fürkészi az őt körülvevő világot. Tekintete meleg és barátságos, empátiát sugárzó, mindent tudó. Szemöldökei vékonyak, bár nem szedi őket. Gesztenye barna színével szép keretet adnak sötétebb szemeinek. Hosszú, fekete szempilláit bármelyik nő megirigyelhetné. Haja hosszú, válla alá ér, bár ha nem lenne berasztázva még hosszabb lenne. Vastag szálú, erős hajszálai miatt viszont a raszta frizurát csak félig-meddig tudták kivitelezni nála; haja nem filcesedett be teljesen, olyan, mintha csak tincsekben kócos lenne. Általában összefogja tincseit egy gumival, hogy ne zavarja a munkában. Nem viszel túl sok ékszert, viszont mindkét fülében található egy-egy kisebb fültágító, s bal fülében pluszban három fülbevaló – egy a fültágító felett, kettő a porcban. Bal csuklóján természetes anyagokból készült, fonott karkötőket visel. Öltözködési stílusa leginkább legfiatalabb nővére stílusát tükrözi, ugyanis őt nem szabad egyedül elengedni vásárolni. Egyszerűen nincs stílusérzéke, csupán a kényelem érdekli. Még akkor is kényelem szerint válogat, ha testvérével elmennek vásárolni. Annak ellenére, hogy nővére nem engedi neki, hogy bármit megvegyen, számtalan melegítő nadrágja és kinyúlt felsője van. Amikor „normálisan” felöltözik, legjobban a hipszter szóval lehetne jellemezni; szűkebb farmerek – akár boka fülé feltűrve -, tornacsukák, divatos pólók, ingek, pulcsik. De a megfelelő kombináláshoz is segítségre van szüksége.

Jellem: A család egyedüli fiúgyermekeként, mindig hatalmas elvárásokkal kellett megküzdenie. Eme küzdelmekből többé-kevésbé győztesen került ki, de élete során ő is – mint a legtöbb ember – nem egy akadályba ütközött. Születésétől kezdve apja szemében ő jelentette a név továbbörökítőjét, és azt, hogy igazán jó híre menjen a családnak. Hiyannal szemben mindig magasabbak voltak az elvárásai, mint lányaival szemben – őket babusgatva óvta még a széltől is. Mivel Hiyan volt a legkisebb gyerek, s csak nővérei voltak, kisgyerekként rengeteg lányos szokása volt, amik idősebb korára „elkoptak”. Családjában senki sem bántotta emiatt, de úgy érezte, így nem teheti boldoggá édesapját. Mindig próbált figyelni arra, hogy megfeleljen a körülötte élőknek, ezért kialakult benne egyfajta megfelelési kényszer. Iskolás évei alatt rengeteg sérelem érte bőrszíne és származása miatt, amit eleinte nem kezelt túl jól. Csupán középiskolás évei végére sikerült megerősödnie egy kicsit. Ekkortájt alakult ki nála egy kicsit szarkasztikus, fekete humor, amit nem mindenki ért, s sokan nem is találják viccesnek. Lassan megtanulta hogyan védje meg magát, s hogyan engedje el füle mellett a sértéseket. De az állandó diszkriminációt rosszul viselte mindig is, amit származásának köszönhet. Alapjában véve kedves, segítőkész és barátságos, örömét leli abban, ha segíthet másoknak. Nem tűri az önsajnáltatást, véleménye szerint mindenki elérni a céljait.

Élettörténet: Egy jómódú család ötödik, s egyben utolsó gyermekeként született négy lánygyermek után. Apja törzsgyökeres amerikai, anyja viszont indián származású. Eme gyökereknek köszönheti kellemesen kreolos bőrét, sötét haját és szemeit. Annak ellenére, hogy a igazán nagy családba született, neki és testvéreinek gyermekként mindene megvolt. Egy kertvárosi házban nőttek fel, s nem rezervátum béli iskolákban tanultak, így osztálytársaik közül mindig kitűntek. Nővéreit kevésbé zavarták a megjegyzések, s szurkálódások, míg Hiyan iskolás éveit pokollá tették a gonosz gyermeki megjegyzések. Emellett kissé törékeny jelleme miatt sokszor érezte úgy, hogy tanárai nem úgy kezelik, mint társait – s tulajdonképpen nem is tévedett túl sokat. Általános iskolás ként ez még nem volt annyira szembetűnő, jó tanuló volt, de ahogy középiskolás lett, jegyei leromlottak, akármennyit tanult. Sokkal többet kellett küzdenie a jó jegyekért, mint osztálytársainak, viszont ha kompetencia tesztre került a sor, ahol nem kellett a diákoknak feltűntetni a nevüket, mindig kiválóan szerepelt. Mikor pályaválasztásra került a sor, úgy döntött az orvostudománynak szeretné szentelni az életét. Szorgalmasan és becsületesen készült a felvételi vizsgára, s az írásbeli teszten át is ment gond nélkül. Viszont amikor a szóbeli került a sor, már bele tudtak kötni a feleletébe. Nem adták meg neki a kellő pontszámot, hogy sikeresen tudjon felvételizni egy egyetem orvosi karára. Végül hogy mégis kezdjen valamit magával, s ne hozzon szégyent a családjára, főiskolára ment, s ápolónak tanult. Miután végzett, nagy szerencséjére remek állásajánlatot kapott egy magánklinikán.

Hobby: Zenehallgatás, olvasás, a nővéreivel való lógás.

Foglalkozás: Ápoló

Extrák: : Foglalt, Eshiim morcos makija mellé. *** Sejti magáról, hogy meleg, de még magának sem meri bevallani. Próbálkozott már lányoknál, első csókját is lánytól kapta, de ennél sosem történt több egy párkapcsolatában sem. Egyszerűen nem ment neki a továbblépés. Ennek elsősorban az volt az oka, hogy félt, melegként apjának nem felelne meg. *** Anyai nagyanyja velük él öt éves koruk óta. a nagymama addigi életét rezervátumban élte le, de ahogy megöregedett, lánya és veje úgy látta jónak, ha magukhoz költöztetik az addigra már megözvegyült nénit. *** Hiyan nagymamájától rengeteg indián mondát és mesét hallott gyermekkorában, még fiatal felnőttként is szereti hallgatni. *** Mindig is érdekelték a spirituális és okkult dolgok. *** Munkája ellenére, ha ő maga megbetegszik, jobban szereti természetes gyógyszerekkel, gyógynövényekkel próbálkozni. Nem szereti a gyógyszereket. *** Legfiatalabb nővérével a legjobb a viszonya. Nagyon sokáig közös volt a szobájuk. Vásárolni is vele jár el. *** Passzív fél. *** Nem dohányzik, s az alkoholt sem szereti. *** Bármilyen hihetetlenül is hangzik még szűz. Teljesen. *** Nevének jelentése: szív.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2012/057/c/2/calm_morning_by_nineinjections-d4r0wsa.png)

Engedélyezve: 2014. 07. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).