Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ámon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: 3200

Külső leírás: Ámon félig démon félig ember, így a külső jellemzői is megoszlanak a két faj között. Démoni méretei vannak, 210 centiméter magas, a testalkata arányos, de nagyon erős. A bőre márványos simaságú, a színe pedig különös, de leginkább egy halottra emlékeztet a fehéres-halványszürke árnyalat. A szemei izzó sárgák, mint egy nagymacska, még a sötétben is világítanak. Ezeket az ékköveket hosszú fekete szempilla keretezi, a tekintete nagyon kifejező. A haja a csípőjéig ér, egyenes szálú és sötét, mint az éjszaka. Szépséges arcát csupán egy sötétvörös sebhely bélyegzi meg, ami az egyetlen mi soha nem gyógyulhat be. Igazából még ezzel is gyönyörű, de sokkal félelmetesebb is. A ruhái szinte egytől egyik feketék, nem szereti a színeket. Hétköznapi, emberi öltözetet visel hisz közöttük él.

Jellem: A jellemében is kiütközik az, hogy félvér, mivel mindkét fajtól örökölt valamit. Megvan benne a démonok hatalmas ereje, a felsőbbrendűség érzete az emberekkel szemben, ugyanakkor nem is gyűlöli őket, hisz az anyja is egy volt közülük. Balszerencséjére viszont ahhoz, hogy éljen, ölnie kell ami mindig befeketíti a lelkét egy időre. A lelke az emberi részéből fakad, ezért is képes pozitív érzelmekre, mint a szeretet, ragaszkodás, gyengédség. Ritka alkalom, hogy ilyesmit érez, de előfordul. Kíváncsi természete van, szeret mindent megtudni ami érdekli. Élvezi a testiséget is, de állandó partnere nincs. Nem azért mert nem akar, hanem, mert nehéz lenne találni. A démonok kivetik maguk közül az emberi része miatt, az emberek pedig a démon miatt rettegnek tőle. Érezni a belőle áradó sötét aurát, ami baljós érzetet kelt a halandókban.

Élettörténet: Az ókori Egyiptomban született, a nevét Ámon istenről kapta. Az apja a démonok birodalmának egyik nagyura, aki elcsábított egy emberasszonyt és rabszolgaként magánál tartotta. A démonok nem éreznek szerelmet, így az apja sem szerette az asszonyt, de amikor a nő teherbe esett jobban védelmezte mint a királyukat. Ámon születése után azonban az emberek birodalmába kellett menniük, mert a démonok megölték volna. Az ereje azonban félvér létére páratlanul nagy volt, vetekedett az apjáéval már gyerekként is, viszont nem tudta még irányítani. Amihez hozzáért elszívta az életét, ezért börtönben tartották, míg meg nem tanulja uralni. A baj akkor történt meg, mikor az anyja már nem bírta tovább és bement hozzá a rácsok mögé és magához ölelte. Ámon akaratlanul is abban a pillanatban elkezdte magába szívni az életerejét, míg végül egy kupac hamu maradt a kezei között. Azt sem tudta mi történt, viszont ahogy az apja megjelent, azonnal megértette és éktelen fájdalmában és dühében meg akarta ölni a fiát – Ámon ekkor szerezte az arcán lévő sebhelyet - , de végül megkegyelmezett neki és elkergette. Ámon azóta egyedül járta világot, sok halál árán tanulta meg uralni az erejét és a képességeit is. Az emberek között jár kel, nincs állandó otthona. Egyszerűen beköltözik egy házba, ha az megtetszik neki és kész.

Hobby: költözés, megváltoztatni a sorsot, megölni a gyilkosokat és bűnözőket

Foglalkozás: a végzet démona

Extrák: Nem tudni, hogyan alakult ki ez a képessége, de különösen érzékeny az emberekre, nyilván mert maga is félig az. Elég egy ember szemébe néznie, hogy az egész élete leperegjen előtte és megtudja, hogyan fog meghalni az a személy. Látja mennyi ideje van még hátra, érzi azt amit az az ember érez a halálakor. És van hatalma mindezt megváltoztatni. Ha megakadályozza egy ember halálát, annak a végzete újraíródik. Félvér mivoltának köszönhetően nem halhatatlan, mint a legtöbb démon. Annyit élhet, amennyi évet elvesz másoktól. Ha megöl valakit, annak a hátralévő évei az övéi lesznek. Bármennyit elvehet, de ha húsz évet lop egy embertől akkor az egy másodperc alatt húsz évet öregszik. Képes arra, hogy egy pillanat alatt öreget csináljon egy csecsemőből. Ez azonban visszafelé is működik. Az életéből adhatna az embereknek, ezzel megfiatalítva azokat és meghosszabbítva az életüket, de ezt persze nem teszi. Nincs rá oka és értelmét sem látja.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 06. 28.
2018. 08. 28.

Módosítva: 2018. 08. 26. 11:00:05
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).