Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Joe Farell
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 39

Külső leírás: Majd két méter magas, kigyúrt félisten. Sötétbarna haját rövidre nyíratja, mert számára ez a legkezelhetőbb. Szemei szürkészöld árnyalatúak, melyekben ott ég a világ iránti gyűlölet, s a végtelen csalódás. Jobb felkarján egy főnix tetoválás virít, míg lapockáján egy holló pihen.

Jellem: Összetört szívét vad dühvel, s hideg tüskékkel palástolja. Nem visel el maga mellett senkit sem hosszabb ideig. Olyan,mint az oroszlán, akinek tüske ment a talpába. Gyakorlatilag házasságot kötött a magánnyal. Mogorva, és nem érdekli mások véleménye. Csak egyetlen barátjához, ski egyben a főnöke is, őszinte.

Élettörténet: A szülei nem foglalkoztak vele sohasem, hiszen nyolc gyerek közül az egyik középső mit is számítana? Rossz háttérből indított, ennek ellenére elvégezte a szakközepet, s autószerelőnek állt. Felvették a műhelybe, ahol a gyakorlatát végezte. Itt talált rá az igaz szerelmére Crow-ra. Több, mint két éven át voltak együtt, mikor kiderült, hogy Crow csak egy beépített zsaru, aki a garázsban folyó illegális ügyleteket volt hívatott leleplezni. Magyarázat nélkül hagyta hátra Joe-t, mikor végzett a munkájával. Később tudta csak meg, hogy nagy szerelmét otthon feleség, s egy akkor négy éves kislány és gy hat éves fiúcska várta. Ekkor varratta a hátára a hollót, hogy emlékeztesse a csalódásra. Keresett egy új műhelyt, ahova fel is vették, ekkor a karjára rakatta a főnixet, mely a saját feltámadását jelképezte a sors kegyetlen csapása után. Ennek már több, mint másfél évtizede, de még nem lépett igazán tovább.

Hobby: Kocsikat bütykölni, barkácsolni, főzni, edzeni

Foglalkozás: Autószerelő

Extrák: Mai napig várja, hogy Crow legalább bocsánatot kérjen. Még mindig szerelmes belé. Ateista. Dohányzik. Nem tartja a kapcsolatot a családjával. Van egy dobermannja, Ticka.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 07. 25.
2015. 09. 08.

Módosítva: 2015. 09. 07. 01:10:23
Módosította: Katharina-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).