Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mason E. Turner
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Twice

Kor: 29

Külső leírás: 177 centiméter magas, abszolút sportos testalkatú. Nem egy izomkolosszus, de nem is az a lényeg, hanem hogyha futni kell valaki után, akkor fürgén és sokáig bírja. A bőre enyhén napbarnított, ha nagyritkán van ideje kimegy a tengerpartra. A haja sötétbarna, divatos szélfútta frizurára vágatva. Az arca igazi macsó szépfiús, amit az ápolt szakáll csak még dögösebbé tesz, ha pedig az ajkai rosszfiús félmosolyra húzódnak a csajok, vagy pasik tuti olvadozni kezdenek a közelében. A szeme szintén sötétbarna, hosszú szempillákkal. Az arcán általában meglátni mit érez, azt is mikor elküldené a francba a főnökét és azt is mikor helyben leteperne egy szépfiút. Ő már csak ilyen. A legtöbbször öltönyben látni, hisz a munkahelyén megkövetelik az elegáns viseletet, pedig rühelli, ha úgy kell kinéznie, mint egy temetkezési vállalkozó, de ez van. Amint hazaér, rögtön átvedlik valami szexibe és férfiasba. Állandó tartozék nála a bilincs, a fegyver és az igazolvány, de a napszemüvege is elmaradhatatlan.

Jellem: Mason jelleme elég egyszerűen leírható azzal, hogy hogyan viszonyulnak hozzá az emberek: valaki vagy imádja és odavan érte, vagy az agyára megy. Nem az a tipikus merev fazonú ügynök, bár a munkahelyén kontrollálja magát, de azért a rosszfiús jellemét nem tudja elnyomni teljesen. Szereti a munkáját, szereti ha valamit meg kell oldania, ha rá kell jönnie egy rejtélyre, de nem minden esetben használja a legtörvényesebb eszközöket. Simán pénzt adna egy spiclinek az infóért, vagy elcsábítaná akit kell, hogy köpjön. Néha akkor és olyanoknak mondja meg a véleményét, amikor és akinek nem kéne. A haverokkal, szeretőkkel, ismerősökkel jó fej, de azért nekik is megmondja ha gondja van. Nagyon őszinte férfi, nem okoz neki gondot az érzelmek kinyilvánítása, nem szégyelli kimondani ha szeret és meg is mondja. Valamilyen szinten törődő, de van benne valami kölykös huncutság, amit sosem nőtt ki. Nagyon jó humorérzéke van, szeret viccelődni, húzni az emberek agyát. Magánéletében is hasonló, nincs kifogása a kapcsolatok ellen, de mivel sokat dolgozik ez nehézkes. A kollégái, akik ismerik igazi lepedőakrobatának tartják őt és van is benne valami. Abszolút nem szégyenlős a szex terén, bármi jöhet amit élvez és örömmel ki is fejti, hogy mit akar. Szeret játszadozni.

Élettörténet: Virginiában született, a családjával ma is nagyon jó kapcsolata van, de ritkán van ideje hazalátogatni – főleg szülinapokra vagy karácsonyra megy haza – mert Washingtonban él és dolgozik. Öt nővére van, akiket nagyon szeret és akik folyton ráncba akarják szedni a kicsapongó öccsüket mikor hazaér. A személyes kérdésekkel azóta kicsit tartózkodóbbak mióta Mason hazavitte az első pasit akivel hosszú távon randizott. A nők és a férfiak is vonzzák. A gimiben döntötte el, hogy az FBI-nál akar dolgozni és ezért mindent megtett. Kitűnő eredménnyel végzett, de mivel a magaviseletével mindig is gondok voltak. Jelentkezett ugyan az FBI egyetemre, de elsőre nem vették fel. Tulajdonképpen másodjára is csak azért, mert az FBI vezetőség egyik tagjának a fiát dugta és ezzel a protekcióval bejutott. Mióta elkezdett melózni szépen feljebb jutott a ranglétrán míg ügynök nem lett. Nagyon okos és nem egy szűk látókörű mintapolgár és ez gyakran segít neki, hogy megoldja az ügyeit. Sok ismerőse van sok helyen. Csak azért nem lett még egy nyomozócsoport főnöke, mert a magatartását kifogásolják. Olykor túl szabad szájú és nem cenzúrázza a mondandóját, emiatt pedig a begyöpösödött vezetőség pikkel rá.

Hobby: úszás, futás, foci meccsek nézése, a munkája, inni egyet a haverokkal, grillezni

Foglalkozás: FBI ügynök

Extrák: Biszex, nincs kifejezett zsánere, mindenkiben más jön be neki. Nem szereti a kávét, de a tejszínes cappuccino-t imádja, ami miatt általában szívatják is rendesen, de magasról tesz rá. Néha-néha elszív egy szál cigit ha ideges, de amúgy nem dohányzik, és inni is csak mértékkel, ha kikapcsolódik.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 07. 25.

Módosítva: 2015. 04. 04. 16:54:16
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).