Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shinomiya Nobuo
Kategória: Hentai
Feltöltő: ~Senpaii~

Kor: 21 év

Külső leírás: Ő tipikusan az a srác akivel ha összefutsz az utcán, legalább kétszer megfordulsz utána. A maga 182 centiével teljesen meg van elégedve és ez illik is az alkatához, meg hozzá is. Fekete, vállig érő, fiúhoz képest hosszú, ápolt haja van, amiért természetesen döglenek a csajok. A széles vállai és szálkás izmai teszik őt igazi álompasivá. Persze az is közrejátszik, hogy zenész, ráadásul gitáros akikért természetesen rajonganak a kis tinilányok, de ő sosem akarta, hogy valaki csak ezért szeresse. Az arcvonásai lágyak, de mégis tónusosak, amiben nem kevés férfiasság tükröződik. A kezei csontosak és nagyok, de igazából elég puhák és ilyen értelemben lányosak is egy picit. A nyaka egy fiúhoz képest kissé vékony és hosszú ezért igyekszik legtöbbször a hajával eltakarni. Öltözködésében nincs semmi szokatlan. Szereti a rövid ujjú pólókat és a laza nadrágokat. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a szíve csücskei a pulóverek. Nem telik el úgy egy nap, hogy ne venne fel egyet. Az stylist-ok szerint, egy ilyen srác a szakmabeliek rémálma. Nem szereti ha megmondják mit vegyen fel, és véleményének hangot is ad. A haját legtöbbször kiengedve hordja, de koncerteken vagy turnékon néha feltűzi, hogy ne zavarja meg gitározás közben.

Jellem: Nehéz természet és nem sokan ismerik őt úgy istenigazából. Csak néhány embert fogad a bizalmába, de ők életük végéig számíthatnak a barátságára. Nem túl megfontolt és nagyon hamar ki lehet hozni a sodrából. Olyankor pedig menekülni kell a közeléből, mert képes akár tombolásra is váltani dühét. A hangulata is eléggé ingadozó, egyik pillanatban még csendesen üldögél egy sarokban a gitárjával, a másikban pedig már a színpadon vadul. Szabad természet és nem szereti, ha megmondják neki, mit és hogyan csináljon. A gitárjára nagyon allergiás. Ha valaki hozzányúl engedély nélkül, az minimum egy lenyakazásra számítson. Nem ragaszkodik a nyüzsgéshez maga körül, de szereti ha sok ember van a közelében. Biztonságban érzi magát. Legtöbbször kávézókban vagy parkokban esetleg klubbokban lehet őt megtalálni. Az ilyen helyek adnak neki ihletet. Ha fáradt vagy kómás, akkor nagyon udvariatlan és kifejezetten bunkó tud lenni. Persze csak ha nem ihat legalább két jókora bögre kávét/cappucinót vagy bármit amiben koffein van. Nem szeret időben odaérni sehova. Főleg nem a próbákra. Nála átlagosnak számít a 10-15 esetleg 20-30 perces késések is, amivel a legtöbbször mindenkit kihoz a sodrából. Ha valamit un, vagy nincs hozzá kedve, akkor az veszett fejsze nyele részéről, mert nem fogja tudni végig csinálni. Szereti a spontán dolgokat és a legjobb ötletei is legtöbbször teljesen váratlanul érkeznek. Néha egy beszélgetés közepén képes akár a témához egyáltalán nem kapcsolódó, sőt kifejezetten ellentétes dolgokat is benyögni. Szeret mindent az utolsó pillanatig halogatni és elvárja, hogy a környezetében lévő emberek, ha ő csettint vagy füttyent, azonnal a segítségére siessenek. Van, hogy elég egoista és nem hallgatja meg a mások véleményét hanem a saját fejecskéje után megy.

Élettörténet: Apja közgazdász, az anyja pedig menedzser, ami Nobunak nagyon is előnyös hiszen így elég ismert lett ahhoz, hogy adjon egy két koncertet vagy elmenjen egy bandával turnézni. Nagyon sokat harcolt a szüleivel, amíg nem engedték őt művészi páyára lépni. Végül úgy győzte meg őket, hogy megállt az utca közepén egy gitárral, egy mikrofonnal és egy hangszóróval, majd teli torokból énekelni és gitározni kezdett. Az emberek táncoltak és tapsoltak, Nobu szülei pedig látták, hogyha nem akarják, hogy fiúk utcazenész legyen mindenképp támogatniuk kell, hiszen ő előadóművésznek született. Egy fél évvel később el is készült a demója, amit átadtak pár cégnek, de senki sem hívta őt meghallgatásra. Nem sokkal ezek után Nobuék új városba költöztek és ott találkozott két legjobb barátjával. Később kiderült, hogy ők is zenélnek és úgy döntöttek, hogy alapítanak egy bandát. Meg is tették, de nem tartott sokáig, ugyanis a szerelmi szálak közbeszóltak. Nobu szerelmes lett az énekes fiúba (!), ami persze nem csak azért kínozta mert a dobos lány járt a sráccal. Úgy döntöttek befejezik amint vége a sulinak és utána különmennek. Mindenki a maga útján. Nobu még mindig nem heverte ki első szerelmét, de már jócskán enyhült a fájdalom amit akkor érzett. Szülei is elváltak és nem volt kérdés, hogy a fiú kihez kerül. Dönthetett volna a sorsáról, hiszen már felnőtt ember, de megtették helyette szülei és ezért egy kicsit elhidegült tőlük. Apjához helyezték, ami látszólag véget vethet zenei pályafutásának, de Nobu nem adja fel és folyamatosan meghallgatásokra jár és kénytelen dolgozni egy bárban, hogy elköltözhessen.

Hobby: Dalírás, zenélés, éneklés, emberek figyelése és az életük, jellemük találgatása, meghallgatásokra járás.

Foglalkozás: Pultos/Táncos/Zenész/Néha amikor a bárban humor estet tartanak, Felszolgáló

Extrák: ***Imádja ha megölelik, ez talán abból adódik, hogy kicsikorában nem sokat foglalkoztak ezzel.***Szereti a sorozatokat és néha órákig csak azokat nézi.***Nem tud úszni.***Se biciklizni.***Fél az élővízektől, tavak, folyók, tenger.***Utálja a hazug embereket.***Ha felajánlod neki, hogy menjetek el valahova biztos lehetsz benne, hogy mindenre kapható.***Utálja a munkáját, a sok részeg ember közt.***Ennél fogva megveti a piát, de ha szomorú azért ő is felönt a garatra.***Nem szereti a macskákat és allergiás a szőrükre.***Nagyon spórolós, ezt tették vele az "El akarok költözni, pénz kell!" évek.***Vonzódik a fekete hajú emberekhez, első szerelmének is ilyen színű haja volt.***A fagyitól, mindig felpörög.***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció a karakterhez. (http://www.google.hu)

Engedélyezve: 2014. 07. 25.

Módosítva: 2014. 07. 25. 18:16:04
Módosította: ~Senpaii~

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).