Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Suoh Hotaru
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 22

Külső leírás: Magas, modellalkattal megáldott leányzó, a maga 173 centijével igencsak kimagaslik a tömegből. Lábai hosszúak, combjai formásak, alakja vékony. Porcelánbabára emlékeztető arca van, mandulavásású, beazonosíthatatlan színű szemeivel. A szeme színe valahol megakadt a zöld és a barna között legjobban a frissen felkavart teához hasonlítható. Orra kicsi, egyenes vonalú, ajkai teltek, arca kissé kerekded. Mind arcformája, mind frizurája miatt szemei hatalmasnak látszódnak. Egyenes szálú, dús barna hajzuhatag, majdnem a derekát a veri homlokánál egyenes, frufru van vágva, oldalt néhány rövidebb tincs, amik ha felköti a haját, keretet adnak az arcának. Nyaka hosszú, hattyúnyaka van vállai keskenyek. Körmeire nagyon érzékeny, mindig rendben tartja őket, formára reszeli, és valami sötét színnel ki is keni. Szeret a körmével pepecselgetni. Öltözködésében nincs semmi furcsa, meg van a maga stílusa, főleg a fiúsabb, bő ruhadarabokat részesíti előnyben, szoknyát saját akaratából csak nagyon ritkán aggat magára.

Jellem: Idő kell ahhoz, hogy valaki teljesen kiismerhesse őt, már ha engedi magát kiismerni. Nem igazán nyílik meg az embereknek, mivel se kedve se ideje új kapcsolatokat kiépíteni. Kissé magának való, művészlélek, nem szereti ha zavarják, gyakran vonul csak úgy hirtelen el, egy füzet társaságában. Igazán nyugodt ember, mindent higgadt fejjel gondol végig, nagyon nehéz igazán kihozni a sodrából. Ha kell megvédi magát, főleg a szavak embere, de ha odáig fajul a dolog, akkor verekedni is leáll. Nem kezdeményezi a balhét szinte soha, de ha már egyszer bevonták, akkor visszaszól. Nem az a bajkeverő típus, ő inkább a felvigyázó titulus képviselője. Ő az aki a barátainak nevezett vadbarmokat mindig elrángatja a helyszínről, mielőtt igazi bajba keverednének. Igazán realista, a józan ész földi képviselője, de nem mer másoknak csalódást okozni. Utálja, ha valaki csalódik benne, vagy nincs vele megelégedve. Néha bizony fél elmondani az embereknek az igazat, ezért diplomatikusan hallgat, vagy óvatlan módon igent mond, de ezeket a meggondolatlan döntéseket eddig minden alkalommal megbánta. Ráadásul még enyhén antiszociális is a lelkem.

Élettörténet: Zenész családba született, az anyuka énekes volt, míg az apuka dobos. Ő volt a második gyermek, van még egy bátyja, aki három évvel idősebb tőle. Valamint két húga, akik ikrek. A zene mindig is hatalmas szerepet töltött be az életében. Kisgyerekként zongora órákra járatták a szülők, de hamar hangszert váltott, a dobra, így a zongorázás csak hobbi maradt. Habár a suli nem ment mindig zökkenőmentesen, jól érezte magát a bőrében, volt egy kis bandájuk, amit a két legjobb barátjával alapítottak. Később összejöttek az énekes sráccal, ám Hotaru nem igazán vonzódott hozzá, de félt mi lesz ha kikosarazza a fiút, ezért inkább belement. Egy ideig együtt voltak a fiúval, majd szétmentek és a banda is feloszlott. Belehúzott a tanulással és egyetemre ment a zene mellett. Elköltözött otthonról, és a suli mellett jár meghallgatásokra, hátha valamikor felfedezik.

Hobby: dobolás, zongorázás, körmeivel pepecselgetés

Foglalkozás: zenész/egyetemista

Extrák: Év vesztes. || Otthonát egy fekete cicussal osztja meg.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 07. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).