Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ansgar Losne
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 18

Külső leírás: Mindig divatos ruházatban feszít, az egész megjelenése olyan, hogy elsőre jó benyomást kelt. Semmi durva él nincs az arcán, az egész testén, ami miatt látszana rajta, hogy mogorva és szótlan, megközelíthetetlen. A haja gyönyörű barna színárnyalatban trónol a fején, kissé ritkás, ugyanis az úszósapka miatt elég gyakran leszorítja és hajlamos elég erősen hullani. Plusz a klóros víz sem áldásos. Az orrnyegén és a szemei körül az úszószemüveg gyakran elég erős nyomot hagy, ezt napszemüveggel szokta leplezni, míg el nem tűnnek a nyomok. Ezekből ki lehet találni, hogy sportemberről van szó, de látszik is rajta. A testén és az alakján erősen észrevehető, hogy úszó. Mindenhol feszes és kellően szálkás, hiszen minden izmát megmozgatja. Szeret félmeztelen mászkálni, szíve szerint mindig boxerben flangálna, annyira megszokta, hogy úszáskor majdnem teljesen fedetlen a teste. Szereti, ha éri a levegő, az se érdekli, ha hideg szél fújja meg a bőrét, rettentően élvezi. A szemei világosbarnák, erős fény hatására csak még jobban kivilágosodik, borostyános árnyalatot véve fel. Nem tipikusan norvég kinézetű, de ennek ellenére is nagyon jóképű. A hangja tiszta és erős, hamar magához tudja ragadni a figyelmet. Kiabálni és felemelni a hangját soha nem hallotta még senki.

Jellem: Lendület és türelem jellemzi, hiába üti egymást ez a két vonás. Nem szeret egy helyben tötyörögni, és nem követ megrögzötten egy bizonyos utat. Ha ott akadályba ütközik, gyorsan keres másikat, csak ne kelljen megrekednie sehol. A beszédstílusa is erre utal, ha sokáig dadogsz neki vagy maradsz csöndben előtte, elkezdi találgatni, hogy mit is akartál mondani, megpróbálja befejezni a mondataidat, gondolataidat. Szeret barátkozni, kinézete miatt hamarabb odamennek hozzá beszélgetni, mert a karizmája csendesen lobog körülötte. Ritka az, mikor ő maga megy oda, megszokta már, hogy mások rontanak oda hozzá és kezdenek vele közvetlen csevejbe. Megbízható és szorult belé bajtársiasság, ahogy betyárbecsület is. Azonban magának való és önző viselkedése is van. Ha szerez egy új barátot vagy ismerőst, zavarja, ha az mással is elkezd ugyanígy haverkodni. Kisajátítja magának addig, míg kellő szinten meg nem ismeri, csak azután veszi könnyedén a dolgot. El tudja dönteni, hogy megéri-e a barátságot az egyénnel megtartani és bízik-e benne; vagy menjen csak nyugodtan másokkal duhajkodni, nem éri meg további időt pocsékolni a dologra. Ki nem állhat vitatkozni, nem is teszi, csendben elviharzik és otthagy. Utána nem szól hozzád, ignorál és levegőnek néz. Ez rengeteg problémát vet fel, nem lehet vele megbeszélni szinte semmit. Sok dolgot félreért, minden sérelmét megjegyzi, marha nehéz kiengesztelni vagy kibékülni vele. Makacs mint egy öszvér, ragaszkodik az álláspontjához, nehezen lehet meggyőzni valamiről, amiről már véleményt alkotott. A békülés könnyebben megy, ha levélben vagy interneten kell azt megtennie. Gyakran hideg-meleg a viselkedése, nem olyan könnyű eligazodni rajta, főleg, hogy elbambulva előfordul, hogy rideg, elutasító arcot vág. Nem beszél valami sokat, de ha a beszélgetőpartnere szószátyár, akkor ő is azzá válik. Imádja a természetet, a vizet - lehet azért is ilyen szeszélyes. Akit egyszer barátjának fogad, mindig úgy tekint rá, és ha el is távolodnak, vagy komolyabban összekapnak, akkor se adja ki a másik titkait, beszéli ki mással, vagy alázza meg nyilvánosan. Haragtartó-titoktartó. Imádja, ha új dolgokat tanulhat másoktól, de nem naiv, van benne némi gyanakvás. Mivel tizennyolc éves, vérében van a mehetnék, az utazás, a bulik, a csajok és a többi kamasz tevékenység. Szeret felfedezni, tiltott helyeket bebarangolni, tetőre mászni és más őrültségeket, de ezeket általában egyedül teszi meg és nem társasággal. Mindent megkóstol, mindent megeszik, ő a teszter. Leghosszabb kapcsolata öt hónap volt az egyik osztálytársával, de a hölgyemény egyik napról a másikra úgy kezelte, mintha nem is ismerné. Mai napig nem tudja, mi volt a probléma. Legtöbb idejét fiúk között tölti, látott már homoszexuális filmeket, de komolyabban nem gondolkodott el rajta és nem is mozgatta meg úgy igazán a téma.

Élettörténet: Ansgar norvég származású, édesapja neveli őt a másik három fiútestvérével együtt. Édesanyjuk egy nagy amerikai cégnek dolgozik, ahová oda kellett költöznie, hogy munkáját jobban tudja végezni. Évente az ünnepekre jön haza, ilyenkor a fiúk hatalmas erőfeszítéssel igyekeznek rendet rakni és a hónapok óta felgyülemlett piszkot eltakarítani. Ez az állapot évek óta tart, az apa pedig nem bírt a négy fiával, így úgy döntött, mindegyiknek kijelöl egy sportot. Abban vezetik le energiájukat, otthon meg elmarad a törés-zúzás, ugyanis az esküvői pohárszettektől kezdve minden már lassan egy-két darabra csökkent. Persze erről sunyítanak mindannyian, ha az anya hazaér. A négy fiú kikapta a focit, a biatlont, a sífutást és az úszást, utóbbi lett Ansgar kijelölt sportja. Roppant tehetséges benne, az anyja fizetése révén olyan iskolába járhatott, ahol medence és erre szakosodott testnevelés tanár is volt, hogy fejlődhessen. Gyorsúszásban és mellúszásban jeleskedik, számtalan helyi-, városi- és megyei versenyt nyert meg, egy országos bajnokság junior ezüstérmével is büszkélkedhet. Lételeme a víz, imádja, mindennap járt le úszni, még akkor is, ha nem volt jól. A víz az ő fő közege, mindenféle vízben volt már lehetősége úszni, tengerben, tavakban, folyókban. Érdemei elismerésére a norvég állam felajánlott egy ösztöndíjat számára, amivel Skóciába utazhat, vele egykorú gyerekekkel, akik különböző országokból érkeznek és valami kiemelkedő teljesítmény miatt bekerülhettek a programba. Van aki a zene, művészet, irodalom, sport eredményeiért került oda, így elég vegyes a társaság. A program egy hónapos, egy régi kollégiumban szállásolják el a résztvevőket, ami egy hegy oldalában díszeleg, mint valami gyönyörű képeslapra való tájkép. Eminens iskola volt, amolyan kastélyszerű: ódon falak, régi kollégiumi szobák és tantermek, rengeteg felfedezni való. A hegy aljában van egy falu, bolttal, ahová mindig le kell baktatni, majd a megvásárolt dolgokkal újra fel a hegyre. A falu mellett van egy tó, ahol versenyeket és vetélkedőket szoktak tartani a programban részvevő diákok számára. Csapatokra osztják őket és próbálják vegyíteni a különböző érdekeltségű nebulókat. A közös nyelv az angol, mindenkinek minimum B2 szinten beszélnie kell, hiszen a több tucatnyi különböző nemzetiségű gyerek nem érti meg egymást soha, bábeli káosz üti fel a fejét, ha mindenki a saját nyelvén karattyol. És itt a probléma! Ansgar angolja nem épp... tökéletes. Ha túl gyorsan és túl sokat beszélnek hozzá, csak szavakat fog fel, de mire azokból kikövetkeztetné a lényeget, a partnere már fényévekkel előrébb jár a beszélgetésben. Szívás.

Hobby: napozás, úszás, felfedezés, természet, xbox

Foglalkozás: tanuló

Extrák: A norvég mindkét változatát anyanyelvi szinten beszéli (bokmål és nynorsk), valamint a svédet. Az angol nem nagyon megy, idő kell neki, hogy megszokja és a szókincsét is igen erősen kellene fejleszteni. ** Egy ösztöndíjprogram keretében egy hónapot tölt el Skóciában (sporteredményeinek köszönhetően), ahová számos országból érkeznek hasonlóan kitüntetett tanulók. ** Aranygaluskának <3

Képinfo: rixal (deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 07. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).