Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Flora Sminth
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 17

Külső leírás: Fiatalabbnak nézik a koránál, ami miatt sokan általános iskolásnak nézik. Ilyenkor ő csak nevetve kijavítja őket, hogy ő bizony már hamarosan végez a gimnáziummal is. Hiába van rajta enyhe smink, az sem öregíti egy csöppet sem. Átlagos magasságú lány, vékony alkattal. Bőre fehér, gerince vonalában pikkelyek haladnak lefelé a lapockájától kezdve. Hogy takarja ezeket a pikkelyeket, mindig vesz egy trikót is a pólói alá, hogy tapintásra, ne lehessen érezni azokat a pikkelyeket. Öltözködése egyedik, ugyanis ő maga készíti a ruháit, szeret aranyosan öltözködni, oda van a kötött vagy horgolt dolgokért. Főleg ruhákat, vagy szoknyákat hord, elég lányosan öltözködik, de nem olvad bele a tömegben. Nem a maga mutogatás a célja. Eléggé deszka leányzó, ezért olyan ruhákat hord amivel próbálja leplezni ezen hiányosságait. Haja szőkés barna, tépett, rövidre van van vágva, szemei olyanok, mint az arany, vékony tusvonallal emeli ki őket. Szemöldöke vékony, orra pisze, szája állandóan mosolyra van húzódva. Nem hord ékszereket, szereti a nyitott cipőket, valamint a sapkákat. Télre szinte külön szekrénye van sapkákból.

Jellem: Igazán nyílt személyiség. Mosollyal fordul az emberek felé, igazán kedves lány. Semmi sem szegheti a kedvét, örök optimista. Nem mutatja ki a ha valami baja van, vagy ha aggódik valami miatt. pedig ő állandóan aggódik. Maga miatt, a szülei miatt az egész családja miatt. Kissé koraérett, bár ezt nem sokan veszik észre rajta. Szeret jó kapcsolatot kiépíteni az emberekkel, bár nem szereti a nagy társaságot. Szüleivel nagyon közel állnak egymáshoz, eltérve a legtöbb kortársától, ő szinte minden szabadidejét a szüleivel tölti. Imádja a természetet, ha teheti elmegy kirándulni vagy ki megy a parkba vagy valahova a lényeg, hogy a szabad ég alatt legyen. Gyűlöl hazudni, ezért inkább kitérő válaszokat mond, vagy kétértelműen fogalmaz, de ha nagyon muszáj, akkor nagyon hihetően tudja előadni a hazugságot. Szeretne őszinte lenni, de abban a világban ahol ő él, ez sajnos nagyon nehéz. Szeret nevetni és mosolyogni. Naiv lány, mindenkiben megbízik rögtön, ami nem a legjobb számára. Könnyen pirul. Ha fél, általában kiabál.

Élettörténet: Az emberek, alig hogy felfedezték és elfogadták a tündérek és a sellők létezését, rögtön el is kezdték üldözni őket, mivel a bennük rejlő varázslat, hosszabb életét, és tovább tartó fiatalságot, valamint erőt adott, annak aki elfogyasztotta ezeket a lényeket. Így nem sokáig tartott a béke. Flora szülei sellők, akik az utolsók között vannak, és próbálnak beilleszkedni a társadalomba emberként. Flo az egyetlen gyermekük, nem mertek még egy gyermeket vállalni, mert féltek hogy egyetlen lányukat sem lesznek képesek biztonságban felnevelni. Születése idejére, valamint élete első három évére messze költöztek, mivel a gyermek éves koráig nem tudja normális lábakká tenni az uszonyát. Utána visszaköltöztek egy kisebb városba, és anyja tanítóként, helyezkedett el, apja pedig villanyszerelő. Csupán általános iskola alsó tagozatáig járt iskolába, onnantól kezdve magántanuló volt. Vannak ember barátai, akik semmit sem sejtenek a családról, mégsem élhetnek nyugalomban, mert mindig folynak árverések és vadászatok sellőkre. A vizet nagy ívben kerülik, pedig tenger közelében lévő városban élnek. A városban van még egy sellő család, ahol csak anyuka neveli a lányát, Flora és a lány pedig legjobb barátnők. Néha eljárnak a tengerpart egy rejtett részébe úszni, amiről a szülők nem tudnak, mert különben nem engednék.

Hobby: kötés, horgolás, sütés, úszás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Vízhez érve, mindenképp átváltozik, olyankor meg kell várnia míg megszárad. || Ha strandra hívják, mindig valami tényleg hihető kifogással bújik ki a dolog alól. || Senki nem merte még elmondani a dolgot, még a legjobb ember barátainak sem. || Mivel az emberekben megmaradt az a tévhit, hogy a sellők csak víz mellett maradnak meg, ezért gyakran járnak vadászok a környékükön. || Mivel csak ember fiú van a közelében, senkivel sem hajlandó összejönni vagy randira menni, mert fél.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 07. 22.

Módosítva: 2014. 07. 21. 21:13:13
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).