Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Raven (Dimitry Voronsky)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 27

Külső leírás: A neve ugyan a fekete vészmadáré, ám egyáltalán nem tollas a háta, sőt. Igazi kolosszusnak számít szupermodellek által is irigyelt magassági rátájával, s atletikus izomzatával. Száz százalékig férfi, ezek megmutatkoznak elsődleges, s másodlagos nemi jegyein is. Igen, az a tipikus alfahím került terítékre, akinek elsődleges a hódítás, másodlagos a birtoklás, s csak a lajstrom vége felé említhető az érzelmi ráta -viszonylagos alacsonysága- és a többi csodálatos vonás. Haja sötét, a legutolsó dolog, amivel törődik, mivel könnyen kezelhető, s ahogy kijut a sittről, nullásra dózerolja le. Teste akár egy krónika árulkodik a tényről, miszerint sokszor vitte már vásárra bőrét. Megtalálhatod rajta a szúrástól kezdve a vágáson át egészen a lőtt hegig a számodra legoptimálisabb választást. Mindemellett számtalan piercing borítja testét, a nyakában fém pálcák, a jobb fülében is rengeteg, ahogy a köldökében is. Igazi szórakozás kitépdesni egyesével harapófogóval. A szemei szürkék, de az is a sötétebb fajtából, ennek köszönhetően acélos tekintete van. Megjelenéséből árad a veszély, ami nem véletlen és nem egy maszk, amit felhúz.

Jellem: Magas intelligencia hányadosához igen alacsony türelmi faktor társul. Hamar eldurran az agya, és képes olyan dolgokat elkövetni, melyeket később megbánhat, ám nagyobb döntésekben soha sem felelőtlen. Olyan, akár egy gyermek, ha nem kap meg valamit -ami eleve elrendeltetve az övé lenne- hát kő kövön nem marad. Jelleme maga a tüskés ellentmondás. Roppant lusta, értsd ez alatt nem szeret borotválkozni, nem szeret fésülködni és közel sincs a piperkőchöz. Igazi hangulat ember, kedvétől függ beszédes-e, vagy épp egy szóval sem illet. Az arrogancia fontos építő köve jellemének. Megváltogatja kiket tisztel meg szavaival, mivel igen; nem mindenkivel hajlandó beszélni. Alapjáraton lenézi az embereket, mondhatni emberszámba se veszi. Ők is csak tárgyak, melyeket kedvére használhat, s célja végeztével eldobhat. Roppant manipulatív tud lenni, különböző eszközeit előszerettel veti be meggyőzés szempontjából - kinek így, kinek úgy. Becenevéhez hűen sötét gondolatairól, mocskos stílusáról s kárörvendő vigyoráról híres. Szükség szüli, jelleme simulékony, s torzulékony is.

Élettörténet: Dimitry Voronsky. Fogalma sincs hol született, kitől van. Első emléke az állami gondozáshoz köti, ahhoz a bizonyos –egykoron kastélyként üzemelő- árvaházhoz, melyben élete első négy évét eltöltötte. Acélszürke szeme, fekete haja s sötét, morbid mosolya szinte azonnal megfogta az orosz maffia kirendeltjeként Mihail Provroskyt. Dimitryt ötödmagával elvitte a hatalmas villájába, ahol egyre több és több tapasztalatot gyűjthettek. Az idős férfi megtanította őket a gyilkolás csínjára-bínjára. Tizenhét éves korukra már több mint 600 módot ismertek egy tag likvidálására, s mivel kiemelkedő teljesítményt nyújtott, a partnerévé avatott barátjával Annával kikerültek az óvó szárnyak árnyékából. Úgymond a saját magánbusiness-ükbe fogtak. Több megbízást vállaltak el, egyre fentebb jutottak a ranglétrán, hamarosan hírnevük megsokszorozódott, s ismerté vált az alvilágban. Művésznevük Raven és Crow lett. A csodás fekete páros... Mivel igen, egy párt alkottak. A munka összehozta őket, oly’ annyira, hogy Anna közös gyermeküket várta szíve alatt. Ám mint minden idilli képbe, ebbe is belerondítottak. A nő egy ellenlábas szövetség áldozata lett, s Ravent csak és kizárólag a bosszúvágy vezérelte. Egészen Amerikáig üldözte a bérgyilkost gondos számításait sutba dobva, elvakultan támadott, melynek meglett eredménye is. Majdhogynem életfogytiglan börtönbüntetéssel sújtották, amint a nyomára bukkantak, s elkapták. Minden vágya, hogy kijutva megtalálja az elkövetőt, s végezzen vele. A börtönben lázadást és szökést tervez pár rabtársával, hiszen egyedül nem tudná kivitelezni a kis kalandot. Kényszeredetten ugyan, de bevett a buliba másokat is. Több szem többet lát, ráadásul most nem szándékozik hibázni. Ennek árán bárkit otthagy, nem megy vissza senkiért. Elkerül a börtönből, az egyszer biztos. Amolyan vezetővé vált a kis csapatban, mindenkit a képessége alapján szedett össze, hogy minél zökkenőmentesebb legyen a kivonulás. Mivel nem kapott teljes életfogytiglant, lefaraghatná az idejét, de erre neki nincs türelme. Pont emiatt -a teljes életfogytiglan hiánya miatt- van cellatársa is, aki szintén fontos szerepet tölt be a szökési tervben. A cellatársnak is kapóra jön Raven jelenléte, mert kevesebb atrocitás éri, mint úgy általában a korabeli fiúkat egy büntetés végrehajtási intézetben. Megosztották már egymással múltjuk egy-két szeletét, lehetne őket akár barátoknak is nevezni.

Hobby: előszerettel gyűjtött fegyvereket, rajong a stratégiai játékokért

Foglalkozás: bérgyilkos volt, jelenleg fogoly egy amerikai börtönben

Extrák: Anna számára szent, és sérthetetlen, akár ölni is képes lenne az emléke bemocskolása miatt. Hamar elborul az agya, ha valaki csak a szájára meri venni a nevét. *** A fájdalomküszöbe hihetetlenül magas. Ha ő ordít, akkor kurvára nagy gáz van. *** Mivel a börtönben szűk a paletta, és nem épp okos döntés gyilkolni, vagy agyonverni másokat, a feszültséglevezetést úgy oldja meg, mint bármelyik más rab. Ettől függetlenül Anna számára az egyetlen nő. *** Börtönös tömegjátékba készült, eredetileg Sammael karaktere, aki később Raukóra hagyta, utána hozzám került. Magyarán megörökölt, kapott karakter! A játékbéli események alapján a karakterlapja bővítésre került.

Képinfo: z_pico (google.com)

Engedélyezve: 2014. 07. 20.

Módosítva: 2014. 07. 20. 13:55:11
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).