Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Demon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: 300

Külső leírás: Külsejét, s ruházatát gyakran változtatja annak érdekében, miszerint jobban el tudjon vegyülni az emberek között. Rengeteg alakja létezik, azonban az eredeti a következő: Csavart, ében szarvai rendíthetetlen toronyként magasodnak az ég felé hosszú, fekete hajkoronája alól. Arca színe akár az alabástrom, melyből égetően tűnnek ki aranysárga szemei, ha éppenséggel nem változtatja azt meg. Ajkai férfiasan teltek, szinte szürkében játszók. Mikoron mosolyog, előtűnnek tündéhez méltatlan szemfogai. Egyedül fülei árulkodnak hovatartozásáról. Szárnyai elvesztették tollazatukat jelleme megváltoztakor, így jelenleg sárkányokéhoz hasonlatos bőrlebenyek alkotják csupán. Ruhája merevített gallérú, a mellkasát szabadon hagyó bőrmellényből, szegecses karékekből és övből, feszesen testéhez simuló bőrnadrágból s az elengedhetetlen köpenyből áll.

Jellem: Magának való, komor, megfontolt, erős jellemmel áldották meg az istenek. Szavatartó, becsületes. Egy átok sújtotta ikernővére, Demóna halálakor, s az addig benne lakó sötétség saját testvéröccsében öltött testet. Azóta szenvedélyesen igyekszik mások boldogságát romba dönteni, könyörtelen és indulatos, azonban igaz jellemvonásai néha napján sikeresen a felszínre törnek, s olyankor majd belepusztul a bűnbánatba.

Élettörténet: Demóna, a Gonosz Boszorkány ikertestvéreként látta meg a napvilágot. Boldog, gondtalan gyermekkoruk volt az Elvarázsolt Erdőben egészen egy tragikus napig: az Emberek behatoltak otthonukba, rengeteg varázslatos lényt elpusztítottak, köztük szüleiket s barátaikat egyaránt. Az áruló, ki a sereget vezette, Demóna kedvese volt. A bosszú a leány eszét vette, s megváltozott: gonosszá vált. Demon hiába próbálta észhez téríteni, meggyőzni miszerint együtt építsék újra birodalmukat, próbálkozásai sorra kudarcba fulladtak. Nővére végső nagy átkával bosszúját testvére lelkéhez láncolta: ha esetlegesen elbukna, s léte véget érne, öccse addig ne nyugodhasson, míg be nem teljesíti azt. Demóna elbukott, s Demon sorsa megpecsételődött. Az addig szeretetnek, lovagiasságnak élő, az országot újjáépíteni igyekvő férfi megszűnt. Tollait elveszítette, szarvai megfeketedtek, szeméből eltűnt a gyengédség. Elindult, hogy beteljesítse nővére végzetét.

Hobby: Átkok kifejlesztése

Foglalkozás: Fejvadász

Extrák: Alakváltó. A szíve fölött lévő arany tüske, mely a testébe fúródott testvére átkának beteljesedésekor tartalmazza az átkot. Ha az igaz szerelem csókja megérinti, avagy teljesíti feladatát, a tüske eltűnik s visszaváltozik régi önmagává.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2014. 07. 18.

Módosítva: 2014. 07. 18. 12:19:43
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).