Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: James Greendt
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Igazán csinos pofija van mit ne mondjak. Arcának lágy vonásai vannak, mégis férfias, tipikusan az arcberendezés, ami minden nőnek, hacsak egy kicsit is bejön. Arca kissé szögletes, szemein látszik, hogy vannak ázsiai felmenői, hiszen mandulavágásúak. Olyanok, mint a szén. Orra egyenes, alsóajka telt, míg a felső szinte csak egy vonal. Kissé elálló füleit, dús, és selymes kissé extrém, elől fehér hátul fekete haja takarja. Frizurája elől belelóg a szemébe, bár ez őt cseppet sem zavarja, hátul kissé fel van nyírva. Bőre fehér, kissé sápatag, hajlamos a leégésre, ezért mindig vigyáznia kell a nappal. Magasnak mondható a maga 190 centijével, kissé modell alkat a hosszú, vékony lábaival. Nem az a sportember, úgyhogy ha valamivel, akkor kidolgozott izomzattal nem kérkedhet. Persze nem egy ropi, van ott egy kis izom, de nem az a kockahas. Öltözködését tekintve szereti a farmer és ing összeállításokat, a lazaságot ötvözni az elegáns ruházattal. Főleg a kockás ingek szerelmese, azok közül a piros alapon fekete kockásoké. Nincs egyetlen testékszere sem, de őszintén szólva nem is nagyon akart soha. A tetoválással is így van.

Jellem: A legtöbben első ránézésre rámondanák, hogy a komoly srác, akit nem érdekel senki más. Kissé antiszociális a lelkem. Nem az a nagy dumagép, csak mosolyogva hallgatja, ahogy a többiek beszélgetnek. Alapból egy vicces srác, akinek meg vannak a tervei a jövőre, és pontosan tudja mit vár az élettől. Ja, ha úgy vesszük, akár a határozott jelzőt is ráaggathatjuk. Ha éppen olyan kedve van. Igencsak hangulatember. valamikor ha ballábbal kel ki sem akar mozdulni, ha meg muszáj, akkor mindenkivel mogorva, viszont egyik pillanatról a másikra válthat a kedves Jamesre. Olyan, mint az időjárás, elég szeszélyes. Udvarias másokkal, olyan családban nőtt fel, ahol a gyerekekkel megtanították a szülők, hogy segíteni kell az öregeknek, tisztelni kell az idősebbeket, tisztelni kell a nőket. Igen, jól gondolod, James egy ilyen buzgómócsing példamutató. Nagy hibája sajnos, hogy nagyon a szívére veszi a dolgokat, nem tud olyan gyorsan napirendi pontra térni dolgokkal, mint más emberek. Nem naiv, egyszerűen csak nem tud úgy elmenni egy-egy negatív kritika, vagy sértés mellett, ahogy azt kellene, és sokáig tud magában rágódni ilyen dolgokon. Figyelmes, azt amit kap vissza is adja. Igencsak megbízható, bármi feladattal bízzák meg precízen elvégzi a feladatát. Sosem volt az a nagy lázadó, nem akarta egyik pillanatról a másikra zöldre festetni vagy lenyíratni a haját, nem voltak tini lázadásai a szülők ellen. Ha úgy vesszük komoly gyerek volt, egy szinten még most is meg van benne ez a komolyság, de ugyanúgy benne van a hülyülésekben és a viccelődésben mint kortársai. Persze csak normális emberi határok között.

Élettörténet: Átlagos családba született, szülei imádták, mindent meg akartak adni a kisfiúknak. Ha a nagyszülők nem szóltak volna bele James nevelésébe, a srác igencsak el lett volna kényeztetve. Sok időt töltött a nagyszüleinél, rendszerint szinte az összes szünetet. A nyarakat szerette a legjobban, és amíg a kis James nem volt otthon a szülőknek is maradt ideje egymásra. Hat éves volt, amikor megszületett a húga Leona. Kezdetben nem igazán szívlelte a húgát, hiszen hat évesen nem igazán tudta mit is tudna kezdeni egy csecsemővel, ám ahogy telt az idő, úgy szerette meg egyre jobban kistestvérét, míg végül szinte elválaszthatatlanok lettek. Teljesen átlagos volt az általános iskolában, ám a gimit, kiemelkedő eredményekkel végezte el, így államileg támogatottan indulhatott az egyetemre.

Hobby: számítógépezés , olvasás, húgával tölteni az időt

Foglalkozás: semmittevő egyetemista

Extrák: Nem dohányzik, alkoholt sem igazán fogyaszt, mert nagyon gyorsan fejre áll tőle. || Allergiás az állatszőrre, pedig régen minden álma volt egy kutya, de soha nem tarthatott kedvencet. || Egyik legnagyobb félelme, hogy húga egy fiúval fog hazaállítani.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 07. 17.

Módosítva: 2014. 07. 17. 18:19:26
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).